Tréningek


Képzeld el! Holnaptól közös irodában kell dolgoznod a fenti fazonokkal. Menni fog?

Vagy már most érzed, hogy lesz olyan, akivel biztosan nehéz lesz kijönnöd?

Jó hírem van! Mindössze 2 nap választ el attól, hogy biztos kézzel és tudással kormányozd az új kapcsolatokat.

  • Hogy ne csak érzésből puhatolózz egy új ismeretségben a másik elvárásai iránt, hanem pontosan tudd, mit várnak tőled és azt, hogy te mire számíthatsz. 

  • Hogy legyen egy 8 perces rutinod, amivel minden, még az elsőre ellenszenves emberrel is képes vagy elbeszélgetni.

Ugye neked is jó lenne egy ilyen tudás? Szeretnéd megszerezni?

 

Azt már tudod, mi az Enneagram, és szeretnéd ezt a tudást üzleti környezetben is alkalmazni?

Rengeteg forrás van, ahonnan ez a tudás elsajátítható. Tréningek, tankönyvek állnak rendelkezésedre. Az alaptréningek témája általában a kilenc karakter ismertetésére terjed ki, ami már elegendő ahhoz, hogy tökéletesen megértsd szeretteid, barátaid, munkatársaid, szűkebb vagy tágabb privát környezeted alapvető mozgatórugóit. 

Azonban az alapszintű tudás nem mindig elegendő ahhoz, hogy pontosan tudd azt is, hogyan bánj a másik emberrel, vagy hogyan kommunikálj hozzá úgy, hogy az ne csak neked legyen jó, hanem neki is!

Szerinted melyik módszerrel leszel eredményesebb?

A. Összeteszel egy tuti értékesítési szöveget vagy prezentációt, és mindenkinek ezt mondod el, ezt mutatod meg - lehetőleg minden alkalommal ugyanúgy?

B. Először felméred, ki az, akivel találkozni fogsz, vagyis beazonosítod az ügyfeled típusát. Ezután a cégedet, termékedet, szolgáltatásodat ügyféltípusra szabottan mutatod be, és olyan tényezőket emelsz ki, amelyekre az adott ügyféltípus a leginkább kíváncsi.

Kiver a víz, izzad a tenyered, remeg a hangod már csak annak gondolatára is, hogy kiállj mások elé és üzleti prezentációt vagy nyilvános beszédet tarts? De ha már rászánod magad, hogy emberek előtt beszélj, szeretnéd, ha az előadásod élvezetes és emlékezetes maradna?

Kíváncsi vagy, hogyan kell egy diasort úgy megcsinálni, hogy az inkább támogassa a mondanivalód, mintsem elvonja róla a figyelmet? Szeretnél magabiztosabb lenni a technikai eszközök használatában, és nem bénázni, amikor rád szegeződik minden tekintet?

Szeretnéd, ha az előadásod után még sokáig emlegetnének, úgy, hogy: "Na Ő egy igazán jó előadó volt!"

A Profi Előadó tréningen megadjuk Neked mindazt a tudást, ami ahhoz kell, hogy olyan előadóvá válj, amiről mindig is álmodoztál!

A Sales Akadémia szervezésében útjára indul egy szuper előadás- és kérdezz-felelek sorozat vállalkozók, sales-esek, marketingesek részére. 

A SalesMeetUp-on minden hónapban egy-egy izgalmas témát boncolgatunk ki egy rövid előadás, és egy kérdezős- tapasztalat cserélős kerekasztal beszélgetés keretében. 

Már pörög az Új Esztendő és te még mindig nem vagy készen az első kampányoddal?

Induló vállakozóként még nem volt "merszed" megpróbálni az értékesítést?

Nem vagy benne biztos, hogy az stratra kész kampányod beváltja a hozzá fűzött reményeidet?


Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók