Hogyan építs adatbázist?


9+1 bevált módszert mutatunk Neked, amelyet már mi is kipróbáltunk, amikor feliratkozókat gyűjtöttünk. Ha szeretnéd elérni, hogy a feliratkozóid száma gyarapodásnak induljon, akkor ez az anyag Neked való!

Töltsd le az útmutatód pár kattintással és sajátítsd el Te is a jól működő módszereket!

Mit tölthetsz le azonnal?

A „Hogyan építs adatbázist?” című anyagunkat, amelyből lépésre-lépésre megtanulhatod a hatékony listaépítés titkát.

Sőt! A 10 bevált módszer mindegyike mellé gyakorlatias példákat is hozunk, amelyekből tanulva Te is könnyedén céged arculatához igazíthatod kedvencedet!

Itt az ideje, hogy átadjuk Neked azt a tudást, amivel mi már rengeteg új feliratkozót gyűjtöttünk! Garantáljuk Neked, hogy imádni fogod ezt az anyagunkat!

Töltsd le most az útmutatót! És pár perc múlva a postaládádban lesz!

Hogyan juthatsz mindehhez hozzá?

A jobb oldalon látható mezőkben add meg nevedet és e-mail címedet, ahova azonnal elküldjük Neked a tanulmány letöltéshez szükséges linket, ahonnan könnyedén hozzáférhetsz a „Hogyan építs adatbázist?” című 13 oldalas összefoglalónkhoz!

Mit kapsz még az Nagy Kampánytervezési Útmutató mellé díjmentesen?

Ha még nem jár Neked, akkor megkapod a Sales Akadémia heti blog értesítőjét is, hozzáférést Orsi ZÁRT csoportjához, ami további sok-sok hasznos tanáccsal szolgál ahhoz, hogy értékesítési és ügyfélkezelési munkádat felkészültebben, eredményesebben és professzionálisabb módon végezd.

FONTOS! Ez az anyag segítő szándékkal készült a feliratkozóinknak, kérlek, ne küldd tovább, ne töltsd fel közösségi helyekre. Csak Neked szól, Neked készítettem!  
A szerzői jogokkal kapcsolatos jognyilatkozatunk itt érhető el: 
http://www.sales-akademia.hu/hu/jognyilatkozat 

Ha úgy gondolod, hogy ez az anyag másnak is hasznos lehet, kérlek, inkább add meg neki ennek az oldalnak a linkjét, hogy Ő is le tudja tölteni. 
(Már csak azért is, mert az anyag letöltői nemsokára kapnak még egy kis ajándékot e-mailben).

Köszönöm! Orsi


Töltsd le most!


Szeretnénk normálisan megszólítani Téged. Ezért ne adj meg valótlan nevet, vagy e-mail címet, és ne írj butaságokat a mezőkbe! Ha mégis ezt teszed, akkor azonnal leiratunk a hírlevélről. (Pl. ne írj olyat a keresztnévhez, hogy „Ajtódekor” vagy „Minta Polár Kft.” – légy szíves a saját neved írd be.)

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor bármikor le tudsz róla iratkozni egyetlen kattintással, a hírlevél végén látható "Leiratkozom" link segítségével. Hidd el, a SPAM-et mi is utáljuk. Adataidra vigyázni fogunk, soha nem adjuk oda harmadik félnek.

Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók