Enneagram emberismeret dobozos tréning


Képzeld el! Holnaptól közös irodában kell dolgoznod a fenti fazonokkal. Menni fog?

Vagy már most érzed, hogy lesz olyan, akivel biztosan nehéz lesz kijönnöd?

Jó hírem van! Mindössze egy okos döntés választ el attól, hogy biztos kézzel és tudással kormányozd a kapcsolatoaidat.

  • Hogy ne csak érzésből puhatolózz egy új ismeretségben a másik elvárásai iránt, hanem pontosan tudd, mit várnak tőled és azt, hogy te mire számíthatsz. 

  • Hogy legyen egy 8 perces rutinod, amivel minden, még az elsőre ellenszenves emberrel is képes vagy elbeszélgetni.

Ugye neked is jó lenne egy ilyen tudás? Szeretnéd megszerezni?

 

Milyen a nyerő kommunikációs stratégia? Mindenkinél más és más?

A válasz: igen!

Enneagram cd-k Mit szólnál ahhoz, ha mutatnánk egy olyan módszert,  amelynek segítségével pillanatok alatt megfejtheted a másik ember működését?  

Egy titkos módszer, amelynek birtokában azonnal pontos képet kapsz arról, kit mi mozgat. Mi az, ami fontos a számára, mi felé törekszik az életben. Vagy éppen ellenkezőleg: mi az, amitől fél, vagy ami gátolja?

  • Álltál már fel idegesen, frusztráltan egy beszélgetés után, mert nem tudtál zöld ágrea vergődni a másik emberrel? Érezted már úgy, hogy "legyőztek"?

  • Tekintettél már őszinte csodálattal azokra, akik mindig mindenkivel szót értenek? Akiknek mindenkivel zökkenőmentes a kapcsolatuk? Vajon mi lehet a titkuk?

  • Szeretnéd, ha rendkívüli emberismereted miatt mindenki irigykedne Rád?

Szeretnél belekukucskálni mások fejébe?

Különbözőek vagyunk, ez tény.

Különböző módon látjuk a világot. Szinte mindannyian arról vagyunk meggyőződve, hogy a mi álláspontunk helyes, mi tudjuk jól a dolgokat, nem pedig a másik. Konfliktusaink általában akkor kezdődnek, amikor ütköznek egymással az elképzeléseink. Amikor valami olyat akarunk elfogadtatni a másikkal, amelyre ő nem igazán vevő.

De mi lenne...

Ha mindig tudnád, mi jár a másik gondolataiban, mit miért mond, mit miért tesz, vagy hogyan fog reagálni egy-egy helyzetre?

Ha holnaptól kezdve bármit el tudnál fogadtatni a munkatársaddal, pároddal, gyermekeddel, a szüleiddel vagy a főnököddel? Ha megtudnád, hogyan kell rájuk hatni, mit és hogyan kell nekik mondanod ahhoz, hogy melletted legyenek és ne ellened?

Ha ügyesebben tudnál érvelni? Már a beszélgetés első pár percében tisztán látnád, kit mivel tudsz majd meggyőzni?

Ha tudnád, mi az a "konfliktust kiváltó piros gomb", amire ha rátenyerelsz, azzal csak olajat öntesz a tűzre? Ha mondjuk holnaptól fogva kerülni tudnád ezeket, és kevesebb veszekedés és kellemetlen pillanat lenne az életedben?

Ha egy állásinterjún le tudnád hántani a potenciális jelölt jelmezét, amit csak azért vesz fel, hogy elnyerje az állást?  Pedig közben teljesen más, mint amilyennek mutatja magát... Sőt! Mi lenne, ha már egy önéletrajz elolvasásából is következtetni tudnál a pályázó jellemére?

Ha tisztán látnád, kire mivel tudsz a legjobban hatni? Kit mivel tudsz jobb teljesítményre sarkallni? Kit mivel tudsz motiválni, vagy éppen hosszú távon lojálissá tenni?

Rengeteg tréningre, konferenciára járok, és a Profonte Sales Akadémia Enneagram képzése kiemelkedő volt három szempontból!

Egyrészt jobban megértem az ügyfeleimet - és így jobban is tudok nekik reklámozni, eladni. Óriási hatalom tudni, hogy kinek mit kell mondani ahhoz, hogy meggyőzd, és ezt ti adtátok.

Másrészt segített jobban megismerni önmagamat, megérteni az erősségeimet, mozgatórugóimat - és elfogadni a hibáimat.

Harmadrészt: a marketing miatt sok ilyen személyiség karakterizálási módszert tanulmányoztam már. Disc, Facet, Jung-féle archetípusok, még az asztrológiába is beleástam magam tudományos érdeklődéssel. :)

A Ti módszeretek eddig a legjobb, legtisztább és legjobban alkalmazható az üzletben. Köszönöm - és ha van következő lépcső, gondolkodás nélkül jönni fogok.

Wolf Gábor
kisvállalati marketing szakértő
www.MarketingCommando.hu

Vannak olyan szemléletformáló gondolatok az életben, amivel találkozva nem tud többé úgy gondolkodni az ember, hogy figyelmen kívül hagyja azokat.  Egészen biztos, hogy egy ilyennel találkoztunk az elmúlt két napban. 

Amikor a többiekről meg kellett határozni a típust, azt éreztem: mondott dolgokat magáról, aminek a felszíne mögött megláttam a valódi motivációit is

Hogy ő miért gondolja úgy, ahogy, és rögtön következtethettem arra is, hogyan viselkedhet stresszhelyzetben vagy örömben.

Igazi piros pirula volt ez az emberekhez.

Köszönjük, Orsi! Felnyitottad a szemünket.

Nagy Barna
cégvezető
www.KreativVonalak.hu


Mi ez az Enneagram?

Ne félj, semmi hókuszpókusz nincs a dologban! Misztikus neve ellenére az Enneagram egy nagyon könnyen tanulható, praktikus és roppant hasznos emberismereti és önismereti tudás. 

Kilenc különböző  személyiségtípust, kilenc különböző értékrendet, kilenc eltérő viselkedésmintát mutat be. Az "Ennea" jelentése görögül "kilenc", a "Gram" pedig "rovás, bevésés" - így az Enneagram szó szerinti fordításban azt jelenti: Kilenc Bevésés, vagyis kilenc emberi típus.

Ha ismered az Enneagramot, akkor pontosan tudod, kivel hogyan kell (és hogyan tilos) kommunikálnod, tárgyalnod, együttműködnöd.

Mi magunk évek óta alkalmazzuk és tanítjuk is ezt a tudást, amelynek segítségével mi is, és az ügyfeleink is komoly sikereket értünk el. Emberi kapcsolataink tisztábbá, harmonikusabbá váltak, üzleti kapcsolataink eredményesebbek lettek. Sokkal kevesebb konfliktus van az életünkben.

Ma már nem csapkodjuk a fejünket, ha egy számunkra "természetellenes" reakcióval vagy viselkedéssel találkozunk. Hisz tudjuk, a másik ember nem h@lye, csak másképpen működik, másképpen látja a világot. Az Enneagram a miérteket mutatja meg, és segít abban, hogy ezt a "másságot" megértsük és elfogadjuk.

Mire lehet használni az Enneagramot az üzleti életben?  

Enneagram cd-k Hernádi Judit, HR szakértő, Máv-Start Zrt.

Cégünk egy 10 fős, jellemzően középvezetői-felsővezetői csoport képzését valósította meg a Profonte Management Akadémiával 2010 júniusában.

A résztvevők egyöntetű véleménye alapján elmondható, hogy a tréning segítséget nyújt az alábbi területeken: munkatársak motiválása, feladatok delegálása, számon kérése, egyéni és csoportmunka hatékonyságának növelése, csoporton belüli konfliktusok kezelése, harmonikus munkakapcsolatok kialakítása.

A képzés szakmai hozadékán kívül egy jó hangulatú tréning rajzolódott ki számunkra, külön kiemelve Orsi és Helga közvetlen, üdítő személyiségét, valamit azt, hogy a típusfelismerési gyakorlatok milyen aprólékosan és érthetően voltak kidolgozva.

Kik szokták megvásárolni az Enneagram tananyagot?

HR szakemberek, akik embereket vesznek fel, és nem engedhetik meg maguknak, hogy mellényúljanak.

Ügyfélszolgálati vezetők és ügyfélkapcsolati munkatársak, akik szeretnék a vevőiket nagyon hosszú időre magukhoz kötni.

Értékesítők és értékesítési vezetők, akik meg szeretnének tanulni az ügyfél nyelvén is beszélni, és akik ügyesebben, win-win helyzeteket teremtve szeretnének tárgyalni. 

Vezetők, akiknek fontos, hogy mindenki motiváltan dolgozzon a csapatban, a cégen belül ne legyenek konfliktusok, és jó legyen a munkahelyi légkör.

Marketingesek, akik még jobb reklámokat, még jobban konvertáló hirdetéseket vagy kampányokat szeretnének készíteni.

Coach-ok és tanácsadók, akik ügyfeleiket szeretnék személyre és személyiségtípusra szabott tanácsokkal, útmutatásokkal segíteni.

Magánemberek, akiknek fontos, hogy jobban megismerjék és megértsék saját magukat és a körülöttük élőket. Akik tisztán szeretnék látni, kiket hajlamosak a "szimpátia" miatt túlértékelni, vagy kik azok, akiktől felbőszülnek, frusztráltak lesznek, vagy kiakadnak

Ezért inkább ne vedd meg ezt a terméket, ha:

Nem érdekelnek az emberek, eszed ágában sincs változni, változtatni, vagy toleranciát tanúsítani mások iránt. Ha a megoldásod a konfliktusos helyzetekre az, hogy "Változzon inkább a másik!"

Nem vagy kíváncsi arra, kiben mi munkál legbelül, ki miért olyan, amilyen.

Tökéletes harmóniában vagy önmagaddal, és az emberekkel, egyáltalán nincsenek összezördülések az életedben. Mindig mindenkivel megtalálod a hangot, senki nem tud felbosszantani Téged.

Pontosan tudod, kit mivel győzhetsz meg, kire milyen érvekkel tudsz hatni a leginkább. Mindenkihez megtaláloda kulcsot, nem fog ki rajtad egyetlen helyzet, vagy egyetlen nehéz ember sem.

Viszont a dobozos Enneagram tréning  Neked való ha:

Nyitott vagy az új ismeretekre, érdekelnek az emberek, szeretnéd jobban megismerni önmagat és a körülötted lévőket.

Szeretnéd megtudni, kiben milyen erők munkálnak, és szeretnél építeni is ezekre az erőkre. Az a célod, hogy az emberi kapcsolataid harmonikusabbak legyenek, üzleti munkásságod pedig eredményesebb.

Egy csomó mindent hallottál már az Enneagramról, jó sok könyvet, cikket elolvastál, de valahogy mégsem tudod egyedül magadévá tenni ezt a tudást.

Hajdú István, Hajdu Zrt.


Lássuk csak, miről volt szó azon a 2 napos tréningen, aminek a hanganyaga most a dobozba került!

A tréning első napjának hangfelvételéből megismered a kilenc Enneagram típust. Megmutatjuk, melyiknek típusnak mi az értékrendje, mi a fő mozgatórugója. Mi az, ami felé törekszik az életben és hogyan, milyen eszközökkel éri el, amit szeretne.

Kiderül, melyik típusra milyen kommunikáció jellemző, mi az, amitől a legjobban fél, amit elkerül. És arra is választ adunk, hogy ki hogyan viszonyul a többiekhez, kiben mi a jó, és mi az, amihez viszont hozzá kell szoknod, mert ha megfeszül, akkor sem sem tud rajta változtatni  a másik ember.

A tréning második napján készült hangfelvételen a típusok felismerését fogjuk gyakorolni. Lesznek újságcikkek, interjúk közismert emberekkel, videóbejátszások és rengeteg saját történet. Lesz majd kis csoportos karakterfelismerési vetélkedő (értékes nyereményekért). 

Megtanulsz egy olyan interjútechnikát, amelynek segítségével pár perc alatt ki tudod deríteni a másik ember típusát. 

Megtudod, hogyan érdemes nekilátnod egy karakterazonosítási folyamatnak, mik a tipikus tévesztések és megtanítunk arra is, hogyan tehetsz különbséget két hasonló típus között.

Mészáros Zsuzsanna PR manager véleménye, Coca-Cola HBC

Enneagram cd-k "Tetszett a sok gyakorlati feladat (filmek, cikkek,leírások). Nekem megkönnyíti a karakterek felismerését. Tetszett, hogy vidám, barátságos hangulatban telt a tréning.

 Az ismereteket munkahelyi környezetben a kollégák kiválasztásánál, valamint a munkatársakkal való hatékonyabb együttműködésben tudom alkalmazni. Magánéletemben is hasznos számomra az Enneagram ismerete: családom, barátaim jobb megértéséhez.

A program érdekes, izgalmas és tartalmas. Szívesen ajánlom mindenkinek."

De vajon mi van a korongokon?

#CD 1: Enneagram alapjai

Ezen a másfél órás CD-n részletesen megismered az Enneagram alapjait. A karakterrendszert, valamint a 9 típus érzelmi alapjait, és a típusmátrixot.

A hanganyagból kiderül, milyen 3 alapérzelem és 3 érzelemkezelési-stratégia mentén alakult ki az Enneagram 9 típusa.

.

#CD 2: 2-es, 4-es, 3-as karakterek

A második cd hanganyagából megismered az első fő érzelemcsoport karaktereit, az érzés bázisú típusokat.

A felismerést az értékrend, a viselkedés, a kommunikáció szerint segítjük. Ezen túl megtudod, mi az, ami felé törekszenek, mi az, amit kerülnek, és hogyan viszonyulnak a többiekhez ezek a típusok.

.

#CD 3: 8-as, 1-es, 9-es, karakterek

A harmadik cd hanganyagából megismered a második fő érzelemcsoport karaktereit, az indulat bázisú típusokat.

A felismerést az értékrend, a viselkedés, a kommunikáció szerint segítjük. Ezen túl megtudod, mi az, ami felé törekszenek, mi az, amit kerülnek, és hogyan viszonyulnak a többiekhez ezek a típusok.

.

#CD 4: 7-es, 5-ös, 6-os, karakterek

A negyedik cd hanganyagából megismered a harmadik fő érzelemcsoport karaktereit, a félelem bázisú típusokat.

A felismerést az értékrend, a viselkedés, a kommunikáció szerint segítjük. Ezen túl megtudod, mi az, ami felé törekszenek, mi az, amit kerülnek, és hogyan viszonyulnak a többiekhez ezek a típusok.

.

#CD 5: Az azonosítás lépései és a karakterfelismerési gyakorlatok

Az ötödik CD-n elkezdjük a gyakorlást.

Először kapsz egy három lépéses technikát, amelynek segítségével könnyen és gyorsan be tudod azonosítani a másik ember típusát.

Az új ismeretet azonnal ki is próbáljuk:cikkek és filmek szereplőinek a karakterét határozzuk meg közösen.

.

#CD 6: Karakterfelismerési műhelymunka és karakterfelismerési vetélkedő

A hatodik CD-n kőkemény gyakorlást és izgalmas vetélkedőt hallhatsz.

Előbb a tréning résztvevői, immár saját maguk, a kapott anyagok alapján határoznak meg típusokat, majd ugyanezt a feladatot kis csoportban, egymással versenyezve oldják meg. A kérdés: ki ismer fel több típust?

.

#CD 7: Tipikus tévesztések és interjútechnika + BÓNUSZ anyagok

A hetedik CD-n az apró finomhangolásokat végezzük el. Itt szó lesz arról, hogy melyik típust melyikkel lehet könnyen összekeverni és a hasonlóakat, hogyan lehet egymástól megkülönböztetni?

Ezután az Enneagram tréning vezető trénere, Szombati Orsolya aláveti magát a résztvevők kérdéseinek. A kérdésekre adott őszinte válaszok alapján pedig a résztvevőknek kell kitalálniuk Orsi karakterét.

Amit már most ígérhetek az az, hogy a tréning hangfelvételéből rengeteg új ismeretet, AHA élményt fogsz szerezni! És nem túlzunk: mire a végére érsz, garantáltan másképpen látod majd a világot, és az embereket. Sokkal jobban megérted őket.

Sőt! Nem csak tanulni fogsz, hanem közben remekül fogsz szórakozni is!

Lássuk mennyibe kerül az Enneagram dobozos tréning!

Enneagram cd-k

A tananyag ára HASZNOS bónuszokkal és ajándék postázással együtt

MP3

13.700 Ft + ÁFA

Rendeld meg most!

Mi történik a megrendelésed elküldése után?

(1) Kapni fogsz az e-mail címedre egy visszaigazolást, amelynek a végén ott lesz a díjbekérő (proforma) számla a fizetendő összeggel
(2) Utald át a tananyag díját a levélben szereplő bankszámlára!
A JOGÁSZOM EZT ÜZENI: kérlek, MOST NÉZD MEG az ÁSZF-et, mert, ha nem fizeted ki a megrendelt terméket, akkor kötbért kell fizetned. >>> ÁSZF itt <<< A megrendeléseddel elfogadod az ÁSZF-ünket. Köszönjük!
(3) Amint beérkezett a számlánkra az összeg, azonnal átadjuk a futárszolgálatnak a csomagod. Erről is küldünk e-mailt. Az eredeti áfás számlát a csomagban találod meg.

 

Megrendelés
A nyomulás nélkül eladás egyetlen titka (INTERJÚ) 3890 Ft + ÁFA (4940.3 Ft)
5-szörös hatékonyságú e-mail kampány 11700 Ft + ÁFA (14859 Ft)
Enneagram emberismeret dobozos tréning 13700 Ft + ÁFA (17399 Ft)
Enneagram vezetőknek dobozos tréning 13700 Ft + ÁFA (17399 Ft)
Többlépcsős e-mail kampány összeállítás 11700 Ft + ÁFA (14859 Ft)
Értékesítés Nyomulás Nélkül 5705 Ft + ÁFA (5990.25 Ft)
Enneagram könyvritkaság: Én a te típusod vagyok, te az enyém? 7524 Ft + ÁFA (7900.2 Ft)
0% engedmény Összesen: 0
Kapcsolattartási adatok:
Számlázási adatok:


 
 
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók