[ÚJDONSÁG!] Kampánykészítő workshop x

avagy gyere be egy ötlettel és távozz egy kész kampánnyal!


Közeleg a Karácsony és te még mindig nem vagy készen a kampányoddal?

Induló vállakozóként még nem volt "merszed" megpróbálni az értékesítést?

Nem vagy benne biztos, hogy az stratra kész kampányod beváltja a hozzá fűzött reményeidet?

Aggodalomra semmi ok! Segítek!

Szerinted a kampányod sikere majd azon múlik, hogy mennyire vagy kreatív, vagy mennyire vagy "dörzsölt" marketinges?

Megnyugtatlak: nem kell különösebb írói vénával rendelkezned ahhoz, hogy eredményes online kampányokat készíts!

Ha ismered az építőelemeket, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem kell többé a kezedet tördelve várnod az eredményekre!

Ha pontosan tudod, hogyan vezess be e-mail kampánnyal egy új terméket vagy szolgáltatást, hogyan söpörd ki a raktárkészletet, hogyan kelts életre egy beragadt terméket, akkor:

›› olvasóid ahelyett, hogy leiratkoznának a listádról, örömmel várják a kampányleveleidet...
›› és nem csak várják, de el is olvassák őket...
›› és ha azt kéred, azonnal nyomják a megrendelés gombot és vásárolnak Tőled!

Jól hangzik, ugye? És a valóság hogyan fest?

Vámos Robi
cégvezető
Táblácska.hu Kft.
www.tablacska.hu

"Sosem láttunk még ennyi rendelést!"

Ezen a tréningen a Sales Akadémia egy olyan eszközt, térképet, mankót adott a kezembe, amellyel praktikus és bárki által könnyen megvalósítható módszert kaptam, ráadásul a program igen motiváló, szórakoztató is volt.

Érdemes rászánni az időt.

Mindenkinek ajánlom, aki olyan e-mail kampányokat akar, amelyek nem leiratkozókat és unatkozókat hoznak, hanem vásárlásokat, rendeléseket, mert a feliratkozók úgy várják egy ilyen kampány leveleit, mint az óvodások a Télapót.

Sajnos ma még elég sokan vannak, akik..

...e-mailek tucatjait kell, hogy megírják ahhoz, hogy csekély számú online eladást produkáljanak...

...úgy érzik, nincs bennük semmi kreativitás, semmi képzelőerő ahhoz, hogy változatos, izgalmas e-mail kampányokat készítsenek...

...tudják, hogy ma már KELL e-mail kampánis a marketing repertoárba, de fogalmuk sincs, hogy hogyan kell egy ilyet összetenni...

...szinte elsápadnak az irigységtől (vagy a méregtől), amikor meglátják a konkurens (bezzeg) tökéletes és jópofa hírlevelét, a benne szereplő (bezzeg) tökéletes ajánlattal...

...szeretnének végre AZOK a piacvezetők lenni, akik ügyes e-mail marketinggel, jó szövegekkel, izgalmas kampányokkal,és  frappáns ajánlatokkal kápráztatják el az olvasóikat és tesznek szert nagy számú megrendelésre...

Ha Te is közéjük tartozol... Semmi gond!

Mert ha már csinálod... (még akkor is, ha nem tökéletesen...)

Ha már tudod, hogy ERRE is szükség van... (és elhatároztad, hogy kipróbálod...)

Ha eljutottál erre az oldalra, gratulálok, mert már megtetted az első lépéseket a változás felé! 

Hidd el, Te már sokkal többet tettél, mint azok, akik csak lógatják a lábukat, és arra várnak, hogy az idő majdcsak megoldja valahogy..... 

És most: Eljött a Karácsonyi Nagy Bummod Ideje! 

Hozz egy okos döntést, vegyél egy nagy levegőt, és vágj bele! 

Tanulj meg és alkalmazz saját vállalkozásodban olyan e-mail marketing technikákat, amelyek végre növekvő pályára állítják vállalkozásodat! Próbáld ki az e-mail marketinget a Sales Akadémia többször tesztelt és jól bevált receptjei szerint! Hiszen egy jó minőségű feliratkozó lista és egy jól átgondolt email marketing stratégia képes eltartani a cégedet és a családodat, feltéve, ha okosan aknázod ki a benne rejlő lehetőségeket.

Akkor is érdemes velünk tartanod, ha már elméletben egy csomó mindent tudsz, csak a gyakorlatba ültetéssel vannak nehézségeid. Ezen a napon minden kérdésedre választ kapsz!

Gyere el Kampánykészítő Worskhopra, ahol mindenben segítek Neked! És meglátod: mire a Nagykörúton felgyúlnak az Ünnepi Fények, Neked már ott lesz a kampányod kulcsrakészen, kidolgozva, és csak arra várva, hogy végre bevesd, és új megrendeléseket szerezzen Neked!

Legyen 2018 december eleje az, amikor behozd az elmaradásaidat, összeállítod, és beüzemeld azokat az "automata" ügyfélszerző rendszert, amely:

az elvesztett ügyfeleidet, vevőidet visszacsábítja...

a meglévő ügyfeleidnek újra értékesít...
és a vállalkozásod számára új ügyfeleket, új vevőket szerez...
méghozzá könnyedén, előre programozottan, és eredményesen!

.

A döntés a Tied, mint ahogyan a döntésed jutalma is!

Dönts okosan és használd ki ezt a lehetőséget arra, hogy felvértezd magad olyan tudással, amitől vállalkozásod az év végi hajtrában garantáltan felpörög! Gyere el vadonat új programunkra, az Kampánykészítő Workshopra, és tanuld meg a profi kampánykészítés fortélyait!

Szabadítsd meg magad a rengeteg múltbéli kudarcélménytől, amelyek mára már visszatartanak attól, hogy e-mailben próbálj értékesíteni!

Fedezd fel, hogy még mindig mekkora erő rejlik az online marketingben!

Ismerd meg a legjobban működő módszereket.... Tudd meg, milyen folyamaton kell végigvezetned az ügyfeleidet, akik olvassák a leveleidet!...

Jenőfi Réka
kozmetikus
okleveles sminktetováló
www.beautylab.hu

"Egyedül is meg tudom csinálni!"

Nagyon jól éreztem magam, igazán jó hangulat volt. Olyan tréningen vehettem részt, amilyen pont nekem való.

Nem nekem kell kitalálni "a tutit", hanem érthetően, klassz példákkal, írásban is, hazavihető módon olyan "szamárvezetőt" adtatok, amivel valóban megvalósíthatóak az e-mail kampányok.

Annyi megvalósítandó ötlet kavarog bennem, hogy a napi 24 óra sem lesz elég...

Tudjuk, miről beszélek, hiszen a Sales Akadémiát az indulás óta, nyolcadik éve, 100%-ban online működtetem, méghozzá évente két számjegyű növekedéssel, és folyamatos nyereséggel.

Nagyon sok típusú és árfekvésű terméket adtunk már el e-mail kampánnyal:

  • 5.000-15.000 forintos "belépő" terméket több ezer vevőnek

  • 70.000 forintos "prémium" tréninget több száz résztvevőnek

  • 200.000 forintos havidíjas szolgáltatást közepes cégeknek

  • és ez segített bejutni a nagyvállalati ügyfelekhez és elhozni milliós nagyságrendű céges tréningmegrendeléseket.

A Marketing Kivitelezés üzletágban pedig az általam kidolgozott kampány-módszerrel nagyon-nagyon sok millió forintos profithoz segítettük hozzá az Ügyfelinket.

Ez tényleg nem csak hangzatos elmélet! 

Az e-mail kampányok erejét már több tucat alkalommal tettem próbára a saját és az ügyfeleim vállalkozásában is! Ha eddig még nem haszáltad, nem próbáltad, akkor bátran biztatlak arra, hogy sajátítsd el a kampánykészítés alapjait és állítsd az újonnan szerzett tudásodat a saját céged szolgálatába! Nem fogod megbánni!

Az e-mail kampány ma már minden vállalkozásnak az egyik alapvető ügyfélszerző eszköze kell, hogy legyen!

"Elmélet és gyakorlat összhangban van."

Nagyon örülök, hogy részt vettem a mai programotokon.

 Látszik, hogy   az elméleti tudás mellett sok tapasztalattal bírsz. Szeretem, amikor az elméleti és gyakorlati tudás összhangban van. Még egyszer köszönet a sok azonnal megvalósítható ötletért.

Balassáné Tüske Ágnes
családállító terapeuta

Sokaknak való ez a tréning, de van, akinek nem...

Őszinte leszek: Vannak olyanok, akiknek KIFEJEZETTEN NEM ajánljuk azt a tréninget.  Ha közéjük tartozol, akkor kérlek, ne jelentkezz, mert ez az egy nap garantáltan pénz- és időpocsékolás lesz Neked!

Halogatók kizárva! Sajnos ez a tréning most nem szól azoknak a "tréning- és konferencia-falóknak", akik mindig mindenhova elmennek, akik mindig mindent meghallgatnak, de aztán csak legyintenek: "Ej ráérünk a megvalósításra!"

Láblógatók kizárva! Mint ahogyan máskor sem, most sem várjuk azok jelentkezését, akik nem akarnak, vagy nem tudnak keményen és kitartóan dolgozni önmagukért és a saját sikereikért. Nálunk minden tréningen kőkemény munka zajlik! Ez most is így lesz!

Szemellenzősök kizárva! És azokhoz sem szeretnénk szólni, akik hamarabb mondják azt, hogy "Á, ezt ÉN NEM tudom megcsinálni!", mint azt, hogy "Nézzük, hogyan tudom ezt ÉN IS megcsinálni?!"

SPAM-elők kerüljenek! Ez a program nem azoknak való, akiknél az email kampány és az email marketing egyenlő a spam-eléssel!

Számmániákusok kizárva! Ne jelentkezzenek azok, akik csak a "nagy számok törvényében" hisznek: azaz minél több e-mailt kell ahhoz kiküldeni, hogy sok vásárlónk legyen.

.
Kik azok, akiknek viszont szinte kötelező eljönni?

Kezdő marketingesek, akik még csak most ismerkednek az online marketinggel, de nem engedhetik meg maguknak, hogy hibázzanak, vagy hibázva tanuljanak.

Gyakorlottabb marketingesek, akik már készítettek e-mail kampányt, de nem voltak maradéktalanul elégedettek az eredménnyel.

Azok a cégvezetők, akik felismerték, hogy egy profi online is működő ügyfélszerző rendszer a cégük életben maradását is jelentheti.

Olyan a cégvezetők, akik tapasztalják, hogy a hagyományos értékesítési módszerek (személyes, telefonos eladás) eredményei csökkennek, ezért a megszokott értékesítési csatornáik mellett online is szeretnének új ügyfeleket, új vevőket szerezni, többlépcsős e-mail kampányokkal.

Bárki, aki online értékesít, hiszen ez a legszemélytelenebb módja az értékesítésnek, ezért is kötelező benne nagyon jónak lenni! 

.
Mi az, amit ígérünk Neked, ha eljössz a workshopra?

A nap végére a kezedben lesz a SIKERES többrészes e-mail kampány receptje, amivel akár már másnap a programba való befektetésed TÖBBSZÖRÖSÉT hozhatod vissza a vállalkozásodba. 

Olyan KIPRÓBÁLT és GYAKORLATI szinten működő szisztémát mutatunk, amit az ügyfeleink és mi magunk is többször kipróbáltunk, amely eddig minden alkalommal BIZONYÍTHATÓAN HELYT ÁLLT, és eredményeket hozott.

EGYSZERŰKÖNNYEN KÖVETHETŐ módszereket mutatunk, amelyek birtokában soha többé nem kell azon töprengened, hogy mit írj a leveleidbe. Együtt összeállítunk egy olyan „étlapot”, amelyről kedvedre válogathatsz, amelynek segítségével könnyen és mindennemű macera nélkül tudod összetenni a saját kampányaidat. Mindezt egy JÓ HANGULATÚ, BARÁTSÁGOS csapatban, Hozzád hasonló lelkes és fejlődni vágyó résztvevőkkel.

Nem a levegőbe beszélünk. Nincs felesleges mellédumálás, NINCS RIZSA. Tőlünk 100%-osan működő, HATÁSOS gyakorlati példákat és VALÓDI tapasztalatot kapsz.  Saját vállalkozásunkat e szerint a módszer szerint működtetjük immár 3 éve, folyamatos nyereséggel.

LEGALÁBB FÉL ÉVES piaci előnyt  adunk Neked, mert ugyanezt a tréninget 6 hónapon belül garantáltan nem tartjuk meg még egyszer! (kizárólag novemberben és decemberben elérhető el a program, összesen 5 alkalommal!)

.

És még valami!

Egy területről, egy iparágból CSAK EGY jelentkezést fogadunk el (kivéve, ha ugyanattól a cégtől több kolléga vesz részt a képzésen)! Tehát erre a tréningre csak egy fürdőszobaboltos, csak egy pénzügyi tanácsadó, csak egy szoftver értékesítő, csak egy coach, csak egy fodrász, csak egy babaruha készítő, ugyanabban a termék- vagy szolgáltatás-profilban csak egy MLM-es, (stb...) jöhet el!

Ezt a szabályt azért hoztuk, hogy kötetlenül tudjunk egymással beszélgetni, és jogos piaci félelem nélkül tudjunk a saját e-mail kampányainkon dolgozni.

Ez pedig csak úgy lehetséges, ha a tréningen senkinek nincs ott a versenytársa!

Remélem, ez szerinted is korrekt...

 

"Fel vagyok pörögve!"

Nagy Kata
Parfüm Éden

A tréning fő témái:

Hogyan határozd meg az e-mail kampányod célközönségét?

Mi legyen a kampányod "apropója"? Azaz, hogyan találj indokot az értékesítésre?

Mi a levélmegnyitás kulcsának, a tárgymezőírásnak a technikája?

Hogyan keltsd fel a célközönséged érdeklődését a kampányod iránt? Mit tegyél, hogy már jó előre várják az olvasóid a Nagy Bejelentést?

Hogyan érd el, hogy a kapunyitás pillanatában tömegek tolongjanak virtuális kasszád előtt?

Hogyan "fogd meg" azokat, akik eddig rád sem hederítettek?

Hogyan győzd meg az "utolsó pillanatozókat?" 

Mi szerepeljen a sales oldaladon, és mi a köszönő leveledben?

Erről mind lesz szó a Kampánykészítés Workshopon!


De mit is fogunk csinálni, konkrétan?

A Kampánykészítő Workshopon az alábbi anyagokat készítjük el közösen:

Kampányterv (emailre és Facebook kommunikációra)

1 db sales oldal (vagy más néven: értékesítési weboldal)

5 részből álló e-mail kampány (levélsorozat)

5 db Facebook poszt a hozzá tartozó grafikával

1 db Facebook és Instagram hirdetés a hozzá tartozó grafikával

grátisz: 1 db köszönő oldal VAGY 1 db upsell ajánlat a vásárlóidnak.

.

Mit tartalmaz a részvételi díj?

  • Szakmailag felkészült tréner valós szaktudását és gyakorlati tapasztalatait.

  • Egy munkafüzetet, melybe a tréning során jegyzetelni tudsz.

  • Egy 2 oldalas brossurát, melyen megtalálhatóak a különböző típusú ügyfelek, az ő jellemzőik, és azok a kulcsszavak, amelyek mentén egy e-mail kampányban is könnyebben lehet értékesíteni nekik a termékedet vagy a szolgáltatásodat. Ezen felül a prospektusban megtalálod minden típus tipikus kérdéseit, a kifogásokat és a levélben kerülendő témákat is.

Trénered: Szombati Orsolya lesz 
- akitől még a versenytársai is rendszeresen tanulnak.

Ajándék a leggyorsabbaknak:

Ha határidőre befizeted a részvételi díjat, akkor az alábbi bónuszokat is megkapod:

Bónusz #1 - bruttó 5.000 Ft értékben

"Karácsonyi Kampányötletek" DVD

Amiből megtudhatod, hogyan tudod Karácsonykor (vagy más kampányban) lenyűgözni a vásárlókat.

Hogyan érd el, hogy a konkurensek ajánlata eltörpüljön a tiéd mellett úgy, hogy közben a profitod is megmarad?

Megmutatjuk, hogyan tudod összeállítani a kampányodat, mikor melyik típusú vásárlóidat kell megszólítani, és azt is, hogy ki hogyan reagál a vásárlási felhívásodra.

Az itt hallott (többször tesztelt és mindig bizonyított) gyakorlati útmutatót követve lépésről-lépésre építheted fel vállalkozásod jobbnál-jobb kampányait. Sőt! 
.

Bónusz #2 - bruttó 7.000 Ft értékben

 Viszonteladói interjú (hanganyag)„Hogyan motiváld viszonteladóidat, értékesítőidet, hogy többet forgalmazzanak a termékedből?” 

Szakértői interjú, amelyet Jagodics Rita, a Nagyker Trendek Magazin alapítója készített velem az értékesítők és viszonteladók személyre szabott motiválásáról és a teljesítményfokozásról.

A 2 CD-s interjú mellé egy letölthető, a partnerek beazonosítását és kezelését segítő ügyféltípus kártya is a Tied lesz.

Mikor? Hol?

A tréning választható időpontjai: 

2018. november 30. (péntek) - betelt! 
2018. december 03. (hétfő) - betelt! 
2018. december 04. (kedd) - betelt!  
2018. december 07. (péntek) - betelt!
2018. december 10. (hétfő) - betelt!

9.30-15.00 között

A tréning helyszíne: A FASOR Irodaházban, székhelyünkön lesz. (Városligeti fasor 47-49.)

Részvételi díj:

Részvételi dj:

workshoponként csak 6 fő részére!

25.000 Ft + ÁFA
azaz bruttó 31.750 Ft

Szabad helyek száma: lentebb, a jelentkezési lapnál látható

 

100% elégedettségi garancia!

Garantáljuk, hogy erről a programról olyan tudással távozol, amelynek birtokában saját magad is el tudod készíteni a több részből álló e-mail kampányodat, és egy kampány alatt visszahozod a programba történő befektetésedet.

Ha ez mégsem lenne így, 30 napon belül küldd el nekünk a tréning anyaga szerint összeállított kampányleveleidet, és az eredeti számlát, és mi mindenféle kérdezősködés vagy kibúvókeresés nélkül visszautaljuk Neked a tréning árát.

Egy kikötés van csak: amit tanulsz a programon, azt bizonyíthatóan ki is kell próbálnod a gyakorlatban! Nem túl nagy kérés, ugye?

Ha szeretnél sikeresebb e-mail kampányokat... 

...gyere el a workshopra és tanuld meg, hogyan kell egy több részből álló, közösségi média elemeket is tartalmazó e-mail kampányt összeállítani! A programra összesen csak 6-6 szabad helyünk van, így ha teheted, ne hezitálj sokáig!

DE VIGYÁZZ! Mert ez nem egy egyszerű kis szeminárium, vagy egy egy napos előadás, ahol csak ülnöd, figyelned és jegyzetelned kell! Az e-mail kampány workshop lényege éppen az, hogy amit tanulsz, azt azonnal át is ülteted a gyakorlatba.

Tehát itt nem csak figyelned, hanem keményen dolgoznod is kell! Csak akkor gyere el, ha erre készen állsz!

Amint a helyek elfogynak, a regisztrációt azonnal lezárjuk!

Mi történik a jelentkezésed elküldése után?

(1) Kapni fogsz az e-mail címedre egy visszaigazolást, amelynek a végén ott lesz a díjbekérő (proforma) számla a fizetendő összeggel
(2) Utald át a részvételi díjat a levélben szereplő bankszámlára! >>> ÁSZF ITT <<<  A jelentkezéssel elfogadod az ÁSZF-ünket. Köszönjük!
(3) Amint beérkezett a számlánkra az összeg, biztossá válik a helye a tréningre. Erről is küldünk e-mailt. Az eredeti áfás számlát e-mailben kapod meg.
(+1) A biztonság kedvéért fel fogunk hívni, hogy megköszönjük, hogy jelentkeztél a tréningre :) (Ez nálunk már csak így szokás)

A tréningre csak a kifizetett megrendelések függvényében adjuk ki a szabad helyeket! Ha biztosra szeretnél menni, akkor a jelentkezés után a visszaigazoló levélben szereplő összeget minél előbb utald át a megadott bankszámla számra!

 


Információ kérésAz alábbi programok érdekelnek még:
 
 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók