SalesMeetUp sorozat #1 Automatizált termékpiramis


Mi az a SalesMeetUp?

A SalesMeetUp a Sales Akadémia havi rendszerességgel szervezett személyes találkozója. Ezeken az eseményeken Szombati Orsi és meghívott vendégei tartanak kb. 1 órás előadásokat, amelyek mindig egy adott témát járnak körbe.

A SalesMeetUp-oknak kettős célja van:

Egyfelől, szeretnénk ötleteket és konkrét gyakorlati példákat, tanácsokat adni ahhoz, hogy vállalkozásod jobban menjen és sikeresebb legyen. Másfelől, szeretnénk minél több hűséges Sales Akadémia olvasót, követőt megismerni, és tanácsainkkal személyesen segíteni nektek. Harmadrésztpedig szeretnénk benneteket, olvasókat, ügyfeleinket is összekapcsolni egymással, hisz nap, mint nap látjuk, hogy nem csak tőlünk, hanem egymástól is rengeteget tudtok tanulni. 

EZÉRT szervezzük ezeket a havi találkozókat.

Az estekről minden alkalommal videófelvétel is készül, így, ha valami oknál fogva nem tudtál személyesen eljönni, pár kattintással hozzá tudsz jutni az anyaghoz és az előadás diáihoz.

Első rendezvényünk témája: Az Automatizált Termékpiramis

Sok helyről hallhattad már, hogy a termékpiramis KELL, a termékpiramis JÓ, a termékpiramis PLUSZ BEVÉTELHEZ segít hozzá. Igen. Ez való igaz! Azt viszont kevesektől hallhattad eddig, hogy pontosan HOGYAN építsd fel magadnak ezt a piramist. Azt pedig pláne nem mondja el senki, hogy ha már van piramisod, akkor hogyan AUTOMATIZÁLD, hogy kevesebb gondod legyen az értékesítéssel.

Az első SalesMeetUp-on ezért szeretnénk neked megmutatni a saját termékpiramisainkat (titkok és tabuk nélkül, őszintén!), mindkét üzletágunkra, hogy ötleteket tudj belőle meríteni magadnak.

Az egyik termékpiramisunk, amely a Sales Akadémián dolgozik, egy ingyenes email sorozattal indul, és a csúcsa a közel 80 ezer forintos Enneagram tréningünk. Szombati Orsi lépésről-lépésre beavaz a műhelytitkainkba, vagyis abba, mivel motiváljuk az ügyfeleinket mindig egy fokkal magasabbra: az ingyenes "csali" anyagtól egészen a prémium képzésünkig.

És mielőtt azt hinnéd, hogy piramist csak ingyenes termékkel lehet indítani, azonnal rá is cáfolunk erre. Az elődás második felében arról hallhatsz, hogyan működik a gyakorlatban a másik termékpiramiksunk, amely a Marketing Kivitelezés üzletágunkban van beüzemelve. Ennek belépő terméke egy 64 ezer forintos "csali", amely később havi százezer forintos, átalánydíjas szolgáltatássá  fejlődik.

Szóval, ha gondolkodsz termékpiramisban, ha már van termékpiramisod, de nem működik még tökéletesen, vagy csak szeretnéd végre a vevőszerző - újraértékesítő folyamataidat automatizálni, hogy akkor is bevételt hozzon neked, amikor alszol, kirándulsz, vagy éppen a barátaiddal kávézol egy szuper helyen, akkor ezt az előadást mindenképpen látnod kell!

Válj vérprofi értékesítővé egy átgondolt stratégiával!

A SalesMeetUp sorozatunk első állomásán azt mutatjuk meg, hogyan tudod a termékeidet összeállítani egy önműködő piramissá, ami kimaxolja a vásárlóid értékét! 

Nem csak elméleti alapozást, hanem konkrét, már-már szájbarágós gyakorlati tanácsokat is kapsz tőlünk saját portékád értékesítéséhez.

Mire a végére érsz, égni fogsz a vágytól, hogy azonnal kipróbáld összeállítsd a saját termékpiramisod!

Amíg másoktól csak az elméletet hallgathatod meg, és neked kell agyalnod mindazon, hogy hogyan ültesd át a gyakorlatba...

Addig tőlünk most egy komplett gyakorlati "lépésről-lépésre" megvalósítást leshetsz el, amelyet kis gondolkodás után magad is átültethetsz a saját vállalkozásodra.

Konkrétan mi az, amit érintettünk ebben az alőadásban?

Automatizált termékpiramis TERMÉKRE

avagy hogyan lesz egy 3.990 Ft-os könyvből egy 80.000 Ft-os prémium kategóriás tréningmegredelés?

  • Honnan szerezzük az érdeklődőket?

  • Hogyan lesz az érdeklődőből megrendelő?

  • Mivel érjük el, hogy szinte 0% legyen a kifizetetlen megrendelések aránya?

  • Mi az, amivel újra és újra vásárlásra ösztönözzük az ügyfeleinket?

Automatizált termékpiramis SZOLGÁLTATÁSRA

avagy hogyan adj el drága belépő terméket/szolgáltatást a célpiacodnak?

  • Hogyan lehet a Facebook segítségével értékesíteni egy 64 ezer forintos belépő szolgáltatást, amiért sorban állnak az érdeklődők?

  • Mi az az egyszerű lépés, amivel motiválni lehet a megrendelőt további elköteleződésre?

  • Hogyan lesz a belépő szolgáltatásből havi százezer forintos, átalánydíjas szolgáltatás?

Rendeld meg MOST!

Ebből az anyagból megtudhatod, hogyan építheted fel a saját termékeidből is a piramist, ami kimaxolja a vásárlóértéket az ügyfeleidnél. 

Nyomulás és állandó stressz helyett, hogy "neked kell értékesítened" a rendszer magától biztosítja a stabil jövedelmet, és bővel kitermeli a drágán vásárolt konverziók költségét. 

Lépésről- lépésre építheted fel a vásárlóid bizalmát, így adva el nekik akár több százezer forintos terméket vagy szolgáltatást is!

Neked is segít automatizálni a vevőszerzést!


"Nagyon érdekes és hasznos volt ez a SalesMeetUp!"

Hamsik Gábor

www.futuresteps.hu

Lássuk csak, mennyibe kerül!

SalesMeetUp sorozat 

Automatizált termékpiramis

DVD

3.900 Ft + ÁFA

INGYENES házhozszállítással! 

Gondolj bele! Egy páros mozijegy áráért cserébe akár teljesen kezdőként, a nulláról is elindulhatsz és elsajátíthatod a sikeres értékesítés alapjait. Mire a tananyag végére érsz, a fejedben lesz egy átgondolt, és profi módon felépített ügyfélszerzési stratégia. Ez azért felér még a legjobb mozifilmmel is, ugye?

Rendeld meg MOST!

Mi történik a megrendelés elküldése után?

(1) Megrendelésedet egy azonnali e-mailben igazoljuk vissza.
(2) Az e-mailben benne lesz a proforma számla, ami alapján át tudod utalni a bruttó összeget a bankszámlánkra. >>> ÁSZF itt <<< A megrendeléseddel elfogadod az ÁSZF-ünket.
(3) Az összeg beérkezése után azonnal postára adjuk Neked a csomagot, amit akár már 2-3 munkanapon belül a kezedben tarthatsz.
(4) A csomagban benne lesz az eredeti ÁFÁS számla is. (Meg egy meglepetés ajándék, amiről eddig nem volt szó...)
(+ 1) Ne lepődj meg! Fel fogunk hívni, hogy megköszönjük Neked, hogy mellettünk tetted le a voksodat! Ez nálunk már csak így szokás...

 

Megrendelés
Kampányolj és Gyarapodj! 19900 Ft + ÁFA (25273 Ft)
5-szörös hatékonyságú e-mail kampány 22900 Ft + ÁFA (29083 Ft)
Könyv: Értékesítés Nyomulás Nélkül 6900 Ft + ÁFA (7245 Ft)
Enneagram emberismeret dobozos tréning 23900 Ft + ÁFA (30353 Ft)
Enneagram vezetőknek dobozos tréning 23900 Ft + ÁFA (30353 Ft)
Többlépcsős e-mail kampány összeállítás 22900 Ft + ÁFA (29083 Ft)
SalesMeetUp sorozat #1 Automatizált termékpiramis 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #2 Karácsonyi kampányötletek 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #3 A fullextrás ügyfélkezelés 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #4 Célok kitűzése és megvalósítása 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #5 Szövegírás mesterfokon 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp sorozat: #6 Postai DM kampányok 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
SalesMeetUp #7 Közösségi finanszírozással indult projektek 3900 Ft + ÁFA (4953 Ft)
0% engedmény Összesen: 0
Kapcsolattartási adatok:
Számlázási adatok:

 
 
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók