Amíg Te pihensz, én pénzt keresek Neked.

2012.11.13. | Szombati Orsolya 2 db

Ma egy rendhagyó bejegyzéssel készültem Nektek. Nem telik el úgy egyetlen hét sem, hogy valamelyik kedves hírlevél olvasónk ne tenné fel nekem a kérdést, hogy "Hogyan csinálom, hogy én mindig ott vagyok a gép előtt és levelet írok neki?", vagy "Én sosem alszom? Hogy lehet, hogy még éjfélkor is levelet kap Tőlem?"

De sokan, akik már ismerik a marketing rendszerünk mögött meghúzódó technikai hátteret, kíváncsian csak arról faggatnak, hogy mi "Melyikkel csináljuk?" :)

Ezért aztán arra gondoltam, felkérem a marketing rendszerünk láthatatlan mágusait, - akik biztosítják nekünk, hogy hétről-hétre, napról-napra élő kapcsolatot tudjunk tartani Veled, Veletek - hogy válaszolják meg azokat a kérdéseket, amelyeket olvasóink a leggyakrabban tesznek fel nekem.

A vendégem, tehát, a Sales Blogon:

Kollár Adrián, a Chrome Ball Studio tulajdonosa, és a WEGBALAMB hírlevél küldő szoftver egyik kifejlesztője.

Adriánról és a Chrome Ball Studio-ról annyit érdemes tudni, hogy eredetileg  internetes marketing eszközök gyártásával foglalkoztak  (honlapkészítés, grafikai munkák, stb.), de ezek közül ma már csak kettő ami megmaradt fő tevékenységnek. Az egyik a Webgalamb hírlevél küldő szoftver. Ők gyártják és fejlesztik és nagyon népszerű. A másik a videók, reklámfilmek, videoklipek készítése.


 

Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók