Enneagram Tritype workshop (haladóknak)

avagy hozz be 2-3 "ügyet" és távozz 2-3 megoldással!


Ez az oldal azoknak szól, akik már elvégezték az Enneagram I. és Enneagram II. tanfolyamot, és nem csak a típusokat, hanem a Tritype-okat is ismerik.

Mit szólnál egy egész napos Enneagram gyakorláshoz?

Átfutott már a Te fejedben is az a gondolat, hogy milyen jó lenne az Enneagram 1-es és 2-es tréningeken tanultakat elővenni?

Újra kockázat nélkül, védett környezetben gyakorolni, tapasztalatot cserélni a többi Sales Akadémiás, Enneagramot végzett ügyféllel?

Éles bevetés előtt kipróbálni, hogy egy-egy helyzetnek milyen lesz majd a "végkimenetele"?

Ha már gondoltál erre, akkor az Enneagram Tritype Gyakorlónap Neked is tetszeni fog!

A tréningek után mindig nagyon sokan kerestek meg üzleti és személyes jellegű kérdésekkel, illetve gyakran kérdezitek azt is, mikor lesz „szerepjátékos-problémamegoldós” nap.

Egy alkalom, amikor nem csinálunk mást, csak az Enneagram karakter és a Tritype ismeretében lemodellezünk és megoldunk egy-egy nehéz, kihívást jelentő, vagy félelmetesnek tűnő helyzetet.

Tudom, hogy az Enneagram II-es modulon a szituációs-gyakorlós részt szerettétek a legjobban és nagyon hasznos volt Nektek.

Ezért most közkívánatra...

2022-ben az első, és egyetlen alkalom...

Írd be magadnak!
November 21-én Enneagram gyakorlónap, azaz Enneagram Tritype workshop lesz!

A workshop lényege: Behozol 3 helyzetet, amit szeretnél megoldani. Olyanokra gondolj, ahol van egy ember, akinek szeretnél jobban, ügyesebben, hajszálpontosan, célorientáltan, kellemetlen érzések nélkül KOMMUNIKÁLNI valamit.

Ez lehet egy kényes helyzet, vagy lehet egy konkrét cél, amit el szeretnél érni.

Lehet egy számodra szúró, fájó, égető probléma is. Lehet bármi, amihez szükség van az Enneagram szemüvegedre, és szeretnéd a helyzetet ÉLES BEVETÉS ELŐTT kipróbálni, letesztelni, illetve megbizonyosodni arról, hogy valóban a lehető legjobb köntösbe bújtatod a mondanivalód, hogy garantáltan célt érj.

Janata Kriszta
marketing tanácsadó

www.MarketingCommando.hu

"A kezem is remegett, de megérte!"

Én már nem egy személyiség és tárgyalás technikai tréningen voltam, jó pár könyvet, cikket is elolvastam a témában.

A leggyakoribb problémám az velük, hogy általános elméleteket, elég lapos, „mű” helyzeteket, hamisan hangzó példamondatokat használnak – amik egy eleven ügyfél vagy munkatárs szájából soha az életben nem jönnének elő.

Ezért szeretem Szombati Orsi tréningjeit: ő élő, eleven szituációkat teremt meg, amikben pont úgy megizzadunk, mint a valóságban. Nála valódi „balhékon” gyakorolunk és a „játék” konfrontációkban is sistereg a levegő!

A helyzetgyakorlatokat mindig a tréning résztvevőinek a saját szakmai életéből meríti, nincsenek „sablon” helyzetek. Én egyszer olyan személyre szabott feladatott kaptam nála, aminek a végére még a kezem is remegett – de azóta többször volt alkalmam a való életben is használni, amit akkor (kínlódva, de tutira) megtanultam.

Az ő tréningjén tényleg érdemes „szenvedni”!”

Fontos, hogy ezen a napon...

...nem lesz új elmélet

...nem lesz prezentáció

...és nem kell jegyzetelned sem  (hacsak nem a saját megoldásaidat)

Ezen a napon kizárólag a megoldandó feladatokkal fogunk foglalkozni, a korábban megszokott módon:

Az ügyeket és problémákat, amiket behozol, közösen oldjuk meg, méghozzá szerepjátékkal.

Az ügyed leírását el kell küldened nekem e-mailen, legalább a tréning előtt egy héttel, a lehető legrészletesebben. Én pedig ez alapján megírom a szereplők szerepkártyáját. A tiédet is és a partneredét is. Nyilván a másik félnek kell majd több infót adnom, hogy bele tudja magát élni a szerepbe. Ezért kell, hogy a helyzeted bemutatása minél részletesebb legyen.

A szerepjátékokban mindenki saját magát fogja játszani (te is). Tehát az most nem működik, hogy a te szitudat két másik ember játssza el.

A helyzetben szereplő másik felet vagy te választhatod ki magadnak a résztvevők közül, vagy kérheted az én segítségemet is. A szerepjátékok során a partneredet úgy választjuk ki, hogy a karaktere megeggyezzen annak a személynek a karakterével, akivel az életben is rendezned kell azt a "bizonyos ügyet". Ha nincs ilyen karakter a tréningen, akkor olyasvalakit választunk, akinek ez a karakter a "szárnya", vagy a Tritype-ja egyik eleme, vagy aki hitelesen bele tudja magát élni az adott karakterbe.

A feladat megoldására most is 3 fős, kis csapatban fogsz felkészülni, így együtt dolgozhatjátok ki a kommunikációs stratégiádat.

A szerepjátékot a végén közösen értékeljük: Először te mondod el, hogyan érezted magad, mi volt a célod. Ezután a partnered ad neked visszajelzést arról, hogy vette-e azt az adást, amit neki szántál. Ha igen: mi segített neki, ha nem: mi gátolta őt.

Ezután a külső megfigyelők (a résztvevő társaid) és én is elmondom a véleményem és a javaslataim. És a végére összeáll a kép a fejedben, és a megoldás is ott lesz a kezedben, hogy az adott ügyedet hogyan kell majd megoldanod.

EZ AZ a rész, amiből oltári sokat fogsz tanulni!

Neked csak a megoldásra váró feladataidat kell magaddal hoznod, és konkrét Enneagram karakterre szabott tanácsokkal, tippekkel, kommunikációs sablonnal fogsz távozni.

Milyen helyzeteket hozz be?

Elsősorban olyanokat, amelyekkel jelenleg nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudsz most megbirkózni.

Ez lehet akár üzleti (munkatársakkal, alvállalkozókkal kapcsolatos), vagy akár privát (barátaiddal, pároddal, szülőddel, gyermekeddel, szomszédoddal, stb. kapcsolatos)

A korábbi tréningeken

Volt már olyan, aki egy nehéz döntés előtt állva szimulálta előre a sztorit, és kért segítséget a csapattól.

Volt aki egy rég óta tartó konfliktusát hozta be és oldatta meg a csoporttal.

Volt, aki kellemetlen hírt tanult meg közölni a másik ember nyelvén.

Volt, aki cégének "álom" munkatársát találta meg Enneagram típusra célzott álláshirdetéssel.
Volt, aki egy nehéznek kinéző értékesítési tárgyalást modellezett le.
És Neked mi a megoldandó  "ügyed"?

Dr. Harsányi Edit
orvos
www.drhem.hu

"Tréning nélkül nem ment volna"

Kedves Orsi!

Először is szeretném megköszönni, hogy elindítottad az Enneagrammot érthetően. Sokszor kapom magam azon, hogy akkor most miért is nem tudok valakivel dűlőre jutni? Ja mert megint magamból indulok ki.

Nos két hete a férjem ajánlására mentem el egy pácienshez. Felkészített rá, hogy nehéz ember, különc. Ha jól csinálom, akkor sok embernek fog ajánlani, de ha nem... akkor végem. Jó indítás...

Hát az , hogy különc, nagyon enyhe kifejezés. Más világban élt. Tudta is, hogy két teljesen külön élete van. Utálja ami átlagos!!!

Tudtam, hogy megvan! 4-es. Szinte mindenre allergiás, élelmiszerek, pollenek, így mondta: mindenre amit szeret!

Végighallgattam és azt mondtam, hogy ezt én most nem tudom így kutyafuttában összerakni, hogy kiválogassam, hogy miben mi van, és neki mi a jó. Tehát majd jövök egy hét múlva.

És ezzel nyertem. Ő olyan különleges, hogy nem lehet azonnal megoldani. Végre egy orvost is meg tudott "akasztani". Azóta már visszajelzett, hogy milyen jó, amit kapott tőlem, és mennyire elégedett, kezembe adta a feleségét és a gyerekeit is.

Köszi Orsi! Ezt a férfit a tréning nélkül biztosan elbuktam volna, mert vitába szállok vele, mint ahogy régebben tettem. Ma már nem.

Ha valami olyat mondtam, ami nem tetszett neki pont úgy visszaütött mint a riportban Péterfy Bori! Döbbenet volt érezni, és jó is volt, mert azonnal tudtam, hogy letértem a jó útról.

A helyzet bármi lehet, ami veled és egy másik emberrel kapcsolatos ÉS amelyben pozitív változást szeretnél elérni.

Ki jöhet el a workshopra?

Erre a napra mindazok eljöhetnek, akik elvégezték az Enneagram 1-es (alap) vagy Enneagram 2-es (vezetői vagy haladó) tréninget, és rendelkeznek Tritype ismerettel is,

Azok sem lesznek hátrányban, akik csak az 1-es tréningen voltak, mert a napot azzal kezdjük, hogy felelevenítjük, melyik karakter milyen és hogy kell kezelni, hogyan kell vele bánni.

Utána jönnek a szerepjátékok, vagyis a saját és a csoporttársaid, nehéz, vagy "kihívást jelentő" helyzeteinek megoldása. Szépen egymás után mindegyik.

Mikor és hol lesz a workshop?

Az Első Műhelymunka időpontja: 2022. november 21-én (hétfőn) 9-17 óra között

Helyszín Budapest, Magnet Ház (Andrássy út 98)

Figyelem! Ez a program csak egy szűk kör számára érhető el. A workshop és a valós helyzetekre épülő Enneagram gyakorlat biztos, hogy hasznos lesz Neked. Ne hagyd ki, regisztrálj MOST!

Részvételi díj a workshopon

49.900 Ft + ÁFA / fő

2022. október 30-ig történő jelentkezés esetén: 

39.000 Ft + ÁFA / fő

Szabad helyek száma: 12 fő

Szeretettel várlak!

Erre a programra maximum 12 főnek tudok helyet biztosítani! És ezt most tényleg nagyon szigorúan veszem. Mert ha ennél többen vagyunk, akkor már nem jut idő mindenkire.

A délelőtti és a délutáni részben is 6-6 szitut tudunk megoldani, blokkonként hármat-hármat.

Ezért is nagyon fontos, hogy CSAK akkor jelentkezz az enneagram workshopra, ha el is tudsz jönni és vállalod, hogy maximum 2 konkrét, megoldásra váró helyzetet hozol magaddal.

Szerintem ez a nap is őrülten hasznos lesz, regisztrálj MOST! Várlak szeretettel!

Mi történik a jelentkezés elküldése után?

(1) Megrendelésedet egy azonnali e-mailben igazoljuk vissza.
(2) Az számlázz.hu rendszere kiküldi neked a díjbekérőt számla, ami alapján át tudod utalni a tréning árát a bankszámlánkra.
(3) Amint beérkezett a számlánkra az összeg, biztossá válik a helye a tréningre. Erről is kapni fogsz egy automata e-mailt. 
(4) Az eredeti áfás számlát e-mailben kapod meg.

 


Információ kérés


Kapcsolattartási adatok:
 
Számlázási adatok:
 

Az alábbi programok érdekelnek még:
 
 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelenés:
2021. december
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók