Enneagram könyvritkaság: Én a te típusod vagyok, te az enyém?


Renee Baron és Elizabeth Wagele 1995-ben megjelent könyve nagy sikert aratott a hazai piacon is.

Kizárólag a Sales Akadémián kapható!

Az Én a te típusod vagyok, te az enyém? Párkapcsolatok az Enneagram tükrében című könyv sok humorral és játékosan mutatja be az egyes Enneagram típusok legjobb és legrosszabb formáját, az egyes ösztönvariánsok jellemzőit, a típusok fejlődési útját és stresszreakcióit, valamint képet ad az ideális párkapcsolati kombinációkról is. 

A kötet egyik legnagyobb előnye az, hogy minden típusra vonatkozóan megmutatja, hogy mit gondol a vele azonos és a tőle különböző típusokról (miért kedveli, milyen gondjai vannak vele), és segítséget ad ahhoz is, hogy egy adott típussal hogyan jöhetünk ki jól, és hogyan tudjuk erősíteni.

A tesztek kedvelői is találnak benne számukra hasznos oldalakat, hiszen minden Enneagram típus leírása egy 20 kérdésből álló igaz/hamis teszttel kezdődik. Sőt! A szerzők kitértek arra is, hogy két Enneagram típusban milyen közös vonások rejtőznek és milyen különbségekkel bírnak.

Az Enneagramot ismerők ezt a kötetet nem csak azért fogják szeretni, mert könnyen olvasható és könnyen befogadható, hanem azért is, mert egy újabb, igen gyakorlatias szemszögből, a párkapcsolatok és munkakapcsolatok szemszögéből világítja meg a különböző Enneagram típusok közötti dinamikákat.

A 176 oldalas kötet itthon 2000-ben jelent meg, melyből az utolsó 60 darabot sikerült megszerezni.

Ez az Enneagram könyv már nem kapható a hazai könyvesboltokban, és később sem lesz belőle, mert megszűnt a kiadó. Csak antikváriumi előjegyzést lehet rá leadni. A nagyobb apróhirdetési és antikvár oldalakon 8.000-9.900 Ft közötti ársávban kínálják.

Ízelítő a könyvből:


:

Mennyibe kerül?

A könyv ára:

bruttó 7.900 Ft


aktuális 
készet a 60 db-ból: 19 db

az ár tartalmazza a szállítási költséget is

Mi történik a megrendelésed elküldése után?
.

(1) Megrendelésedet egy azonnali e-mailben igazoljuk vissza. Ha kérsz dedikálást, akkor az ÜZENET mezőbe írd be, hogy kinek kéred!
(2) Külön e-mailben érkezik a proforma számla, ami alapján át tudod utalni vagy bankkártyával azonnal ki tudod fizetni a bruttó összeget. ‹‹ÁSZF itt›› Olvasd el! A megrendeléssel elfogadod az ÁSZF-ünket.
(3) A könyv kiszállítása a Magyar Postával történik, sima levélküldeményként.
(4) A számlát bankkártyás fizetés után azonnal, e-mailben kapod meg, átutalásos fizetés esetén 1-2 napon belül.
(5) Ha külföldi kiszállítást kérsz, feltétlenül egyeztess velünk az ugyfelszolgalat@sales-akademia.hu címen! A külföldi kiszállítás költségét nem tartalmazza a megadott ár. 


FONTOS! A kapcsolattartási adatokat és a számlázási adatokat is ki kell tölteni az alábbi megrendelőlapon. Akkor is, ha NEM cégre kéred a számlát! 

Ha először kipipálod, hogy cégre kérsz számlát, és utána meggondolod magad, és kiveszed a pipát, akkor kérlek, frissíts egyet a böngésződön, mert nem fogja elengedni a rendszer a rendelést.

 

Megrendelés
A nyomulás nélkül eladás egyetlen titka (INTERJÚ) 3890 Ft + ÁFA (4940.3 Ft)
5-szörös hatékonyságú e-mail kampány 11700 Ft + ÁFA (14859 Ft)
Enneagram emberismeret dobozos tréning 13700 Ft + ÁFA (17399 Ft)
Enneagram vezetőknek dobozos tréning 13700 Ft + ÁFA (17399 Ft)
Többlépcsős e-mail kampány összeállítás 11700 Ft + ÁFA (14859 Ft)
Értékesítés Nyomulás Nélkül 5705 Ft + ÁFA (5990.25 Ft)
Enneagram könyvritkaság: Én a te típusod vagyok, te az enyém? 7524 Ft + ÁFA (7900.2 Ft)
0% engedmény Összesen: 0
Kapcsolattartási adatok:
Számlázási adatok:


 
 
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók