Nyakunkon a csúcs frász!

2014.12.01. | Szombati Orsolya 10 db

avagy mit tegyünk, ha úgy érezzük, "valami nem stimmel"?

Szokták mondani, hogy a siker alapja a gondos tervezés.

Az utóbbi hetekben talán te is naponta futsz bele internetes cikkekbe, facebook hirdetésekbe, hírlevelekbe, amelyek arra buzdítanak, hogy "Itt az év vége. Tervezz 2015-re!"

Tervezni nagyszerű dolog, mert ha van egy jó terved, akkor már tudod, merre tartasz, és mit szeretnél elérni. No de mi van akkor, ha a tervek megvalósítása közben nem vagy boldog? Ha küzdelemnek érzed az egészet? Ha már nem okoz örömöt, ha a nap végén kipipálsz egy feladatot? Mitől van az, hogy látszólag mindened megvan, te mégis üresnek és céltalannak érzed az életed?

Erről faggatam a napokban az egyik legrégebbi Sales Akadémiás ügyfelünket, F. Tóth Krisztát, a MyWay Coaching alapítóját és háziasszonyát.

Fotó F Tóth Krisztáról. Pink blúzban és fekete zakóban mosolyog ránk.

Krisztáról annyit kell tudni, hogy évek óta személyfejlesztő edzőként, coach-ként tevékenykedik. Az üzleti életben sikeres, ám a magánéletükkel elégedetlen vezetőknek segít új célokat kitűzni és azokat elérni. Abban segít nekik, hogy a „biznisz” mellett a privát boldogságukért is tegyenek, és ne csak a munkájuknak, hanem az egész életüknek a mesterei legyenek.

Kriszta egy nagyon izgalmas szakterület specialistája: az életközépi válsággal, váltással foglalkozik. Ez nagyjából a negyvenes korosztály problémája, és jellemzően azzal jár, hogy kívülről láthatunk egy sikeres, elismert, csúcson lévő urat, vagy hölgyet, aki a siker ellenére nem boldog, nem örül, sőt! Nagy meglepetésére kiüresedettnek, céltalannak érzi az életét, és fogalma sincs, hogyan tovább.

Nos, ez a jelenség a midlife crisis, az életközép-válság vagy ahogyan Kriszta nevezi, a "csúcs frász".


 

Megjelenés:
2021. december
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók