2011.04.18. | Szombati Orsolya 17 db
Az egyet nem értés művészete

A mai bejegyzésben egy olyan tuti és bombabiztos kommunikációs fogásról fogok írni, amivel egy tárgyalás, vagy beszélgetés során könnyen, és nagyon hatásosan meg tudod nyomni a beszélgetőpartnered úgynevezett piros gombját.

Ennek eredményeképpen az illető adrenalin szintje az egekbe szökik, és már pár mondat után védekező-támadó állásba kényszerül. Vagy egyszerűen csak elveszíti lelkesedését a téma iránt. Ezt a fogást akkor érdemes alkalmaznod, ha a célod az, hogy a megbeszélés rövid idő után biztos zsákutcába kerüljön, a tárgyalópartnered rossz szájízzel távozzon, és neked magadnak is meglegyen az aznapi feszkó adagod.

2011.04.07. | Szombati Orsolya 9 db
Hibázz, hogy még jobb lehess!

Az elmúlt hetekben sok kezdő vállalkozóval beszélgettünk, és szinte mindenhonnan azt hallottuk, hogy milyen pokoli nehéz manapság az ügyfélszerzés. Sokan panaszkodtak arra, hogy elindították az üzletüket, a vállalkozásukat, pénzt, energiát fektettek be, de az eredmények mégsem kielégítőnek. Az ügyfelek valahogy nem sétálnak be maguktól, hogy vásároljanak, és mintha a vevőszerzési technikák sem működnének úgy a gyakorlatban, mint ahogy azt a szakkönyvekben, a tréningeken, és az on-line gyorstalpalókon ígérik.

Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók