Kik vagyunk

 

5 ok, amiért érdemes bíznod a Sales Akadémiában

Orsiról, az alapítóról bővebben >>          

1. Mert azokat a témákat, melyeket tanítunk, nem csak a könyvekből ismerjük.

2. Mert nem elméleti  trénerek vagyunk, hanem komoly szakmai tapasztalattal rendelkező értékesítők, ügyfélszolgálatosok, kommunikációs szakemberek és vezetők is. Azt, amiről beszélünk, a hátunk mögött lévő közel két évtized óta nap, mint nap csináljuk mi is.

3. Mert együttesen több évtized tapasztalatunk van az értékesítés és az ügyfélkezelés területén. Tapasztalatainkat elismert, piacvezető multinacionális cégeknél szereztük. Ismereteinket folyamatosan bővítjük és csiszoljuk annak érdekében, hogy tudásunk legjavát adhassuk neked.

4. Mert összesen több,  mint 10.000 ügyféllel folytattunk le személyes és telefonos tárgyalásokat, így nem érhet bennünket meglepetés sem az értékesítés, sem a panaszkezelés, sem a kifogáskezelés területén.

5. Az a tudás, melyet tőlünk kapsz, teljesen független az iparágaktól, mert az értékesítési és tárgyalási folyamatot az emberi oldalról közelítjük meg.

Mi abban hiszünk, hogy a siker egyik legfontosabb titka az, ha képesek vagyunk megtalálni a közös hangot üzleti partnereinkkel, ha át tudjuk érezni az őket foglalkoztató problémákat,  és ezekre megfelelő, testreszabott megoldásokkal tudunk reagálni.

Abban viszont nem hiszünk, hogy a siker kizárólag a szerencsén múlik. Mi azt gondoljuk, hogy a sikerhez szükség van egyértelmű célokra, világos tervekre, kellő kitartásra, szorgalomra és megfelelő felkészültségre. Ez utóbbiban szívvel-lélekkel támogatunk téged.


Végül ne feledd! Nem az a tudás a hatalom, amit megszerzel, hanem az, amit alkalmazol is! 

Ezért téged is arra bíztatunk, hogy soha ne maradj meg az elméleti síkon! Azt, amit tanulsz, próbáld ki a gyakorlatban is, mert kizárólag a saját tapasztalataid és felismeréseid által jutsz majd előbbre. Így pedig sikeresebb, motiváltabb leszel a munkádban és kiegyensúlyozottabb, boldogabb a magánéletedben!

Baráti üdvözlettel, a Sales Akadémia alapítója

Szombati Orsolya, személyiség-tipológus, tréner      

LAkik segítenek abban, hogy a legjobbat nyújtsuk neked:

Leveleink az ő segítségükkel repülnek hozzád

www.webgalamb.hu

Gyönyörű weboldalunkat nekik köszönhetjük

www.across.hu

Csúcsminőségű postai anyagainkat ők gyártják

www.nevjegypartner.hu

Ők is minket választottak személyes fejlődésükhöz és munkatársaik képzésére:

Ahol találkozhattál már velünk:

       
       

Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók