Restart Sales Programx


Készen állsz az újraindulásra?

Az elmúlt időszak komoly kihívás elé állította a magyar kisvállalkozásokat. Sokaknál megcsappantak, és voltak olyanok is, akiknél teljesen eltűntek az értékesítési bevételek.

Vannak néhányan, akik sikerrel álltak át az átmeneti megoldást nyújtó online értékesítési modellre, azonban a többség üzleti profilja nem olyan, hogy hipp-hopp át lehetett volna tenni online-ra.

Azok, pedig, akik az online értékesítés felé fordultak, inkább csak vészmegoldásként tekintenek erre a lehetőségre, nem pedig állandó, tartható üzleti modellként.

Mert a többség valójában a SZEMÉLYES értékesítésből él. Az online csak kiegészítés.

Az élet azonban hetek óta áll.

Az ország zöme önkéntes otthoni karanténban van, így az ügyfelek rendelései elmaradtak. Mindenki kivár. Mindenki a korlátozások feloldását várja.

No, de mi lesz akkor, ha VÉGRE megnyomják a RESTART gombot?

Ebbe belegondoltál már?

MINDENKI ezerrel fog sales-elni.
Az emberek postafiókját és levelesládáját ellepik majd az ajánlatok.
A közösségi oldalakat elárasztják majd a fizetett hirdetések
Égni fognak a telefonvonalak.
ÓRIÁSI lesz a reklámzaj.

.
Hogyan tervezel kitűnni a tömegből? Gondolkodtál már egyáltalán a RESTART stratégiádon?

Semmi baj, ha nem!

A vállalkozások többsége az elmúlt időszakban nem a jövőbeli kitűnésért, hanem túlélésért küzdött.

Azonban, az örök bölcsességet szem előtt tartva ("Elmúlik"), lassan ennek az áldatlan állapotnak is vége lesz.

MOST cselekedj!

MOST van itt az ideje, hogy felkészülj a jövőre!

MOST van itt az ideje, hogy átgondold, hogyan fogod hatékonyan és eredményesen megszólítani az ügyfeleidet!

MOST van itt az ideje, hogy kitaláld, hogyan csábítod őket vissza a boltodba, a webáruházadba, a bemutatótermedbe, a rendelődbe, az oktatótermedbe!
.

Ne legyenek hiú reményeid!

A versenytársaid is pályáznak a leendő ügyfeleidre, sőt! A meglévő ügyfeleidre is! MOST még inkább, mint eddig! Ne hagyd, hogy elcsábítsák őket tőled! Lépj TE előbb! Legyél TE az, aki egy átgondolt értékesítési stratégia és egy megtervezett értékesítési folyamat mentén, nyomulás nélkül, sikerrel értékesít nekik!

Én ebben szeretnék segíteni Neked!

Restart Sales Program - vadi új tréning a Sales Akadémián!

2020. július 20-án 10:00 és 18:00 óra között egy ÉLŐ tréninget tartok, cégük székhelyén, a Fasor Irodaházban, amelynek témái a következők lesznek:

  • Az telefonos vagy a személyes értékesítési stratégiád kidolgozása az újraindításhoz. Avagy mi a konkrét célod? Milyen eredménnyel leszel elégedett? Hogyan juthatsz el a kívánt célodhoz?

  • Potenciális ügyfelek felkutatása, avagy kinek lehet érdekes az ajánlatod, a terméked,  a szolgáltatásod? Hol találod meg, hogyan éred el ezeket az ügyfeleket?

  • Értékesítés telefonon és személyesen - hogyan fogj neki? Mire figyelj?

  • Hideghívás másképp... - hogy elkerüld a nyomulást vagy a cikis helyzeteket... Az egyik kedvenc témám! Amikor úgy keresel fel vadi új, idegen ügyfeleket, hogy az ügyfél NEM azt érzi, hogy rá akarsz tukmálni valamit, vagy be akarod szervezni valahová, hanem nyitott arra, amit mondasz neki és kíváncsian fogadja a megkeresésedet.

  • Az újrainduláshoz szükséges technikai feltételek: az ajánlatod, a sorvezető szkripted, az értékesítési weboldalad, a sales leveled és a kreatívod, a sales videód.... - ezek célja és megírása

  • Az értékesítést támogató (sales) videók szerepe, hossza, célja és természetesen az elkészítése (nem feltétlenül kell ám hozzá videós!). Mennyi idő legyen?  Mit mondj benne?

  • A lehetséges postai DM anyagaid építőelemei, célja

  • Kifogások és kellemetlen kérdések kezelése -  hogy a bizonytalanoknak és kötekedőknek is legyenek profi válaszaid!

  • Ajánlat nyomon követése és lezárás - hogy a befektetett energiádat nagyobb eséllyel koronázza siker! Nem is hinnéd, hogy a legtöbb kisvállalkozás EZEN az egy ponton vérzik el! Tök ügyesen felépítik a teljes folyamatot, még az érvelés a meggyőzés is jól megy.. NO de nyomon követni,  lezárni elfelejtenek...

  • Keresztmarketing lehetőségek - avagy egységben az erő! Hogyan fogj össze akár a versenytársaddal úgy, hogy az együttműködés mindkettőtöknek, és az ügyfeleknek is előnyös legyen?

Én ezekben a témákban fogok segíteni Neked Restart Sales Programon.

Hogyan zajlik majd a program?

A fenti témákat egy-egy 80 perces, logikailag összetartozó elméleti blokkba szervezem. Mindenegyes blokk után lesz egy 15-20 perces kérdezz-felelek szekció, amikor felteheted TE is nekem a kérdéseidet.. 

Minden kérdezz-felelek után pedig tartunk egy 10 perces "frissítő" szünetet. Utána  folytatjuk tovább a következő elméleti és kérdezz-felelek blokkal.

Megmutatom neked a legutóbbi (a 2020 májusi) postai DM kampányom teljes anyagát, (sales levél, kreatív, speciális landing oldal, sales videó) amelyet később elektronikusan letölthetővé is teszek neked. Ezt akár mintaként használhatod a saját kampányod alapjául is.

Sőt, beavatlak a kampánykor megvalósított keresztmarketing promóciómba is, amit nem akárkivel csináltam, hanem egy olyan hozzám hasonló, velem egy szegmensben dolgozó kisvállalkozással, amelyet akár versenytársamként is nevezetnék. De nem teszem, mert megtaláltuk a korrekt együttműködés formáját.

Erről is fogok beszélni!

Az előkészületek:

A tréninget megelőző napokban a jelentkezéskor megadott e-mail címedre elküldöm neked az előadáshoz tartozó munkafüzetet PDF és WORD formátumban, amelyet akár ki is tudsz nyomtatni, de akár gépelve is tudsz bele jegyzetelni. 

Tréning után:

Megkérlek, hogy regisztrálj magadnak egy fiókot a Learnie.hu videokurzus portálomra, ahová az élő tréninget követő néhány napon belül (a vágás és a profi utómunka után) a teljes tréning anyagát (a videófelvételt és a letölthető doksikat) a rendelkezésére bocsájtom a kurzus résztvevőinek, természetesen díjmentesen! Ennek feltétele, hogy a részvételi díj fizetési határidőn belül érkezzen meg a számlánkra.

Időpont:

2020. július 20. (csütörtök) 10:00 - 18:00 között

Részvételi díj:

Előregisztráció!

2020.06.30-ig 

39.900 Ft + ÁFA

Szabad helyek száma: 10 fő

bónusz: a tréning felvétele és letölthető anyagai

.

Ajándékok  Neked!

Restart Sales Program Learnie.hu Videokurzus ››, örökös hozzáféréssel - hogy a tréningen elhangzottakat bármikor vissza tudd nézni

A kurzus értéke: 17.900 Ft

Az Értékesítés Nyomulás Nélkül ›› c. könyvem, hogy a tréningen tanultakat további praktikákkal tudd kiegészíteni.

A könyv értéke: 3.990 Ft

Ezt mind ajándékba kapod, ha a részvéreli díjat a fizetési határidőn belül be is fizeted.

És végül figyelj!

Ez nem egy konferencia! Ez tréning! Itt nem csak figyelned, és jegyzetelned kell, hanem keményen dolgozni is! Ilyen tréninget évente csak kétszer tarok! A helyek már a meghirdetés pillanatában kezdenek fogyni, és általában pár nap alatt alatt betelik a csoport.

Aki már maradt le róla, az tudja, mit jelent egy ilyen képzésre egy évet - fél évet is várni.

Ha érdekel az Ügyféltípus tréning, ez az időpont lesz a legjobb alkalom arra, hogy részt vegyél rajta, és olyan különleges tudásra és képességekre tegyél szert, amivel jelenleg még csak nagyon kevesen rendelkeznek.

Ha ott szeretnél ott lenni, gyorsnak kell lenned, mert összesen csak 10 szabad helyünk van.  

Amint a helyek elfogynak, a regisztrációt azonnal lezárjuk!

Életképek egy Sales Akadémiás tréningről

Mint minden programunkra, erre a tréningre is 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk!

Jelentkezz MOST,  amíg még vannak szabad helyek!

 

Nettó ár Időpont Maximális létszám Helyszín  
49900 Ft + ÁFA (63373 Ft)
39900 Ft + ÁFA (50673 Ft)
július 20 12 fő Sales Akadémia Oktatóterem

Jelentkezés


Időpontok
  

Az alábbi programok érdekelnek még:
 
 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók