A Profi Előadóx

- prezentációs technika tréning (hatósági engedélyszám: E-001636/2017/D005)


Kiver a víz, izzad a tenyered, remeg a hangod már csak annak gondolatára is, hogy kiállj mások elé és üzleti prezentációt vagy nyilvános beszédet tarts? De ha már rászánod magad, hogy emberek előtt beszélj, szeretnéd, ha az előadásod élvezetes és emlékezetes maradna?

Kíváncsi vagy, hogyan kell egy diasort úgy megcsinálni, hogy az inkább támogassa a mondanivalód, mintsem elvonja róla a figyelmet? Szeretnél magabiztosabb lenni a technikai eszközök használatában, és nem bénázni, amikor rád szegeződik minden tekintet?

Szeretnéd, ha az előadásod után még sokáig emlegetnének, úgy, hogy: "Na Ő egy igazán jó előadó volt!"

A Profi Előadó tréningen megadjuk Neked mindazt a tudást, ami ahhoz kell, hogy olyan előadóvá válj, amiről mindig is álmodoztál!

Miért fontos Neked ez a tréning? 

Képzeld csak el életed egyik fontos szereplését! Ilyenkor senki sem látja rajtad, hogy mennyire izgulsz, kipirosodik az arcod, és ettől még inkább zavarba jössz. Senki nem veheti észre, hogy remeg a hangod, és megjelennek a homlokodon az izzadtságcseppek. Senki nem jöhet rá, ha elveszted a magabiztosságodat.

Pedig nagyon könnyű elrontani az első pár percet, és aztán idegesen toporogni a színpadon, vagy a projektor mellett. 

Minden előadó rémálma egy ilyen helyzet...

Akár titkolja, akár kimondja, de minden előadó arra vágyik, hogy prezentációja, előadása, oktatása, nyilvános szereplése olyan legyen, ami után: 

állva tapsol a közönség...
a hallgatók szája fülig ér...
a fő üzenet egy életre megmarad az emlékezetekben...
elég egy szó, és buzgón vásárolnak a potenciális ügyfelek...

Ennek ellenére a legtöbben olyan szarvashibákat vétenek, amely arra utal, hogy nem uralják kellő magabiztossággal sem magukat, sem a terepet, sem a technikai eszközöket:

...észre sem veszik, és belesétálnak a kivetített képbe...
...hátat fordítanak a közönségnek és a kivetítőnek beszélnek...
...bekapcsolva felejtik a projektort, miközben fontos dologról beszélnek...
...ide-oda hintáznak, zsebre dugják a kezüket, babrálnak a tollal, papírokkal... 
...megállás nélkül ööööö-znek...
...egyszerűen csak felolvassák, amit a diákra írtak...

Szerencsére ezek mind-mind olyan hibák, amelyeket tudatosítani és javítani lehet. A legtöbben -amíg nem látják magukat viszont egy videófelvételen - nem is tudják, hogy elkövetik ezeket. Mi megmutatjuk Neked azt, hogy mit lát belőled a közönséged - és ha szükséges, ott helyben korrigáljuk is a tudattalanul elkövetett technikai bakijaidat.

Ma már számtalan olyan könyv és tananyag van a piacon, amiből önállóan megtanulhatod, hogy

 • hogyan készíts powerpoint diasort és milyen effektekkel tedd élvezetesebbé a prezentációd,

 • hogyan állíts össze lépésről-lépésre egy előadásvázlatot,

 • hogyan készíts értékesítési, bemutatkozó vagy tudásmegosztó videót,

 • mivel kezdd, és mivel zárd az előadásod.

De azt senki sem mondja el, hogy 

 • hogyan készítsd fel magad mentálisan a prezentációra, vagy a szereplésre...

 • hogyan kelts magadról "magabiztos előadó" benyomást, akár egy sima meetingen, akár a színpadon, akár a képernyő előtt...

 • hogyan kezeld a technikai eszközöket: a flip chartot, a projektort, a handoutot, a léptetőt, a laserpointert, a mikrofont...

 • hogyan tartsd az időt, vagy mivel töltsd ki az űrt, ha túl gyorsan ledaráltad a mondanivalód...

 • hogyan vedd rá a népet a kérdezésre, vagy éppen: hogyan állítsd le a sok-sok kérést...

 • Sőt! A könyvektől és tananyagoktól még nem leszel gyakorlott! A megtanult elmélet alapos begyakorlásra és a prezentációddal kapcsolatos objektív, építő jellegű visszajelzések fogadására CSAK egy élő képzésen van lehetőséged!

Ez az, amiért érdemes részt venned egy élő tréningen!

Miben segít Neked a "Profi Előadó" prezentációs technika tréning?

Képzelj el egy olyan napot, amikor nem csak tölcsérrel töltjük a fejedbe a tudást, hanem ott helyben mindent be is gyakoroltatunk Veled!

A célunk közös: a nap végére olyan előadót csinálunk belőled, aki:

...úgy marad meg az ügyfelei előtt, mint az a Valaki, akire érdemes volt odafigyelni...
...ha csak megszólal, megbabonázva issza szavait a közönség...
...úgy használja a kulturált, könnyed humort az előadásában, mint mesterszakács az egzotikus fűszert... 
...ha azt mondja "vásároljatok", akkor mennek, és vásárolnak az emberek.
...jól kezeli a kellemetlen kérdéseket is...
...egyszerűen elvarázsolja a személyiségével az embereket.

Aki a  valaha volt legjobb sales preziket tartja az ügyfeleknek... Akit ünnepelt előadóként szívesen hívnak meg a legnívósabb rendezvényekre.

Szeretnél Te is ilyen előadó lenni?

A Profi Előadó tréningen tanultakat  a személyes hangvétel és a testreszabott tananyag miatt ajánlom másoknak.

Sokat tanultam a kommunikáció apró trükkjeiről, az eszközök használatáról, és a kellemetlen kérdések kezeléséről.

Teleki Balázs, PPI Hungary
ügyfélkapcsolati igazgató

Mi az, amit megtanulhatsz a prezentációs technika tréningen?

Mi az a dolog, ami fontosabb annál, amit mondasz, fontosabb annál, ahogyan lát téged a közönséged vagy a leendő ügyfeled. Beavatunk Téged a kommunikációnak abba a kevesek által ismert legfontosabb csatornájába, amin VALÓBAN áll vagy bukik az előadásod, prezentációd sikere.

Neked, mint előadónak a szádon kívül van még pl. kezed, lábad. Ezek a testrészek azonban rendkívül zavaróak tudnak lenni, amikor kint állsz a színpadon. Hogy tartsd őket kordában, hova tedd őket, mit csinálj velük? Látom, hogy most mosolyogsz ezen, de idézd csak fel, hány hintázó, kezét tördelő, papírral vagy tollal babráló előadót láttál már a színpadon?! Te ne legyél ilyen!

Na ugye, hogy erről is kell beszélni? És akkor arról még nem is ejtettünk szót, hogy hogyan kell stabilan, magabiztosan állni a színpadon vagy a projektor mellett...

Minden előadó rémálma: az ÁLMOS, ásítozó, mobiltelefonnal babráró közönség. Hogyan kerüld el, hogy ez épp a Te prezid alatt történjen meg?

A tréningen megtanítunk arra is, hogyan tartsd fent folyamatosan a témád iránt az érdeklődést és a figyelmet! Vigyázz, ez egy extra nehéz feladat, pláne egy másfél órás előadás során... Nehéz. De nem lehetetlen. Mutatjuk, hogy kell!

Gondoltad már ezt? Segítség! Projektor! Léptető! És még a mikrofont is nekem kell tartanom! Hát a jegyzeteimet melyik kezemmel fogjam - netán a nem létező harmadikkal?! Aggodalomra semmi ok! Adunk Neked pár tippet arra is, hogyan használd azt a sokmindent profi módon, ami a prezidhez tartozik. 

Hú, bárcsak azok a ciki, kellemtlenkedő kérdések ne lettek volna.... Jobban kellett volna rájuk válaszolnom... Vagy a másik véglet: de kínos volt, hogy senki nem kérdezett a végén semmit... Talán nem is érdekelte őket, amiről beszéltem? Szerencsére a kérdések és a nemkérdezések kezelése is "csak" technika kérdése :) - segítünk hogyan csináld úgy, hogy a végén emelkedjen a szakértői márkád értéke.

Minden tökéletes volt, de valami mégsem stimmelt? A közönség nem úgy reagált, ahogyan eltervezted? Nos, ennek csak egy oka lehet: metakommunikáció! Hogy mi ez, és hogyan tudja aláásni még a legszuprerebb előadói szöveget is?  - erről is lesz szó a tréningen!

És a ráadás: HOGYAN adj elő úgy, hogy a végén eladás és vásárlás legyen belőle? Milyen logika mentén építsd fel az előadásodat, amelynek során észrevétlenül csúszol át elő-adásból vagy tanításból el-adásba! Mutatunk egy klassz mintát is, ami alapján építőelemenként teheted össze a "sales-es" prezidet.

Akkor való Neked ez a tréning, ha: 

 • értékesítő vagy, és rendszeresen prezentálsz az ügyfeleidnek, amelyhez projektort és flip chartot is használsz,

 • szakértő vagy egy bizonyos témában, rendszeresen hívnak előadni,

 • szeretnél olyan üzleti videókat a honlapodra, facebook oldaladra, youtube csatornádra, google pluszodra, (vagy bárhova) amelyen te magad beszélsz, és értékesíted a termékeidet, szolgáltatásaidat,

 • tréner vagy,  gyakran állsz ki mások elé, rendszeresen tanítasz, és szeretnél pár előadói fortéllyal emelni a hírneveden, vagy akár tréning után azonnal értékesíteni a következő tréningmodult a résztvevőidnek,

 • tanácsadó vagy, aki rendszeresen tart előadásokat, konferenciákat, szemináriumokat, képzéseket,

 • olyan vállalkozó vagy, akinek ez a tudás olyan fontos, mint egy falat kenyér, de eddig sehol nem sajátíthattad el ezeket a képességeket.

Orsi, el nem hinnéd, hogy a múlt héten megint alkalmaztam oktatóként sokmindent abból, amit anno tanítottál: hogyan ne döntsem fel a flipchartot előadás közben, hogyan ne sétáljak át a projektor-fényben, hogyan legyek magabiztos nagyközönség előtt és hogyan készítsek jól strukturált diákat, amely befogadható és amely elejétől a végéig figyelemfenntartó!

A prezentációs tréningeden tanultak örökké aktuálisak, köszönöm, hogy megerősítetted bennem azt, hogy a rutin sosem elég, tanulni mindig kell.

Köszönettel:

dr.Németh Gabriella

Mikor és hol lesz a prezentációs technika tréning?

A tréning időpontja:
 
2020. ősz, pontos időpont később 

A tréning helyszíne: A Gundel étterem gyönyörű Herendi terme.

Létszám limit: maximum 12 fő!

.

Mi fog veled történni a tréningen?

Az egyik legjobb dolog: rengeteget fogsz gyakorolni, méghozzá úgy, hogy ott, a tréningen készítesz majd két-három-öt perces előadásokat, preziket, melyeket rögzítünk, és ott helyben ki is elemzünk. Felhívjuk a figyelmed a hibáidra, közösen kijavítjuk azokat, valamint megerősítünk abban, hogy mi az, amit már ösztönösen is nagyon jól csinálsz.

Mindezt azért, hogy soha többé ne érezd magad kellemetlenül, amikor ki kell állnod az emberek elé, és beszélned kell valamiről!

Olyan előadót faragunk belőled, akinek az előadása után ilyen feldobott lesz a közönség:

Mi az, amit megtapasztalhatsz magadon a tréninget követően?

Soha többé nem frusztrál majd  kellemetlen, torokszorító érzés, ha mások elé kell kiállnod beszélni. 

Tisztában leszel azzal, min áll, vagy min bukik egy jó előadás.

Magabiztosan fogod kezelni a technikai eszközöket, nem ásod alá a saját sikeredet kisebb-nagyobb bakikkal.

Képes leszel tartani az időkeretet, és kezelni még a legkellemetlenebb kérdéseket vagy legdurvább beszólásokat is.

Képes leszel (akár az ingyenes) előadásoddal eladni a drágább fizetős termékedet, vagy szolgáltatásodat is!

F. Tóth Krisztina
személyfejlesztő edző, coach
MyWay Coaching
www.mywaycoaching.hu

"Magas szakmai színvonal + jó hangulat"

Ti  mindig kiteszitek a szíveteket-lelketeket, és ez most is meglátszott az egész nap szakmai minőségén, jó hangulatán.

Sokadik tréningen vettem részt nálatok, és nem csalódtam: most is oldott légkörben tanultam,  a már ismert dolgok pedig új megközelítésben kerültek elő. "Laza kompetencia, rugalmas megoldások" -- leginkább így jellemezném a veletek kapcsolatos tapasztalataimat.

Külön tetszett, hogy sok lehetőség volt a gyakorlásra, komfortzóna-tágításra, egyéni fejlődésre is. Köszönöm neked, nektek! :-)

Mennyibe kerül a prezentációs technika tréningen való részvétel?

Részvételi díj:

79.900 Ft + ÁFA

azaz bruttó 101.473 Ft

  A részvételi díj tartalmazza a délelőtti és délutáni frissítők, kávék, teák, édes és sós sütemények, valamint az ebéd díját is.

Szabad helyek száma: 12 fő 

Olcsó? Drága?

Te döntöd el! Abba gondolj csak bele, hogy mennyit veszítesz azzal, ha nem jól építed fel a prezidet, nem keltesz jó benyomást, nem szerzed meg az első pár percben a leendő ügyfeled bizalmát...

Nem csak azt az egy szerződést, ami miatt odamentél, nem csak azt az egy eladást, ami miatt színpadra álltál. Annál sokkal többet! Mert egy sikertelen prezentációval azokat a megrendeléseket, vásárlásokat is elvesztheted, amit a későbbiekben értékesíthettél volna az adott üzleti partnernek. A teljes élettartam-bevételt veszítheted!

Veled is előfordulhat, hogy amikor a színpadra állsz, nem csak tanító vagy információmegosztó, hanem kifejezett direkt értékesítési céllal, akkor egyetlen, jól felépített értékesítési prezentációval ott, azonnal, helyben, átlagosan nettó másfél-két millió forintos bevételt generálhatsz a cégednek azzal, hogy az előadás végén egy jól bevált logikára épülő értékesítési szöveggel promózod a termékeidet, vagy a prémium szolgáltatásaidat. 

Egy ilyen nagyságrendű, azonnali bevételi lehetőség mellett a 49 ezer forintos részvételi díj eltörpül. Gondold végig, hogy Neked mit ér meg, ha egy jól átgondolt és profi módon előadott prezentáció miatt akár csak egyetlen nagyértékű szerződéssel többet tudsz megkötni... Pár tucat termékkel többet tudsz értékesíteni, mint e nélkül az előadói tudás nélkül.

A Profi Előadó tréningen egy olyan erős, összeszedett, és a piacon egyedülálló tudást adok át Neked, amit elképesztő eredménnyel tudsz majd használni:

Személyes értékesítésben, amikor a leendő ügyfeleid előtt mutatod be a cégedet, termékeidet, szolgáltatásaidat

Kis csoportos képzéseken, amikor szeretnéd a következő lépcsőt is értékesíteni

Olyan előadásokon, ahol egy téma szakértőjeként kell megjelenned
Amikor a főnökeid, vagy a kollégáid előtt kell érdekfeszítően beszélned
És olyan videók készítésekor, amelyek tudást adnak át, vagy amelyeknek az online értékesítés a célja

Lássuk akkor azt is, hogy mit tartalmaz a díj?

Két profi, felkészült tréner együttesen több, mint 28 éves, valós élményeken alapuló szaktudását és tapasztalatait. Hallottad már azt, hogy az az igazi szakértő, aki már minden lehetséges hibát elkövetett? Ez azért elég sok időt felemészt, amit mi ezzel a nappal megspórolunk Neked! 

Egy munkafüzetet, melybe a tréning során jegyzetelni tudsz

A saját előadásodról készült felvételt, amelyen láthatod, honnan hova jutottál el egy nap alatt. A felvételt bármikor vissza tudod nézni, és segítségével fel tudod idézni, hogy mi az, amire figyelned kell az üzleti prezentációd során.

Bruttó 10.000 Ft értékű tréning utalványt, amit a Sales Akadémia oktatóanyagaira, vagy tréningjeire tudsz beváltani.

2 x bruttó 20.000 Ft értékű videókészítés kupont, amit a Videokommandó szolgáltatásainak igénybevételekor tudsz felhasználni.

A kupont egyaránt beválthatod rövid, 5 perces bemutatkozó spotok készítésére, és 30 perces sales videó készítésére is.

És az alábbi ajándék is Rád vár a szuper tréning mellé:

 bruttó 4.860 Ft értékben

Böröczky Zsuzsi interjúja Szombati Orsival (hanganyag)

egy egész éves előfizetés (11 lapszám) a Haszon magzinra

Az egyik legnívósabb üzleti magazin, ami a mindennapokban igazán a "hasznodra" lesz.

Az ajándék előfizetés 1 évre szól (11 lapszámot tartalmaz- mivel nyáron 2 hónap összevontan jelenik meg).

Ha már van Haszon magazin előfizetésed, akkor természetesen ezzel az egy évvel meghosszabbodik a már élő szerződésed.

A magazin 2016 júniusától fog hozzád megérkezni.


100% elégedettségi garancia


Semmi vesztenivalód nincs.
Hanem találod hasznosnak vagy értékesnek a tréninget, visszafizetjük neked az árát. Ehhez mindössze egy pár soros írásos indoklást kérünk tőled, ott, a helyszínen.

Ne hezitálj hát tovább! Jelentkezz most, mert a résztvevői létszám korlátozott! A tréningen maximum 10 főt tudunk fogadni. Amint betelt a létszám, a jelentkezést lezárjuk. 

FIGYELEM!

A jelentkezésed CSAK akkor válik biztossá, ha a részvételi díj a számlánkra érkezett. A helyeket a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében osztjuk ki.

Mi történik a jelentkezésed elküldése után?

(1) Kapni fogsz az e-mail címedre egy visszaigazolást, amelynek a végén ott lesz a díjbekérő (proforma) számla a fizetendő összeggel
(2) Utald át a részvételi díjat a levélben szereplő bankszámlára! >>> ÁSZF ITT <<<  Kérlek, feltétlenül olvasd el! A jelentkezéssel elfogadod az ÁSZF-ünket. Köszönjük!
(3) Amint beérkezett a számlánkra az összeg, biztossá válik a helyed a tréningre. Erről is küldünk e-mailt. Az eredeti áfás számlát vagy postázzuk, vagy a tréningen veheted át (ahogy jobb Neked)
(+1) A biztonság kedvéért fel fogunk hívni, hogy megköszönjük, hogy jelentkeztél a tréningre :) (Ez nálunk már csak így szokás)

* * * KAPU NYITÁS: HAMAROSAN* * *

 

 


Információ kérésAz alábbi programok érdekelnek még:
 
 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók