Nagy Kampánytervezési Útmutató


...avagy állítsd össze kampányaidat ennek az anyagnak a segítségével lépésről-lépésre!

Erről az oldalról letöltheted Szombati Orsi "Nagy kampánytervezési Útmutató, avagy a kampánytervezés lépésről-lépésre" című összefoglalóját, ami ESZMÉLETLENÜL hasznos segítség lesz a legközelebbi online és offline kampányaidhoz.

Töltsd le az útmutatód pár kattintással és ismerd meg Te is a jól működő módszereket! 

Mit tölthetsz le azonnal?

Nagy Kampánytervezési Útmutatót, amelynek az első fejezetéből megtudhatod, hogyan készíthetsz ELSÖPRŐEN sikeres e-mail kampányokat. SŐT! Nem csak tanácsokat, hanem konkrét javaslatokat is kapsz az anyagból arra, hogy pontosan hogyan építsd fel, mit írj a leveleidben, és mikor küldd ki azokat.

A második fejezet a postai kampányoké. Imádni fogod, ha a célpiacod a MULTIK és a NAGYVÁLLALATOK köre. Zseniális bejutási és hatékony értékesítési technikákről olvashatsz benne. 

Hogyan juthatsz mindehhez hozzá?

A jobb oldalon látható mezőkben add meg nevedet és e-mail címedet, ahova azonnal elküljük neked a tanulmány letöltéshez szükséges linket.

Mit kapsz még az Nagy Kampánytervezési Útmutató mellé díjmentesen?

Ha még nem jár Neked, akkor megkapod a Sales Akadémia heti blog értesítőjét is, hozzáférést Orsi ZÁRT csoportjához, ami további sok-sok hasznos tanáccsal szolgál ahhoz, hogy értékesítési és ügyfélkezelési munkádat felkészültebben, eredményesebben és professzionálisabb módon végezd.

FONTOS! Ez az anyag segítő szándékkal készült a feliratkozóinknak, kérlek, ne küldd tovább, ne töltsd fel közösségi helyekre. Csak Neked szól, Neked készítettem! 
A szerzői jogokkal kapcsolatos jognyilatkozatunk itt érhető el: 
http://www.sales-akademia.hu/hu/jognyilatkozat 

Ha úgy gondolod, hogy ez az anyag másnak is hasznos lehet, kérlek, inkább add meg neki ennek az oldalnak a linkjét, hogy Ő is le tudja tölteni. 
(Már csak azért is, mert az anyag letöltői nemsokára kapnak még egy kis ajándékot e-mailben).

Köszönöm! Orsi


Töltsd le most!


Szeretnénk normálisan megszólítani Téged. Ezért ne adj meg valótlan nevet, vagy e-mail címet, és ne írj butaságokat a mezőkbe! Ha mégis ezt teszed, akkor azonnal leiratunk a hírlevélről. (Pl. ne írj olyat a keresztnévhez, hogy „Ajtódekor” vagy „Minta Polár Kft.” – légy szíves a saját neved írd be.)

Ha nem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor bármikor le tudsz róla iratkozni egyetlen kattintással, a hírlevél végén látható "Leiratkozom" link segítségével. Hidd el, a SPAM-et mi is utáljuk. Adataidra vigyázni fogunk, soha nem adjuk oda harmadik félnek.

Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Exkluzív tartalom
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók