Értékesítés nyomulás nélkül csomag


Vajon miért van az, hogy a családod vagy a barátaid előtt olyan könnyedén és lelkesen tudsz beszélni a munkádról, a termékedről, a szolgáltatásodról?

De ha arra kerül a sor, hogy egy vevőnek mondd el  ugyanezt, akkor rögtön elcsuklik a hangod és elbizonytalanodsz, mert nem tudod, vajon mit és hogyan kellene mondanod, vagy mi lehet az, amit az ügyfél hallani szeretne?

Ma már nem vagy olyan könnyű helyzetben, mint 5-6 évvel ezelőtt...

Akár kezdő, akár tapasztalt üzletember vagy üzletasszony vagy, azzal kell szembenézned, hogy a piacon élesedik a verseny, nagy a konkurenciaharc, és a versenytársaid árakciókkal happolják el előled a vevőket... 

Az ügyfelek éppen ezért válogatósabbak is lettek, már nem olyan egyszerű meggyőzni őket (főleg, ha drágább vagy, mint a konkurencia...) 

Te pedig úgy érzed, nem tudsz, vagy egyszerűen nem is akarsz megfelelni a "nyomott áras" elvárásoknak...

Ma már ügyfelet sem olyan egyszerű szerezni, mint néhány évvel ezelőtt. A potenciális vevőid naponta tömkelegével kapják a reklám- és marketing ajánlatokat, ezért szinte lehetetlen kitűnni a tömegből...

Ráadásul tudod, hogy a TE terméked ezerszer jobb a konkurenciáénál, de valahogy mégsem sikerül ezt kommunikálnod az ügyfél felé...

Úgy érzed, már mindent megtettél: ezer dolgot kipróbáltál már, mégsem érted, miért van az, hogy ugyanaz az értékesítési stratégia az egyik vásárlónál bejön, de a másiknál csúfos kudarcot vall...

A lelked mélyén persze tudod a megoldást:

Valahogy ki kellene lépned az árharcból, és meg kellene tanulnod elfogadtatni a vevőkkel a magasabb árakat vagy a jobb minőséget...

Kellene egy jobban átgondolt stratégia, ami biztosítja Neked, hogy mindig elegendő érdeklődő legyen az értékesítési csatornádban...

Többször el kellene érned a személyes találkozó lehetőségét, mert így könnyebben el tudnád nyerni az ügyfél bizalmát, jobban tudnál érvelni és jóval nagyobb eséllyel tudnál üzletet kötni...

És persze jó lenne az is, ha valami csoda folytán beleláthatnál az ügyfelek fejébe, és így pontosan tudnád, ki mit akar igazán, és kit milyen érvekkel lehet meggyőzni...

De a kérdés ott van benned: HOGYAN? 


Akkor most dőlj hátra és képzeld el, hogy…

Nem ülsz többé órákig a számítógéped képernyőjére meredve, azon gondolkodva, hogyan írj figyelemfelkeltő és a szemeteskukát messze elkerülő bemutatkozó levelet vagy ajánlatot...

Többé nem agyalsz azon, hogyan kezdj bele a telefonálásba, hogyan egyeztess időpontot és hogyan juss be  személyesen is az ügyfélhez...

Többé nem barchoba-játék a számodra, hogy melyik ügyfélre milyen érvekkel tudsz  hatni a legjobban...

Nem reszket többé a térded, és nem izzad a tenyered egy fontos üzleti megbeszélés előtt, mert tisztában vagy a tárgyalás forgatókönyvével, és tudsz olvasni még a ki nem mondott szavakban is

És nem követsz el apróságnak tűnő, ámde végzetes hibákat. Például olyat, hogy öntudatlanul rossz helyre ülsz le egy üzleti megbeszélésen, és ezzel aláásod a tárgyalás sikerét...

Ez holnaptól VALÓSÁG is lehet!

Az Értékesítés Nyomulás Nélkül csomagban összegyűjtöttem Neked mindent, ami ahhoz kell, hogy az értékesítési tevékenységedet tudatosabban végezd, és egy átgondolt stratégia mentén kínáld a potenciális vásárlóidnak a termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

Ha már felmerült benned, hogy ideje lenne valamin változtatni, hogy jobban menjen a szekér, akkor most itt a lehetőség, hogy ezt meg is valósítsd!

A Sales Akadémia legnépszerűbb tudáscsomagja ebben garantáltan segít Neked!

Mi már elköteleztük magunkat amellett, hogy támogassunk téged értékesítési képességeid fejlesztésében.

És Te? Ugye Te is készen állsz már?

Vida Ági
online marketing szakértő www.gazdagmami.hu

"Alapmű a sikeres értékesítéshez"

Az értékesítés kemény dió, izzadtságos munka, tele önbizalom-romboló kudarcélménnyel.

A legtöbb képzés technikákkal, trükkökkel próbálja pótolni a hiányzó önbizalmat. A Sales Akadémia tudásanyaga viszont pozitív hozzáállással és vadonatúj módszerekkel
fejleszti az értékesítéshez szükséges készségeket.

Olyan gondolkodásmódot ad át, ami ügyfélbaráttá teszi a
cégedet
és amit nem csak a személyes értékesítésben, ügyfél-szolgálatban, hanem az írásos anyagok, reklámok, honlapszövegek, levelek megírásában is segítenek.

Olyan alapmű ez, amit bátran ajánlok mindenkinek, aki szeretné felkészülten és sikerrel értékesíteni a portékáját."


Mit találsz a csomagban?
+

+

200 oldalas KÖNYV és a hozzá tartozó 16 oldalas letölthető munkafüzet


.

Vajon mi hat úgy a vevőre, hogy már nyomulni sem kell? (Wolf Gábor - Szombati Orsolya, hanganganyag)

.

Hogyan motiváld értékesítőidet és viszonteladóidat a maximális forgalom elérésére, személyiségtípusra szabottan? (Jagodics Rita - Szombati Orsolya, hanganyag)


Értékesítés Nyomulás Nélkül könyv

200 oldalas valódi könyv amelybe azokat a technikákat és módszereket gyűjtöttem össze, amelyek birtokában 1999-ben elnyertem az amerikai D&B versenyében a megtisztelő "Közép-Kelet Európa Legjobb Értékesítője" címet.

Ez nem elrugaszkodott, száraz, unalmas tananyag, mert csakis valós élményekről, kipróbált módszerekről, és bevált technikákról írtam benne. A legizgalmasabb része ennek az anyagnak az "Ügyféltípusok" fejezet.

Egy frappáns és könnyen érthető összegzés a tipikus vevőkről, amit akár azonnal bevethetsz a következő tárgyalás vagy telefonálás alkalmával. De nem csak erről van szó benne. A bemutatkozó levél megírásától az üzletkötés utáni tennivalókig az égvilágon mindent megtalálsz benne, amit egy felkészült, profi értékesítőnek tudnia kell.

Extra bónusz #1: Egy klassz munkafüzet

Egy olyan letölthető értékesítési munkafüzet, melyben egy csomó gyakorlatot találsz ahhoz, hogy sikeresen felépítsd és működtesd saját értékesítési stratégiád.

Ezen kívül van a munkafüzetben egy teszt is. 

Ennek segítségével beazonosíthatod saját értékesítési stílusod, így sokkal könnyebben találod meg azt a módszert, mellyel sikeres leszel az értékesítésben.

A saját stílusod megtalálása az egyik kulcsfontosságú tényező ahhoz, hogy sikeres, eredményes és kiegyensúlyozott értékesítő legyél!


Extra bónusz #2: Egyedi, kreatív módszereket tartalmazó oktatóvideók

A tananyag mellé ajándékba kapsz még két, 30 perces videót is, amelynek letöltési linkjét a csomaghoz kapcsolódóan küldjük el Neked.

Az első videóban a legjobb értékesítési módszerekről hallhatsz, a másikból pedig kiderül, hogyan építheted a legjobban és a legegyszerűbben a címlistádat.

Extra bónusz #3:  Ügyféltípus kártya

Ez egy roppant praktikus, 2 oldalas, asztalra tehető kártya, amit egyenesen imádni fogsz. Hogy miért?

Mert segít beazonosítani üzleti partnereid személyiségtípusát, és megmutatja, hogyan tárgyalj, milyen érvekre fűzd fel a mondanivalódat annak érdekében, hogy értékesítési munkádat siker koronázza.


Extra bónusz #4:  Örökös tagság a Sales Akadémia VIP klubba

Tudáscsomagunk mellé még egy örökös tagságot is kapsz a zárt oldalunkra, ahol akár minden nap felteheted kérdésied az értékesítéssel és az ügyfélkezeléssel kapcsolatban. A klubban hozzád hasonló emberekkel találkozhatsz, akik szintén elolvasták és alkalmazzák munkájuk során a könyvből tanultakat.

A VIP klubban hozzád hasonló vállalkozókkal, értékesítőkkel "találkozhatsz" és beszélgethetsz minden olyan dologról, ami foglalkoztat az üzleti életben.

Neked is segíteni fog a vevőszerzésben!

Horváth Ildikó
Dental Assistance Hungary http://dentalassistancehungary.com

"Rögtön át tudtam ültetni a területemre!"

A KÖNYV, amiből részletes információkat kaptam arról, hogy hogyan is működünk mi, vásárlók; hogyan lehet "ütős" ajánlatokat írni, ami megkülönböztet minket a konkurenciától; hogyan kell "jól" telefonálni, mi az, amire egy tárgyalás során érdemes figyelni (a megérkezéstől kezdve). 

Ha muszáj lenne kiemelni, hogy mi tetszett a legjobban a könyvben, akkor az ügyféltípusokról szóló részt nevezném meg.

A munkafüzetet használva az olvasottakat rögtön át is tudtam ültetni a saját szakterületemre. Ezt a könyvet nem elég egyszer elolvasni. Az első olvasás "csak" arra volt elég, hogy még egyszer és aztán még sokszor a kezembe akarjam venni.

Köszönöm ezt a nagyszerű könyvet és hogy sok-sok tudással hozzásegítettetek ahhoz, hogy még jobb legyek az értékesítésben!" 


És mindez csak ennyibe kerül:

Az Értékesítés Nyomulás Nélkül csomag teljes értéke: bruttó 29.000 Ft!   

A csomag ára MOST CSAK

9.700 Ft + ÁFA

azaz bruttó 12.319  Ft

AJÁNDÉK házhozszállítással!

Gondolj bele! A teljes csomag áráért maximum egy fél órás konzultációt kapnál egy tanácsadótól. Ez az idő  nagyjából arra elegendő, hogy egyetlen témát kicsit körbejárjatok, és feljegyezz magadnak egy-két hasznos ötletet.

Az Értékesítés Nyomulás Nélkül csomag segítségével azonban saját magad is elindulhatsz!

Akár a teljesen kezdőként, a nulláról is. És mire a végére érsz, a fejedben (és a munkafüzetedben) lesz egy átgondolt, és profi módon felépített ügyfélszerzési stratégia, amit aztán ha szeretnél, velünk is megbeszélhetsz. 

100%-os elégedettségi garancia

Semmi vesztenivalód nincs. Hanem találod hasznosnak vagy értékesnek a csomagot, egyszerűen csak küldd vissza a csomagot az eredeti számlával együtt 15 napon belül és visszafizetjük neked az árát. Ehhez mindössze egy pár soros indoklást kérünk tőled e-mailen, vagy postán.

Ne hezitálj hát tovább! Rendeld meg most, és akár három napon belül már olvashatod is!

Gondold végig még egyszer! A tananyag ára nem több, mint egy fél tank benzin! Adj egy kockázatmentes lehetőséget magadnak arra, hogy jobb legyél!

.
Mi történik a megrendelésed elküldése után?
.

(1) Megrendelésedet egy azonnali e-mailben igazoljuk vissza. 
(2) Külön e-mailben érkezik a proforma számla, ami alapján át tudod utalni vagy bankkártyával azonnal ki tudod fizetni a bruttó összeget. ‹‹ÁSZF itt›› Olvasd el! A megrendeléssel elfogadod az ÁSZF-ünket.
(3) A kiszállítás a Magyar Postáva történikl, ajánlott küldeményként.
(4) A számlát bankkártyás fizetés után e-mailben kapod meg, utalás esetén a könyv mellé csomagoljuk.
(5) Ha külföldi kiszállítást kérsz, feltétlenül egyeztess velünk az ugyfelszolgalat@sales-akademia.hu címen! A külföldi kiszállítás költségét nem tartalmazza a megadott ár. 

.

FONTOS!  A kapcsolattartási adatok után a számlázási adatokatakkor is ÚJRA ki kell tölteni az alábbi megrendelőlapon, ha NEM pipálod be, hogy cégre kéred a számlát. 

Ha először kipipálod, hogy cégre kérsz számlát, és utána meggondolod magad, és kiveszed a pipát, akkor kérlek, frissíts egyet a böngésződön, mert nem fogja elengedni a rendszer a rendelést. Ez egy hiba, ami most derült ki, és amiért elnézésedet kérem. Már dolgozunk az elhárításán.

Rendeld meg most a csomagot, és a posta akár már holnap viszi is Neked!

 

Megrendelés
Értékesítés nyomulás nélkül csomag 9700 Ft + ÁFA (12319 Ft)
0% engedmény Összesen: 0
Kapcsolattartási adatok:
Számlázási adatok:


 
 
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók