Mágikus személyes vagy varázslatos on-line?

2011.03.02. | Szombati Orsolya 6 db

Egy pár nappal ezelőtt a postaládámban landolt Wolf Gábor egyik legújabb hanganyaga, melyben egy remek kis összefoglalót hallgathattam arról, hogy milyen típusú rendezvényeket szervezhetünk ügyfeleink részére, ha a személyes találkozás lehetőségét is szeretnénk biztosítani számukra. 

Őszintén szólva: nagy kő esett le a szívemről, amikor az anyagot először meghallottam. Manapság még a csapból is az folyik, hogy milyen varázsereje van az on-line marketing eszközöknek, és mintha az ügyfelekkel történő személyes kapcsolattartás egy kicsit a kelleténél jobban háttérbe szorult volna. Ezért különösen jól esett, amikor az említett anyagban azt hallottam, hogy márpedig a személyes kapcsolatoknak igenis megvan a maga különleges szerepe.

Hallgasd meg Te is (30 perc), klikk ide! >>

Mágikus személyes vagy varázslatos on-line?

 

Uborkaszezon. Te mit kezdesz vele?

2011.07.29. | Szombati Orsolya 11 db

Egy hét leforgása alatt közel fél tucat levelet kaptam, benne egy halom tanáccsal arra vonatkozóan, hogy a nyári uborkaszezonban hogyan dolgozzak még keményebben, hogyan mérjem még nagyobb odafigyeléssel az eredményeimet, vagy mennyit emeljek a hirdetési keretemen, annak érdekében, hogy a szabadságolások miatt pangó piacból mégiscsak valahogy hasznot húzzon a cégem.

Biztosan te is kaptál hasonlókat.

Uborkaszezon. Te mit kezdesz vele?

 

Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók