Kampányolj és Gyarapodj!


„Milliók borítékolva!”

avagy szerezz sok-sok új ügyfelet egyetlen jól sikerült Direkt Marketing kampány segítségével!

Sokaknak nyögvenyelősen, döcögősen, kudarcokkal tarkítva megy csak az ügyfélszerzés. Krónikus ügyfélhiánnyal küzdenek. Sokan nem tudnak százezreket, vagy milliókat áldozni a sajtó-, tévé- és rádióhirdetésekre, utálják a hideghívásokat, más vevővadász technikákat pedig nem igazán ismernek.

Ha te is pokoli nehezen, rengeteg visszautasítással és rossz érzéssel a hátad mögött tudsz csak új ügyfelet szerezni...

Ha sokszor szinte már tukmálnod kell a portékádat, hogy megvegyék...

Ha úgy érzed, hogy neked már csak álom marad felkerülni egy nagyvállalat beszállítói listájára...

Ha valami csoda folytán mégis bejutsz a döntéshozóhoz, de az ártárgyalásról szomorúan, logó orral, vesztesen távozol...

Akkor eljött az ideje, hogy bevess egy eddigiektől eltérő, merőben más ügyfélszerző módszert!

Ugye, hogy mennyivel jobb lenne, ha...

Nem pattannál vissza már a packázó recepciósról sem, hanem simán, gond nélkül jutnál át a kapukon?

Nem te rohangálnál az ügyfelek után, hanem ők jönnének hozzád, ők keresnének fel téged, hogy vásárolhassanak tőled?

Vagy ha mégis te jelentkezel először, sikerülne elérned, hogy amikor telefonvégre kapsz egy új ügyfelet, akkor is egyből tudja, hogy ki vagy és miért hívod?

Kiszórhatnád végre a partnerlistádról azokat a vevőket, akik miatt évről-évre csökken a profitod, és helyettük jól fizető, nem alkudozó, elégedett ügyfelekkel tölthetnéd fel a cégedet?

Egyedül te döntenél arról, kinek és milyen esetekben adsz engedményeket, és soha többé nem lennél kiszolgáltatva egy nagy ügyfél kényének-kedvének?

Ugye te is szívesebben tartoznál abba a 20%-ba, amelynek ezt már sikerült elérnie?


Ehhez nem kell más, csak egy könnyen tanulható, többször letesztelt, bizonyítottan működő módszer!


De mielőtt megmutatom, hadd meséljek magunkról pár szót!

Kolléganőmmel, Helgával, 2007-ben, összesen négy picike gyermek mellől indítottunk el az első vállalkozásunkat, a Profonte Management Akadémiát. Egy olyan szolgáltatást kínáltunk, amely nem egy, nem két, hanem sok-sok százezer forintba kerül. Ráadásul egy olyan piacon, amelyre már akkor is ki lehetett volna tenni a „Megtelt” táblát.

Gyorsan szembesültünk azzal a ténnyel, hogy bár a honlapunk, a www.profonte.hu szuper lett, és lelkesen hirdettünk mindenhol, ahol csak lehetett, mégsem álltak sorba tömegével a nagy cégek, hogy tőlünk tréninget rendelhessenek.

A legelső évben mi is a szokásos módszerekkel kezdtük el becserkészni az ügyfeleket. Ez hozott ugyan néhány megrendelést, de ezek még nem árasztották el a cégünket...

Valami más kellett...

... Így hát stratégiát váltottunk, és Direkt Marketinggel szólítottuk meg az ügyfeleket...

Ma pedig már olyan neves nagyvállalatokkal dolgozunk együtt a nagyvállalati üzletágunkban mint az E.ON Hungária Zrt., a MÁV-Start Zrt., a Grundfos Magyarország Kft., a Lufthansa Systems Kft. vagy a LEGO. – hogy csak néhány céget említsek partnereink közül. És szintén a DM levél segítségével jutottunk be az UniCredit Bankhoz, az Invitelhez, a Tigázhoz, az Unileverhez és a Kürt Zrt.-hez is...

Lehet, hogy most azt gondolod...

...hogy a DM levél egy régi, lejárt reklámeszköz, ezért hadd idézzem gyorsan két megrendelőnket, akiket szintén ennek az eszköznek a segítségével hódítottunk meg:

„A stratégiai ügyfélkapcsolatos kollégák részére kerestünk tréningcéget. (…) Keresésünket könnyítette, hogy igényes DM levelet kaptunk a Profonte Management Akadémiától, akik ebben a témában kínáltak oktatási lehetőséget. A tárgyalások eredményeképp hosszú távra szerződtünk, több csoportra.” (Kifferné Endes Anikó, Grundfos Gyártó Kft.)

Kollégáink javaslatára, első ízben 2009 novemberében vettük fel a kapcsolatot a Profonte Management Akadémiával. (…) majd később, 2010 júniusában egy 10 fős, jellemzően vezetői és vezetői utánpótlásnak szánt csoport képzése is megvalósult.(…) 2010 novemberében pedig további két 10 fős csoport képzését rendeltük meg.” (Hernádi Judit, Máv-Start Zrt.)

Szeretnél Te is hasonló eredményeket elérni egy DM anyaggal?

Akkor sajátítsd el az ügyfélszerzés egyedi, különleges és valóban hatásos módszerét legújabb termékünk, a

„Kampányolj és Gyarapodj!” dobozos tréning segítségével!

De várj! Ez a termék nem való ám mindenkinek!

Nem való azoknak, akik félnek új dolgokat kipróbálni.

Nem való a hitetleneknek, akik úgy gondolják, hogy a DM ma már letűnt csillag, ezért nem is lehet vele új vevőket szerezni.

Nem való az örökös halogatóknak, akik mindenre csak legyintenek: „Ej ráérünk arra még…” vagy gyakran mondják: „Majd csak lesz valahogy…”

Nem való azoknak, akikben nincs elég kitartás, és lelkesedés, hogy egy hosszabb folyamatot végigvigyenek.

Nem való azoknak, akik nem hajlandóak anyagi erőforrásokat befektetni a későbbi eredmény érdekében.

És sajnos ez most azoknak sem való, akik magánszemélyek felé értékesítenek, vagy soha nem készítenek szórólapokat.

Kik azok, akiknek viszont szinte kötelező megvenni ezt a terméket? 

Cégvezetőknek, akik vállán a vállalkozás jólétének és gyarapodásának felelőssége nyugszik.

Kis és nagy cégeknél dolgozó Értékesítőknek, akik saját bőrükön és pénztárcájukon érzik, hogy az eddigi ügyfélszerző módszereik nem működnek.

Egyéni vállalkozóknak, akik megélhetése függ az ügyfelek lététől vagy éppen a nem lététől.

Tanácsadóknak akiknek célja, hogy bejussanak a multicégekhez.

Az „online marketing mindenhatóságában” csalódott Vállalkozóknak, akik rájöttek, hogy nem is olyan könnyű termékeiket vagy szolgáltatásaikat kizárólag az interneten keresztül reklámozni és értékesíteni.

  Azoknak, akik elsősorban cégek felé értékesítenek, vagy gyakran szórólapoznak.

Mit kockáztatsz azzal, ha nem veszed meg ezt a tananyagot?

Maradsz a megszokott úton, és továbbra is úgy tekintesz az ügyfélszerzésre, mint egy fájdalmas, nemszeretem, szélmalomharc folyamatra.

Futni hagysz egy olyan lehetőséget, amely akár milliókat is hozhat a vállalkozásod bankszámlájára.

Továbbra is maradnak a kudarcokkal tarkított hideghívások, vagy a tévé-, rádió- és sajtóhirdetések, amelyek egy halom pénzedbe kerülnek, de úgysem hozzák az általad elvárt eredményeket.

Megéri? Ugye, hogy nem?

Fontos tudnod, hogy amit a Kampányolj és Gyarapodj! CD-ken (4+1 darab) hallasz majd, az nem egy unalmas, száraz előadás, nem egy lelkesítő szeminárium, hanem egy szigorúan gyakorlatorientált, kis csoportos tréning felvétele. Ahol nem volt láblógatás, vagy lazsálás,  ahol mindenki keményen dolgozott a saját kampánya sikerén.

Ha megveszed ezt az anyagot, Te is így fogsz tenni!

Az a célunk, hogy a tréning végére, vagyis mire végighallgatod a teljes anyagot, az első, saját Direkt Marketing kampányod komplett terve ott legyen a kezedben!

Akkor lássuk, miről lesz szó ezen a tréningen?

 • A profi „ügyfélvadász” direkt marketing folyamat, amelyből megtudhatod, milyen lépésekből áll egy „sikergaranciás” ügyfélszerző kampány

 • Kinek DM-ezz? Hogyan válassz célcsoportot és hogyan érd el őket?

 • Mik azok a végzetes hibák, amelyeket ha elkövetsz egy csapásra aláásod az egész akciód eredményességét?

 • Mi az az 5 módszer, amelyekkel átjuthatsz az első védelmi vonalon, a DM-ed egyik fő ellenségén, a recepcióson és a titkárnőn?

 • Hogyan érd el, hogy a célszemély ne a szemeteskukába szortírozza a leveledet?

 • Mit reklámozz? Mit írj a brossurára/szórólapra és mit a kísérőlevélbe?

 • Hogyan tedd ellenállhatatlanná az ajánlatodat? Hogyan javíts a tárgyalási pozíciódon és érd el, hogy először az ügyfelek keressenek meg téged, és ne te őket?

 • Mi az a 3 dolog, amire még figyelned kell, különben a legjobban megírt DM is a szemetes kosárban végzi?

Mit kapsz még a tréning mellé?


Bónusz #1 Praktikus munkafüzet

Amibe nem csak a CD hallgatása közben felmerült gondolataidat jegyezheted fel, hanem egyúttal ki is dolgozhatod benne a saját postai DM kampányod mérföldköveit és teljes anyagát.

 

Bónusz #2 "A vadászösztön kifejlesztése" videó 

Ebből a 30 perces videóból megismerheted az ügyfélszerzés 6 kreatív, meghökkentően eredményes módszerét. 

Bónusz #3 "Bőséges muníció" videó

Ebből a 30 perces videóból pedig kapsz tőlünk 15 vadonat új, különleges címgyűjtő módszert, amelyeket a konkurenciád garantáltan nem ismer.  

Bónusz #4 DM anyag csekklista

Ez a 10 pontos ellenőrző lista segít Neked abban hogy még véletlenül se kerülje el semmi a figyelmedet egy sikergaranciás, profi DM anyag összeállításakor. A csekklista a vevoinvazio.hu csapatának ajándéka....és még: "EXTRÁK"!

A tréning prezentációs diái, néhány KONKRÉT minta azokból a postai DM anyagokból, amelyekkel mi dolgozunk, amelyeket mi készítettünk, és amelyekkel mi is rengeteg üzletet szerzünk.

Most még csak a felénél járok, de már  rengeteg tudást kaptam Tőletek. Már most  tudom, hogy milyen mérföldköveket kell végigjárnom, hogy sikeres DM kampányom legyen, s miket kerüljek el, mert "tuti bukta".

Tetszik, hogy az anyag ennyire gyakorlatorientált, s ha szorgalmasan követem az instrukcióitokat, akkor a végére készen állok arra, hogy egy sikeres DM kampányt levezényeljek.

Azt szeretem még benne, hogy miközben hallgatom a cd-t, nézem a diákat, kismamaként is átélhetem a személyes szeminárium varázsát a hanganyag hangulatának köszönhetően.

Vigyázni kell ám vele, mert megkaptam, s este a gyermekek altatása után leültem hallgatni, s mikor ránéztem az órára, akkor vettem észre, hogy már elmúlt éjfél...:)

Orsi köszönöm Nektek ezt az anyagot! Biztos vagyok benne, hogy segítségetekkel menni fog nekem is!!!

Illésné Lehoczki Mónika
a www.merlegkepestanoncok.hu és a www.haziasszonysuli.hu alapítója

 Szuper, ez tetszik! Mennyibe kerül?

A Kampányolj és Gyarapodj!
 
dobozos tananyag ára HASZNOS bónuszokkal

díjmentes házhozszállítással:

11.700 Ft + ÁFA


Hohó, de várj! Mert még nem mondtunk el mindent!...

Engedd meg, hogy beszálljunk DM kampányaid kivitelezésének költségébe is!

Méghozzá úgy, hogy kuponok formájában azonnal visszaadjuk neked a Kampányolj és Gyarapodj dobozos tréning árának közel ÖTSZÖRÖSÉT, amelyeket olyan, általunk többször tesztelt, szolgáltatóknál válthatsz be, amelyek segítik a vevőszerző offline és online anyagaid elkészítését.

Innen már tényleg csak rajtad múlik, hogy mikor borítékolod be magadnak a sikereidet.

Akiktől a kuponokat kapod, közel bruttó 200.000 Ft értékben:

 • BélyegzőExpressz - akik a csuklóinkat megkímélik a több száz aláírástól (bélyegző rendeléskor tudod beváltani): 2 x bruttó 4.600 Ft

 • NévjegyPartner - az extravagáns nyomdai anyagaink villámgyors elkészítői (brossura és névjegy nyomtatásra tudod beváltani) bruttó 5.000 Ft és bruttó 10.000 Ft

 • Bisnode - a címlistáink utolérhetetlen mágusai (marketing lista vásárlásra tudod beváltani): 2 x bruttó 10.000 Ft 

 • OutSide Design - az elektronikus és postai DM grafikák szakértői (DM levél tervezésre, szórólap tervezésre, boríték tervezésre, hirdetés tervezésre tudod beváltani): összesen bruttó 108.600 Ft (többféle grafikai munkára jogosító kuponok!)

 • SalesAkadémia - na és róluk mit gondolsz? :) (tréningekre, tananyagokra, konzultációkra tudod beváltani): bruttó 10.000 Ft és bruttó 15.000 Ft és 2 x 7.000 Ft

"A Sales Akadémia megmutatja, hogyan csináljam."

Egy kisebb vállalkozás vezetőjeként gyakorlatiasnak kell lennem. A tanult szép elméleteket nekem kell megvalósítanom.

Sokszor rájövök, hogy hiába az elmélet, hiányzik valami. Hiányzik a „Na de most hogyan is csináljam?” kérdésre a válasz.

A Sales Akadémia anyaga pont ezért volt nekem hasznos. Ők megmutatták ezt a lépést, segítettek. Én sokat tanultam abból, hogy hallottam a felvételen, ahogyan mások egy-egy konkrét, valóságos feladatot oldottak meg.

Ahogy haladtak az ötletektől, akár zsákutcákon keresztül, a megoldáshoz vezető úton. Én ezért, vagyis a gyakorlatiassága miatt, örültem ennek az anyagnak.

Adamkó Feri
megújuló energia szakértő
www.entak.hu

"Nem a nyár volt a hibás. Nekem kellett változtatnom..."

Év elején kezdtem önálló vállalkozásba, ami nagyon nem akart beindulni. Eleinte a nyárra fogtam az üzlethiányt, de rá kellett jönnöm, hogy valamit nem jól csinálok. Fejlődnöm kellett értékesítésben és marketingben. Az interneten kutatva találtam rá a Sales Akadémiára.  Az ingyenes tanfolyam és a blog meggyőzött, hogy tőlük érdemes tanulnom.  Megvettem a Kampányolj és Gyarapodj! dobozos tréninget.

A hanganyag könnyen feldolgozható, mert tapasztalat alapú és szórakoztató. Nem zavar , hogy egy tréning felvétele, mert nekem így még hitelesebb.

A csomagban rengeteg olyan kupont találtam, amely az elinduláshoz rettentő nagy támogatást jelent.  A kapcsolódó VIP tagság energianövelő , mert olyan közösség van ott, akik támogatják a másikat, ötletekkel, kritikákkal.

Katafay Ágnes
ügyvezető, munkajogi és HR szakértő
HR ABC Kft.
www.hrabc.hu

3-szoros „sikergarancia”

Mivel többször is kipróbáltuk már, mi 100%-ban hiszünk ennek a módszernek az eredményességében.

Ezért, ha egy éven belül nem keresed vissza a „Kampányolj és Gyarapodj!” dobozos tréningen hallottak segítségével a tréningbe fektetett összegnek legalább a háromszorosát, akkor a vásárlástól számított tizenharmadik hónap végéig küldd vissza nekünk a számlát, a tréning hanganyagát, valamint egy mintát abból az anyagból (anyagokból), amit a cd-n hallottak segítségével tettél össze, és a dobozos tréning teljes árát visszafizetjük Neked.

Ne hezitálj tovább, ezzel a termékkel csak nyerhetsz!

Töltsd ki MOST a megrendelőlapot!

Mi történik a megrendelés elküldése után?

(1) Megrendelésedet egy azonnali e-mailben igazoljuk vissza.
(2) Az e-mailben benne lesz a proforma számla, ami alapján át tudod utalni a dobozos tréning árát a bankszámlánkra.
A JOGÁSZOM EZT ÜZENI: kérlek, MOST NÉZD MEG az ÁSZF-et, mert, ha nem fizeted ki a megrendelt terméket, akkor kötbért kell fizetned. >>> ÁSZF itt <<< A megrendeléseddel elfogadod az ÁSZF-ünket. Köszönjük!
(3) Az összeg beérkezése után azonnal postára adjuk Neked a csomagot DPD futárszolgálattal, amit már a következő munkanapon a kezedben tarthatsz.
(4) A csomagban benne lesz az eredeti ÁFÁS számla is. (Meg két meglepetés ajándék, amiről eddig nem volt szó...)
(+ 1) Ne lepődj meg! Fel fogunk hívni, hogy megköszönjük Neked, hogy mellettünk tetted le a voksodat! Ez nálunk már csak így szokás...

 

Megrendelés
Kampányolj és Gyarapodj! 11700 Ft + ÁFA (14859 Ft)
0% engedmény Összesen: 0
Kapcsolattartási adatok:
Számlázási adatok:


 
 
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelenés:
2021. december
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók