Ilyen volt a második SalesMeetUp


A lányokkal már nagyon vártuk ezt az alkalmat. Alig hittük el mi is: közel 80 fő regisztrált a Karácsonyi Kampányötletek SalesMeetUp-unkra! Ami egy óriási szám annak fényében, hogy ez “még csak” a második est voltAmi e mellett még igazán nagy öröm volt számunkra, hogy a Kivitelezés üzletágunk megrendelői közül is sokan elfogadták a meghívásunkat. Szuper volt együtt látni ennyi sikeres vállalkozót.


 

Ilyen volt a harmadik teltházas SalesMeetUp


Ez volt a harmadik. Mondhatnánk, hogy már rutinosak vagyunk, gördülékenyen megy minden... Mégis: őszinte izgalommal vártuk.  Igen, ott volt a kis gombóc a torokban, mielőtt belecsaptunk, hogy vajon ezt is annyira fogják a résztvevők élvezni, mint az első kettőt?


 

Ilyen volt a hetedik (teltházas) SalesMeetUp


Március végén került sor a #7 SalesMeetUp-ra, bevált helyünkön a Mozsár Kávézóban. A lelkesedésünk volt a hagyományos elem, ezen kívül azonban rengeteg újdonsággal készültünk erre az estére.

Ezen az alkalmon Orsi mellett 2 vendégelőadónk is volt. Először Szigeti Attila számolt be a saját sikeres közösségi finanszírozással indult projektjéről, majd Lévai Richárd mesélte el, hogyan gyűjtött  tőkét az induló online tréningjéhez. 


 

Megjelenés:
2021. december
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók