Orsi

Szombati Orsolya, a Sales Akadémia tulajdonosa és trénere.

Hivatásszerűen 23 éve foglalkozom értékesítéssel, de már egészen kicsi gyermekkoromban is megvolt a saját termékem és ügyfélköröm. Mielőtt  megalapítottam volna a Sales Akadémiát, több multinacionális cégnél töltöttem be értékesítői, ügyfélmenedzseri, kiemelt ügyfélmenedzseri és értékesítési vezetői szerepet.

Büszke vagyok arra, hogy az ügyfeleimmel való kiemelten jó üzleti és emberi kapcsolatom eredményeképpen, saját magam is és az általam vezetett értékesítési csapat is előkelő helyezéseket ért el az országos és a regionális sales versenyeken.

Az értékesítés és ügyfélkezelés valóban szívügyem. Szerintem a sikerhez elengedhetetlen, hogy ezt a hivatást valóban szívvel-lélekkel és őszinte lelkesedéssel végezzük. Amellett, hogy a mai napig magam is értékesítek, az értékesítőket és ügyfélkapcsolattartókat 8 éve képzem is.

Rendszeresen publikálok a szakmának szóló online fórumokon: A Profession.hu Karriermagazinjában, az Origo Vállalkozói Negyed oldalán, A HR Portálon, illetve az Ugyvezeto.hu szakmai magazinjában. A Profession és a Vállalkozói negyed elismert szakértője vagyok értékesítési és ügyfélkezelési témában.


Itt találkozhattál már velem:

       
       
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók