SalesMeetUpx

Tanulj valami újat minden hónapban!


A Sales Akadémia szervezésében útjára indul egy szuper előadás- és kérdezz-felelek sorozat vállalkozók, sales-esek, marketingesek részére. 

A SalesMeetUp-on minden hónapban egy-egy izgalmas témát boncolgatunk ki egy rövid előadás, és egy kérdezős- tapasztalat cserélős kerekasztal beszélgetés keretében. 

Miért csináljuk ezt?

Hiszünk a személyes kapcsolatok erejében. Ahogyan a tréningeken is, itt is az a cél, hogy minél közelebbről megismerjük az ügyfeleinket. A SalesMeetUp célja, hogy személyesen beszélgethessünk, megismerjük egymást, és valóban olyan problémákra nyújthassunk megoldást neked, amely segít sikeresebbé tenni a vállalkozásod. 

A SalesMeetUp azok számára is egy lehetőség, akik még nem rendelkeznek anyagi forrásokkal, hogy invesztáljanak a fejlődésükbe egész napos tréningeken, de mindenképpen szeretnének új ismereteket, használható tippeket kapni a téma szakértőitől. 

...és nem utolsó sorban: hiszünk a közösségben! Abban, hogy egymást segítve, egymástól tanulva egy sikeres és lelkes vállalkozói társadalmat hozhatunk létre. A SalesMeetUp egyik missziója is, hogy kialakítsuk ezt a közösséget, amelynek a tagjai támogatják egymás fejlődését, tanulását és megosztják egymással tapasztalataikat és kérdéseiket. 

2017-es témáink: 

1. alkalom: 2017. január 6. (péntek): Célok kitűzése és megvalósítása
avagy az Álomtekercs módszer és egy lépésről-lépésre útmutató a megvalósításhoz

2. alkalom: 2017. január 30. (hétfő): Piackutatás
avagy mielőtt bármit is értékesítesz, ismerd meg a piacod valós igényeit, vagy éppen a vásárlóid véleményét RÓLAD!

3. alkalom: 2017. március 13. (hétfő): Vevői elégedettségmérés
avagy a legjobb vásárló a visszatérő vásárló. Hogyan tegyél szert minél több lojális ügyfélre?

4. alkalom: 2017. április 24. (hétfő): Pályázati lehetőségek kisvállalkozásoknak

avagy hogyan fejleszthet, bővíthet egy kis cég pályázati forrásokból, és mi szükséges egy nyertes pályázathoz?

Miről fog szólni ez az előadás?

Igen gyakran az szab gátat egy induló vagy egy működő, de kicsi cég fejlődésének, és kitörési lehetőségeinek, hogy anyagi erőforrásai szűkösek. Így nehezen, vagy egyáltalán nem tud létszámot bővíteni, új eszközöket beszerezni vagy moderizálni a meglévőket, vagy belefogni egy nagyobb kutatási-fejlesztési projektbe.

A soron következő, április 24-i SalesMeetUp-on Bencze Dániel, a TNDR Services pályázatokra szakosodott vállalkozás ügyvezető-tulajdonosa bebizonyítja, hogy ma Magyarországon igenis van lehetősége egy kisvállakozásnak is eséllyel indulni és megnyerni a rendelkezésre álló pályázati forrásokat.

Ha még nem regisztráltál a programra, de  szívesen eljönnél, akkor tedd meg most, hogy biztosítsd a helyed az esten! A kapukat ma nyitottuk meg a rendezvényre. Ez alkalommal is 50 helyünk van.

.Ha nem szeretnél lemaradni, jelentkezz már most!

Különleges vendégelőadó a SalesMeetUp pódiumán!

Bencze Dániel már 2008 óta a pénzügyi szektorban tevékenykedik. Első vállalkozását 2011-ben alapította, ahol magánszemélyeknek és a KKV-nak közvetített finanszírozás lehetőségeket. Pályázatokkal 2012 óta foglalkozik. Előbb az ESZA Nonprofit Kht. munkatársaként segítette a TÁMOP 1-2-3 konstrukciók értékelését, majd ezt követően két nagy pályázatírócégnél dolgozott, mint értékesítési vezető és kiemelt projektmenedzser.

A TNDR Service Kft-t, 2015-ben alapította meg. Vállalkozásának különlegessége, hogy egy teljesen új szemléletben nyújtja azokat a szolgáltatásokat, melyek a pályázatok elnyeréséhez és sikeres véghezviteléhez szükséges.

Dani célja, hogy a bonyolult és összetett pályázati felhívások világában eligazítsa a laikus cégvezetőket, és közérthető, egyszerű formába öntse a bonyolult szakmai iránymutatásokat.

Innen a szlogen is: "Idegenvezető a pályázatok világában".

2015 novembere óta már 467 vállalkozának nyújt pályázatfigyelési szolgáltatásokat. 128 szerződött ügyfelének eddig 1 milliárd 918 millió forintot "talált" és közvetített a pályázatok segítségével.

Köztük nekünk is, a Sales Akadémiának.

Mit érdemes tudod a SalesMeetUp-ról?

  • havonta egyszer, általában hétfőnként rendezzük meg 17-21 óra között

  • felvesszük ezeket az esteket videóra, hogy utána otthon újra meg tudd nézni, így neked nem kell egész este körmölnöd a jobbnál jobb ötleteket! A videókat a Learnie.hu oldalunkon is meg lehet megvásárolni. 

  • Jellemzően 2-2,5 órás programmal készülünk, amelynek az első órájában érdekes előadást hallhatsz aktuális témánkról vendégelőadóinktól és tőlünk. Az előadás után pedigfelteheted az összes kérdésed.

  • szuper meglepetéssekel is készülünk: a helyszínen lehetőséged lesz megnyerni egy negyedéves SalesMeetUp bérletet, vagy éppen értékes tananyagaink valamelyikét.

A SalesMeetUp-on való részvétel díja előre utalással nettó 1.900 Ft-ba (br. 2.413 Ft-ba), a helyszínen fizetve nettó 2.500 Ft-ba (br. 3175 Ft-ba) kerül.

Szeretettel várunk téged is!

Hol és mikor lesz a következő?

Mozsár Kávézó, 1065 Budapest, Nagymező utca 21., 17.00 és 19.00 óra között. (vagy még utána is, ha tovább szeretnél maradni, kérdéseket feltenni Orsinak és vendégelőadóinak...)

Időpont: 2017. április 24 (hétfő). Érkezés, regisztráció: 16.30-tól. Kezdés pontban 17.00-kor!

Ki tartja?

Szombati Orsolya, a Sales Akadémia alapítója és vezető trénere és meghívott vendégelőadói.

Milyen bónusz jár a programok mellé?

  • Ha eljössz a SalesMeetUp-okra, akkor kedvezményes áron vásárolhatod meg az előadáson készült videófelvételt, így nem kell egész este írni az ötleteket, hiszen bármikor visszanézheted őket.

  • Jelenléteddel automatikusan részt veszel a sorsolásunkban, ahol szuper Sales Akadémiás tananyagokat és SalesMeetUp bérletet nyerhetsz!

  • Megismerkedhetsz velünk személyesen. Arcokat, mosolyokat kapcsolhatsz ezentúl a leveleinkhez, így később te is könnyebben kérhetsz segítséget tőlünk.

  • Részese lehetsz egy szuper csapatnak, egy közösségnek, amely a hozzád hasonlóan érdeklődő, motivált vállalkozókból épül!

Sőt, ha szemfüles vagy, akkor óriási kedvezményekkel kaparinthatod meg a helyszínen a legnépszerűbb tananyagainkat... és még dedikáltathatod is a könyved Orsival. :)

Töltsd ki a jelentkezési lapot, fizesd be a proforma számla díját és gyere el a Sales Akadémia SalesMeetUp-jaira!

Ha több alkalomra is el szeretnél jönni, írd be a megjegyzésbe, és küldünk korrigáljuk a proformádat, mert a rendszerünk automatikusan csak egy előadásról küld díjbekérőt, vagy:

Kattints ide és vásárold meg a SalesMeetUp bérelted:

Szeretettel várunk!

Tőlünk minden hónapban valami új dolgot tanulhatsz. A SalesMeetUp-okon segítséget kérhetsz vállalkozásod fejlesztéséhez és tapasztalatot cserélhetsz a hozzád hasonló érdeklődésű cégvezetőkkel, marketingesekkel. 

A SalesMeetUp-okra a maximális létszám: 50 fő.

A szabad helyek számát az alábbi táblázat mutatja meg neked:

 


Információ kérésAz alábbi programok érdekelnek még:
 
 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók