SalesMeetUpx

Tanulj valami újat minden hónapban!


A Sales Akadémia szervezésében ismét útjára indul a szuper előadás- és kérdezz-felelek sorozat vállalkozók, sales-esek, marketingesek részére. 

A SalesMeetUp-on minden hónapban egy-egy izgalmas témát boncolgatunk egy rövid előadás, és egy kérdezős-tapasztalatcserélős kerekasztal beszélgetés közben. 

Miért csináljuk ezt?

Hiszünk a személyes kapcsolatok erejében. Ahogyan a tréningeken is, itt is az a cél, hogy minél közelebbről megismerjük az ügyfeleinket. A SalesMeetUp célja, hogy személyesen beszélgethessünk, megismerjük egymást, és valóban olyan problémákra nyújthassunk megoldást neked, amely segít sikeresebbé tenni a vállalkozásod. 

A SalesMeetUp azok számára is egy lehetőség, akik még nem rendelkeznek komoly anyagi forrásokkal, hogy invesztáljanak a fejlődésükbe pl. egy egész napos tréningen, de mindenképpen szeretnének új ismereteket, használható tippeket kapni a téma szakértőitől. 

...és nem utolsó sorban: hiszünk a közösségben! 

Abban, hogy egymást segítve, egymástól tanulva egy sikeres és lelkes vállalkozói társadalmat hozhatunk létre. A SalesMeetUp egyik missziója is, hogy kialakítsuk ezt a közösséget, amelynek a tagjai támogatják egymás fejlődését, tanulását és megosztják egymással tapasztalataikat és kérdéseiket. 

2020. I. negyedéves témáink: 

2020. január 15. (szerda): Célok kitűzése és megvalósítása
az Álomtekercs módszer és egy lépésről-lépésre útmutató a megvalósításhoz

2020. február 26. (szerda): Hírlevél és közösségi média stratégia
hogyan haladj a céljaid felé, lépésről-lépésre? 

2020. március 25. (szerda): Újratervezés
mit tegyél, ha nem sikerül? Hogyan állj fel a padlóról és maradj motivált akár egy nagyobb kudarc után is?

2020. január 15. (szerda): Célok kitűzése és megvalósítása

avagy hogyan érd el, hogy az álmaid ne csak papíron létezzenek, hanem szépen, sorban, egymás után váljanak valóra? 

Miről szól ez az előadás?

Ma már nagyon sok helyen olvashatsz a célkitűzésről és a célmegvalósításról. Mindenki a maga által legjobbnak ítélt módszert igyekszik megmutatni, megtanítani neked. Ezek között biztosan van olyan, ami ellen helyből hadakozol te is, és van olyan útmutató, amit szívesen követsz. Ahhoz azonban, hogy a számodra legmegfelelőbb megoldást megtaláld érdemes több módszert is tesztelned.

Orsiról köztudott, hogy hihetetlenül gyakorlatias szakember. Nem a levegőbe beszél, hanem csak olyan dolgokat oszt meg, amelyek működéséről nem mástól hallott, hanem saját maga győződött meg. A "Célok" előadásában is kizárólag olyan módszereket mutat be, amelyeket ő maga is alkalmaz a saját céljai összegyűjtésében, rangsorolásában és megvalósításában.

Ha még nem regisztráltál a programra, de  szívesen eljönnél, akkor tedd meg most, hogy biztosítsd a helyed az esten! A kapukat ma nyitottuk meg a rendezvényre. Ez alkalommal is 50 helyünk van.

Csak őszintén érdemes…

Ez alkalommal is a tőlünk jól megszokott kendőzetlen őszinteséggel tárjuk fel a saját példáinkat és tapasztalatainkat. Orsi több, saját céljaihoz kapcsolódó személyes élményt is megoszt az előadásában. Mindegyikből tanulhatsz valamit: akár azt, hogy hogyan, akár azt, hogy hogyan NE csináld.

Bevált receptek, praktikus ötletek a célkitűzéshez és megvalósításhoz:

Mi az az Álomtekercs és mik a szükséges hozzávalók?

Még mielőtt beleveted magad a megvalósításba, fusd végig a csekklistát!

Kik azok, akik segítenek neked megvalósítani az álmaidat? Hogyan?

Hogyan kell célokat kitűzni?

Mi a Saját Jövőképed, a Személyes Küldetésed, a Céljaid, a Konkrét Elérendő Eredményeid és az ezekhez kapcsolódó Napi Tevékenységek?

Mik a tipikus buktatók a célkitűzés és megvalósítás során? 

Hogyan lehet ezeket elkerülni?

Természetesen az előadás után arra is lesz lehetőséged, hogy Orsival és a többiekkel együtt elkészítsd a saját álomtekercsedet, amelyhez A SalesMeetUp-on minden szükséges hozzávalót megkapsz Orsitól.

.Ha nem szeretnél lemaradni, jelentkezz már most!

Mit érdemes tudod a SalesMeetUp-ról?

  • havonta egyszer, általában szerdánként rendezzük meg 17-21 óra között

  • felvesszük ezeket az esteket videóra, hogy utána otthon újra meg tudd nézni, így neked nem kell egész este körmölnöd a jobbnál jobb ötleteket! A videókat a Learnie.hu oldalunkon is meg lehet megvásárolni. 

  • Jellemzően 3-3,5 órás programmal készülünk, amelynek az első órájában érdekes előadást hallhatsz aktuális témánkról vendégelőadóinktól és tőlünk. Az előadás után pedig felteheted az összes kérdésed.

  • szuper meglepetéssekel is készülünk: a helyszínen lehetőséged lesz megnyerni egy negyedéves SalesMeetUp bérletet, vagy éppen értékes tananyagaink valamelyikét.

A SalesMeetUp-on való részvétel díja előre utalással 4.500 Ft + Áfa, a helyszínen fizetve 5.000 Ft + Áfa

Szeretettel várunk téged is!

Hol és mikor lesz a következő?

Sales Akadémia Oktatóterem 1071 Budapest, Városligeti fasor 47-49. 17.00 és 21.00 óra között. (vagy még utána is, ha tovább szeretnél maradni, kérdéseket feltenni Orsinak és vendégelőadóinak...)

Időpont: 2020. január 15. (szerda). Érkezés, regisztráció: 16.30-tól. Kezdés pontban 17.00-kor!

Ki tartja?

Szombati Orsolya, a Sales Akadémia alapítója és vezető trénere és meghívott vendégelőadói.

Milyen bónusz jár a programok mellé?

  • Ha eljössz a SalesMeetUp-okra, akkor AJÁNDÉKBA megkapod az előadáson készült videófelvételt, így nem kell egész este írni az ötleteket, hiszen bármikor visszanézheted őket.

  • Jelenléteddel automatikusan részt veszel a sorsolásunkban, ahol szuper Sales Akadémiás tananyagokat és SalesMeetUp bérletet nyerhetsz!

  • Megismerkedhetsz velünk személyesen. Arcokat, mosolyokat kapcsolhatsz ezentúl a leveleinkhez, így később te is könnyebben kérhetsz segítséget tőlünk.

  • Részese lehetsz egy szuper csapatnak, egy közösségnek, amely a hozzád hasonlóan érdeklődő, motivált vállalkozókból épül!

Sőt, ha szemfüles vagy, akkor óriási kedvezményekkel kaparinthatod meg a helyszínen a legnépszerűbb tananyagainkat... és még dedikáltathatod is a könyvet Orsival. :)

Töltsd ki a jelentkezési lapot, fizesd be a proforma számla díját és gyere el a Sales Akadémia SalesMeetUp-jaira!

Ha több alkalomra is el szeretnél jönni, írd be a megjegyzésbe, és küldünk korrigáljuk a proformádat, mert a rendszerünk automatikusan csak egy előadásról küld díjbekérőt, vagy:

Kattints ide és vásárold meg a SalesMeetUp bérelted:

Szeretettel várunk!

Tőlünk minden hónapban valami új dolgot tanulhatsz. A SalesMeetUp-okon segítséget kérhetsz vállalkozásod fejlesztéséhez és tapasztalatot cserélhetsz a hozzád hasonló érdeklődésű cégvezetőkkel, marketingesekkel. 

A SalesMeetUp-okra a maximális létszám: 50 fő.

A szabad helyek számát az alábbi táblázat mutatja meg neked:

 


Információ kérésAz alábbi programok érdekelnek még:
 
 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók