Aranyat érő tanácsok a következő prezentációdhoz, előadásodhoz

2014.04.02. | Szombati Orsolya 2 db

avagy: Hogyan készülj fel mentálisan arra, hogy pillanatokon belül emberek előtt fogsz megszólalni?

Tudtad azt, hogy az emberek többsége inkább meghalna, mintsem nyilvánosan kiálljon emberek elé, „szerepelni”? Bármiféle beszédet tartani?

Amikor ezt először meghallottam, akkor a fejemet fogtam: ez BIZTOSAN nem lehet igaz. Méghogy „inkább a halál” mint egy klassz előadás, vagy egy remek prezi?! De aztán rá kellett jönnöm, miközben az ügyfeleimmel beszélgettem, hogy ez bizony igaz lesz.

Többen kérdezték már tőlem, hogy „Hogy is kell jól csinálni ezt a színpadon szereplősdit?” vagy kérték, hogy készítsem fel őket arra, hogy profi módon tudjanak megtartani egy előadást, flottul tudják kezelni a technikai eszközöket, és képesek legyenek végig magunknál tartani a figyelmet. Neadjisten még azt is jó lenne elérni hogy a közönség ne csak bevonódjon, aktív legyen, hanem még élvezze is a prezentációt.

A hét elején egy zártkörű prezentációs technika tréninget tartottunk egy tízfős csoportnak, amelynek anyagából egy rövid összefoglaló cikksorozatot készítettem Neked ide, a Sales Blogba, hogy segíthessek abban, hogy a TE prezid is igazán ütős legyen.

Ezen a fotón egy kézzel rajzolt férfiember van, akinek az arcán műmosoly, és rendkívüli kín látható. Egy tábla előtt áll, kicsit szerencsétlen pózban és látszik, hogy nagyon nem akar szerepelni.


 

Megjelenés:
2021. december
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók