SalesMeetUp sorozat: #2 Karácsonyi kampányötletek


Mi az a SalesMeetUp?

A SalesMeetUp a Sales Akadémia havi rendszerességgel szervezett személyes találkozója. Ezeken az eseményeken Szombati Orsi és meghívott vendégei tartanak kb. 1 órás előadásokat, amelyek mindig egy adott témát járnak körbe.

A SalesMeetUp-oknak kettős célja van:

Egyfelől, szeretnénk ötleteket és konkrét gyakorlati példákat, tanácsokat adni ahhoz, hogy vállalkozásod jobban menjen és sikeresebb legyen. Másfelől, szeretnénk minél több hűséges Sales Akadémia olvasót, követőt megismerni, és tanácsainkkal személyesen segíteni nektek. Harmadrésztpedig szeretnénk benneteket, olvasókat, ügyfeleinket is összekapcsolni egymással, hisz nap, mint nap látjuk, hogy nem csak tőlünk, hanem egymástól is rengeteget tudtok tanulni. 

EZÉRT szervezzük ezeket a havi találkozókat.

Az estekről minden alkalommal videófelvétel is készül, így, ha valami oknál fogva nem tudtál személyesen eljönni, pár kattintással hozzá tudsz jutni az anyaghoz és az előadás diáihoz.

Második rendezvényünk témája: A Karácsonyi Kampány

Amikor közeleg a Karácsony, egyre többen kérik tőlünk, hogy segítsünk kitalálni és összeállítani az év végi ünnepi hajrához a kampányokat. Nem tudom, Te hogy vagy vele, én évről évre csak kapkodom a fejem, hogy egyre korábban kezdődik az ünnepi készülődés. A mi ügyfeleink között is vannak, akik már a nyár vége óta "melegítik" a listájukat, és persze olyanok is, akik még csak most kezdenek majd neki az ötletelésnek.

De no para, még nincs késő! Van még egy kis idő Karácsonyig! Ami bőven elég arra, hogy ha Te is egy klassz kampányt szeretnél, akkor ötletet gyűjts, tervezz és nekiláss a megvalósításnak.

A második SalesMeetUp előadáson a karácsonyi kampány témakörét jártuk alaposan körbe. Ugyan a téma a Karácsony volt, mégsem CSAK Karácsonyra alkalmazható az a kampányrecept, amit Szombati Orsi megoszt az est vendégeivel és veled.

Nyugodtan bevetheted:

  • új termék piacra dobásánál...

  • raktárkisöprésnél...

  • jubileumi, évközi akcióknál...
  • Húsvétkor, Valentin napon, Gyereknapon, Halloween-kor... 

  • ...vagy akkor, ha "gyors pénzre" van szükséged

Kampány Kulcsrakészen

Ez alkalommal is egy alapos elméleti hátteret és rengeteg konkrét, már-már szájbarágós gyakorlati tanácsokat is kapsz, ami segít neked, hogy sikeresebben értékesítsd a saját portékádat. Mindezt az Orsitól megszokott könnyed, fanyar humorral és sokszor fájó őszinteséggel...

Mire a végére érsz, égni fogsz a vágytól, hogy azonnal elkészítsd a következő kampányodat!

Feltéve, ha....

...az előadáson ugyanis Orsi őszintén beszélt arról, hogy kinek NEM érdemes karácsonyi kampányokat csinálnia.

Konkrétan miről szól ez az előadás? 

A sorozat második állomásán ismét brutálisan őszinte esettanulmányokat hallgathatsz meg sikerekről és kudarcokról egyaránt. Most is bepillanást engedünk a kulisszáink mögé, és megmutatjuk a saját számainkat...

A Karácsonyi Kampányötletek című előadásban hallhatsz sikersztorit és egy óriási bukást is megismerhetsz. Hoztunk kulcsrakész kampánytervet és szó lesz arról is, hogy az egyes ügyféltípusokat hogyan tudod lázba hozni, akár Karácsonykor, akár más kampány esetében!

Kedves Orsi!

Még egyszer köszönjük a tegnapi alkalmat, rengeteg ötlettel tértem haza, Gyöngyvér pedig egyszerűen bámulatos volt, (írtam is neki egy elismerő levelet:), a nagyobb marketing ügynökségek is tanulhatnának tőle!:)

Matykó Noémi, Chiro Marketing

Receptek, ötletek a következő kampányodhoz:

A második SalesMeetUp videófelvétele, amiből megtudhatod, hogyan tudod Karácsonykor (vagy más kampányban) lenyűgözni a vásárlókat.

Hogyan érd el, hogy a konkurensek ajánlata eltörpüljön a tiéd mellett úgy, hogy közben a profitod is megmarad?

Megmutatjuk, hogyan tudod összeállítani a kampányodat, mikor melyik típusú vásárlóidat kell megszólítani, és azt is, hogy ki hogyan reagál a vásárlási felhívásodra.

Az itt hallott (többször tesztelt és mindig bizonyított) gyakorlati útmutatót követve lépésről-lépésre építheted fel vállalkozásod jobbnál-jobb kampányait. Sőt! 

Zseniális vendégelőadó a SalesMeetUp színpadán

Az est második felében a Marketing Kivitelezés üzletágunk egyik ügyfelét, Erdei Gyöngyvért hallhatod, aki a Fonalparadicsom webáruház tulajdonosa. Gyöngyvér személyesen meséli el, hogy hogyan lett röpke 1 év alatt az egyszemélyes mikrovállalkozása egy busásan jövedelmező életforma, ami ügyfelei életével is szinte összenőtt. Úgy, hogy az ő vásárlóközönsége (akik az idős hölgyek) egy éve online még egy utolérhetetlen célcsoport volt.. elvileg.. ;)  - De Gyöngyvér szépen lassan rávette őket az emailezésre és a netes rendelésre is...

Gyöngyvér előadásából megtudhatod, hogyan lehet a nulláról felhúzni egy olyan webáruházat, amely már a harmadik hónaptól 2 milliós bevételt termel, és utána folyamatosan csak nő...

Neked is eredményesebbé teszi online marketingedet!

Lássuk csak, mennyibe kerül!

SalesMeetUp sorozat 

Karácsonyi kampányötletek

DVD

3.900 Ft + ÁFA

INGYENES házhozszállítással! 

Gondolj bele! Két "Mekis" hamburger menü áráért, most egy olyan ügyfélkezelési módszert szerezhetsz meg, ami bármelyik kampányodat segít sikerre vinni! Olyan instant ötleket és módszereket kapsz, amelyekkel a saját termékedet vagy szolgáltatásodat is ünnepi díszbe csomagolhatod a profitod feláldozása nélkül is.. Ugye ez megéri neked is, hogy ma ne egy gyorsétteremben vacsizz?

Rendeld meg MOST!

Mi történik a megrendelés elküldése után?

(1) Megrendelésedet egy azonnali e-mailben igazoljuk vissza.
(2) Az e-mailben benne lesz a proforma számla, ami alapján át tudod utalni a bruttó összeget a bankszámlánkra. >>> ÁSZF itt <<< A megrendeléseddel elfogadod az ÁSZF-ünket.
(3) Az összeg beérkezése után azonnal postára adjuk Neked a csomagot, amit akár már 2-3 munkanapon belül a kezedben tarthatsz.
(4) A csomagban benne lesz az eredeti ÁFÁS számla is. (Meg egy meglepetés ajándék, amiről eddig nem volt szó...)
(+ 1) Ne lepődj meg! Fel fogunk hívni, hogy megköszönjük Neked, hogy mellettünk tetted le a voksodat! 

 

Megrendelés
Kampányolj és Gyarapodj! 19900 Ft + ÁFA (25273 Ft)
5-szörös hatékonyságú e-mail kampány 22900 Ft + ÁFA (29083 Ft)
Könyv: Értékesítés Nyomulás Nélkül 6900 Ft + ÁFA (7245 Ft)
Enneagram emberismeret dobozos tréning 23900 Ft + ÁFA (30353 Ft)
Enneagram vezetőknek dobozos tréning 23900 Ft + ÁFA (30353 Ft)
Többlépcsős e-mail kampány összeállítás 22900 Ft + ÁFA (29083 Ft)
SalesMeetUp sorozat #1 Automatizált termékpiramis 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #2 Karácsonyi kampányötletek 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #3 A fullextrás ügyfélkezelés 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #4 Célok kitűzése és megvalósítása 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #5 Szövegírás mesterfokon 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #6 Postai DM kampányok 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp #7 Közösségi finanszírozással indult projektek 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
0% engedmény Összesen: 0
Kapcsolattartási adatok:
Számlázási adatok:

 
 
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók