Interjú: Vámos Robi és a meseszép Táblácska

2013.04.24. | Szombati Orsolya 7 db

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de a jeles alkalmakkor (születésnap, névnap, házassági évforduló, satöbb) én mindig gondban vagyok, hogy mivel lepjem meg a szeretteimet, vagy a barátaimat, akikről tudom, szinte már mindenük megvan?!

Egyszer, egy ilyen ajándékvadászat során jött szembe velem a facebook-on a Táblácska, és nem sokkal később, személyesen is volt szerencsém megismerni az alkotót, Vámos Robit, alias Robi Mestert.

Az elmúlt egy évben távolról figyeltem a Táblácska születésének és kiteljesedésének folyamatát.

Onnantól, hogy a közönség elé tárja Robi ezt a vidám, ötletes, valóban egyedi és személyes ajándéklehetőséget, odáig, hogy jelen pillanatban már több, mint tíz és félezer ember rajong Robi és kolléganője, Eszter alkotásaiért.

Idáig tudtam magamban tartani a kérdéseimet, és felkerestem Robit, hogy kicsit kifaggassam, hogy hogyan lett egy darab fából ajándék, az ajándékozásból saját vállalkozás, és az ügyfelek, vásárlók, megajándékozottak számára pedig egy igazán életre szóló:

Megismételhetetlen Élmény :) 

Szombati Orsi személyes Táblácskája: napocskával, pink virágokkal, lelkes Orsival, az ügyféltípusokkal, és az enneagram számaival egytől kilencig


 

Megjelenés:
2021. december
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók