Uborkaszezon. Te mit kezdesz vele?

2011.07.29. | Szombati Orsolya 11 db

Egy hét leforgása alatt közel fél tucat levelet kaptam, benne egy halom tanáccsal arra vonatkozóan, hogy a nyári uborkaszezonban hogyan dolgozzak még keményebben, hogyan mérjem még nagyobb odafigyeléssel az eredményeimet, vagy mennyit emeljek a hirdetési keretemen, annak érdekében, hogy a szabadságolások miatt pangó piacból mégiscsak valahogy hasznot húzzon a cégem.

Biztosan te is kaptál hasonlókat.

Uborkaszezon. Te mit kezdesz vele?

 

Tudom, mit tettél...

2013.07.02. | Szombati Orsolya 4 db

Pár napja (kisebb-nagyobb megszakításokkal) tombol a  nyár. Előkerül a garázsból a strandlabda, a vízipisztoly. Később érünk be és korábban hagyjuk el az irodai fedélzetet... Egyre gyakrabbá válnak a leveleinkre kapott, automata "házon kívül vagyok" üzenetek. Az élet lelassul, a hőmérséklet egyre emelkedik, az egy főre eső limonádé-fogyasztási index duplázódik.

...és ezzel egyidejűleg a korábbi, vonzó bevételi eredményeink is egy kis szabadságot kérnek...

Mit tehet ilyenkor egy cégvezető?

Hajtson még jobban, "gründoljon" tovább? Vagy van más lehetősége is?

Ma egy pár stresszoldó gyakorlatot gyűjtöttem össze Neked, ami segít abban, hogy túléld a 40 fokos nyarat anélkül, hogy közben a jeges víz verne, amikor meglátod a hó végi eredményeidet...

Avagy: mi értelmeset csinálj, ha beköszönt az uborkaszezon, mert a megrendelőid is szabadságra mennek?

Ezen a képen 7 darab uborka körcikk található, amelyek egymás mellé, körben elhelyezve, enyhén egymáshoz érintve, virágszirom formát mutatnak.


 

Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók