Pályázatírás Workshop


Tervezed, hogy vállalkozásod létszámát pályázati forrásból bővíted?

Akkor itt a helyed!

Bencze Dani, a TNDR Service pályázatíró cég ügyvezetője és Szombati Orsi közös workshopján minden segítséget megkapsz ahhoz, a létszámbővítést célzó pályázatodat sikerrel zárhasd.

Nagyon sok olyan kis- és egyéni vállakozás van ma Magyarországon, amely fejlődésének az szab gátat, hogy nem tudja, vagy nem meri megfinanszírozni önerőből a következő vagy az első alkalmazottat.

Pedig számtalan olyan lehetőség áll rendelkezésre, amelynek célja pont az, hogy segítse a kisebb vagy kevésbé tőkeerős cégeket, és akár egyéni vállalkozásokat a fejlődésben. Ezek közül az egyik a Munkaügyi Központoknál igényelhető, létszámbővítést célzó  VEKOP 8.1.1. – es "Út a munkaerőpiacra" elnevezésű program, amely a foglalkoztatás akár első 8 hónapjára, akár 100%-ban is támogatja az új munkaerő bérköltségét, valamint annak teljeskörű járulékait is.

Azonban köztudott, hogy a pályázati dokumentumokat nem mindig egyszerű kitölteni...

Néha elég egy üresen hagyott rubrika...

...egy nem a megfelelő helyre írt információ...

...egy kimaradt dokumentum...

.. vagy akár egyetlen napos csúszás a beadási határidőt illetően...

És máris kész a baj! A pályázat sikertelen.

A legtöbb vezető ezért is fordul pályázatíró céghez: olyan anyagot szeretnének kapni, amely jó esélyekkel a rendelkezésre álló forrásokért. Azonban, a legtöbb pályázatíró cég ezeket az anyagokat borsos áron, sokszor fix díjon készíti el. Nagyn ritka az olyan korrekt, megbízható üzelti partner, aki olyannyira biztos a maga által végzett munka eredményességébn, hogy sikerdíjjal is elvállalja a sokszor nem egyszerű feladatot.

Pedig a VEKOP 8.1.1.-es pályázata egy olyan lehetőség, amelyet akár egy cégvezető is össze tud tenni a könyvelőjével. Feltéve, ha pontosan tudja, mit, hova, hogyan kell beírni.

Ennek fortélyait tanulhatod meg Te is a Pályázatírás Workshopon!

Ha velünk tartasz, meglátod: ha nem is játszi könyedséggel, de magabiztosan fogod tudni kitölteni a pályázati csomagban megkapott dokumentumokat. 

Miért érdemes eljönnöd erre a workshopra?

Danitól pontosan megismerheted a teljes pályázati folyamatot: hogyan juthatsz hozzá a pályázati csomaghoz? Melyik munkaügyi központhoz kell fordulnod? Milyen plusz anyagokra lesz szükséged? Mi alapján történik az elbírálás? Mennyi időt vesz igénybe a döntés? Mikor és hogyan tudod felvenni az első, vagy a következő alkalmazottat? Hogyan történik a havi elszámolás? ... 

... és még számos, hasonló kérdésre kaphatsz értékes válaszokat!

Nem kell egyedül kínlódnod a többszáz oldalas dokumentum-halommal. Hiszen a workshopon megszerezett információk birtokában pontosan tudni fogod, mit kell beadni, mit kell a dokumentumokra írni, hogy garantáltan sikeres legyen a pályázatod.

Egyéni kérdéseidre is választ kaphatsz egy olyan pályázatírótól, aki immár 6 éve, naponta foglalkozik ilyen, és ehhez hasonló feladatokkal.

Természetesen a workshopon  nem csak a létszámíbővítést célzó, hanem egyéb pályázatokkal kapcsolatban is kérdezhetsz. Nagyszerű lehetőség ez neked arra, hogy kifaggasd a kurzusvezetőt más egyéb, számodra releváns pályázatról is.

Kis csoportos program! Azért,  hogy mindenkire egyaránt jusson idő és energia, így biztos lehetsz benne, hogy a nap során pályázatokkal felmerült kérdéseid közül  egyetlen egy sem marad megválaszolatlan! 

.... Ha semmi másért, csak azért veszel részt a programon, hogy egy, már sikerrel pályázott cég dokumentációs mintáit magaddal vidd, már ezért megéri neked a képzés!

Mennyibe kerül és hol lesz a workshop?

Ha egy pályázatíró céget bíznál meg ugyanennek a pályázatnak az elkészítésével, akkor ez a cég pályázatonként minimum 80.000 Ft plusz áfáért vállalná el a dokumentáció előkészítését neked. 

Azonban, ennek a workshopnak ennél jóval alacsonyabbra tettük a részvételi díját. Azért, hogy olyan kis, induló cégek, vagy egyéni vállalkozásoknak is elérhetővé váljon a pályázati forrás, akik még nem tudnak megfinanszírozni egy saját pályázatírót.

A workshopon való részvétel kedvezményes díja:

Zárt körű program!

ha nincs kedvezénykódod:
80.000 Ft + ÁFA

azaz: bruttó 101.600 Ft

Ha van kedvezménykódod:

49.900 Ft + ÁFA

azaz bruttó: 63.373 Ft

Szabad helyek száma a 20-ból: 20 fő

Helyszín: Budapest, Magnet Ház (VI. ker. Andrássy út 98.)

Időpont: 2017. május 9. (kedd) 10.00 és 16.00 között

Ezért a díjért olyan tudásra tehetsz szert, amelynek birtokában a workshop után akár egyedül, akár a könyvelőd segítségével saját magad is össze tudod állítani a sikeres VEKOP 8.1.1.-es pályázatodat.

Szánj rá egyetlen napot és tanuld meg, hogyan kell önállóan, pályázatíró közbeiktatása nélkül beadni egy létszámbővítést célzó pályázatot, és frissen szerzett tudásod birtokában bővítsd, fejleszd örömmel és magabiztosan a vállalkozásod!

Töltsd ki MOST a jelentkezési lapot, mert összesen csak 20 helyünk van!

A helyeket a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében osztjuk ki!

Ők már biztosan ott lesznek:

1. Legyen a Tied az első hely!

Mi történik a jelentkezés után?

(1) Kapni fogsz az e-mail címedre egy visszaigazolást, amelynek a végén ott lesz a díjbekérő (proforma) számla a fizetendő összeggel. Az összeget a Sales Akadémia számlájára kell befizetned, és mi adjuk le a regisztrált résztvevők névsorát Bencze Daninak, a kurzusvezetőnek.
(2) Utald át a részvételi díjat a levélben szereplő bankszámlára!
(3) Amint beérkezett a számlánkra az összeg, biztossá válik a helyed a workshopra. Erről is küldünk egy e-mailt. Az eredeti áfás számlát kipostázzuk Neked.
(4) A biztonság kedvéért fel fogunk hívni, és egyeztetjük Veled a részleteket 

 


Információ kérésAz alábbi programok érdekelnek még:
 
 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók