Ilyen volt a hetedik (teltházas) SalesMeetUp


Március végén került sor a #7 SalesMeetUp-ra, bevált helyünkön a Mozsár Kávézóban. A lelkesedésünk volt a hagyományos elem, ezen kívül azonban rengeteg újdonsággal készültünk erre az estére.

Ezen az alkalmon Orsi mellett 2 vendégelőadónk is volt. Először Szigeti Attila számolt be a saját sikeres közösségi finanszírozással indult projektjéről, majd Lévai Richárd mesélte el, hogyan gyűjtött  tőkét az induló online tréningjéhez.


 

Minden csak nézőpont kérdése!


Tegnap este egy nagyon különleges élményben volt részünk a csajokkal. Orsi néhány hónappal ezelőtt személyesen is megismerte Hozleiter Fannyt, azaz Mosolykát. Biztos volt benne, hogy ezzel a fantasztikus lánnyal nekünk is találkoznunk kell. Így jutottunk el Fanny Pillanatcsilag estjére…


 

Hogyan szerezz ügyfelet postai DM-mel?


A februári SalesMeetUp-unkra egy igazán különleges és az online marketing eszközök miatt mellőzött témával készültünk. Beszéltünk már többek között az automatizált termékpiramisokról, a hatékony és sikeres ügyfélkezelésről, valamint a szövegírásról is.

Ezen a napon pedig azt mondtuk el és mutattuk meg, amit a postai DM kampányokról tudunk. Az előadás témáját már korábban kijelöltük, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen friss eredményekkel is szeretnénk megörvendeztetni a résztvevőket.


 

Könyvajánló: Szerintem is ezért JÓ adni.


Az Adakozó

Az újévi fogadalmaim egyike, hogy idén sokkal többet fogok olvasni. Lehetőleg olyasmit, amitől fejlődök, és ami segít, hogy új aspektusból tekinthessek a világra. Ezért kértem Orsitól, hogy ajánljon nekem ilyen olvasnivalót. Ekkor kaptam a kezembe Bob Burg és John David Mann Az adakozó - avagy miért igaz az, hogy “aki ad, sokkal többet kap vissza” című könyvét.

Mondhatnám azt egyszerűen, hogy ez egy üzleti tanmese, de így nem fejezné ki mindazt, amit ez az írás mondani akar. Itt ugyanis sokkal többről van szó.

Az alapszituáció már-már egyszerű: adott egy fiatal, törtető férfi (Joe), akinek éppen nem mennek jól a dolgai. Meghiúsulnak az üzletei, nem hozza a várt számokat, és fél, hogy el fogják bocsátani a munkahelyéről.


 

Ilyen volt az ötödik, teltházas szövegírás SalesMeetUp


Az év második MeetUp-ján egy igazi szerelem témával foglalkoztunk: a szövegírással. Nagy izgalommal készült erre az előadásra, már csak azért is, mert ez az alkalom volt Lenke első előadói debütálása. Orsi után ő lépett a közönség elé, és elmondta, hogyan tanult meg szöveget írni, és hogyan tanított meg engem is a jól bevált kulisszatitkaira.

A helyszín ismét a már törzshelyünkké vált Mozsár kávézó volt. Nagyon örültünk, hogy a sok ismerős arc mellett új vendégekkel is találkozhattunk. Ez alkalommal is sokakat megmozgatott ez a téma.

A felvezető beszélgetésben hamar kiderült, hogy elég sokan mumusnak érzik ezt a témát. Sokaknak az iskolai fogalmazások jutnak eszébe. És sajnos, való igaz, hogy csak keveseknek adatott meg, hogy olyan tanártól tanuljanak, aki valóban el tudja magyarázni, hogy mitől jó egy írás, hogyan kell nekikezdeni és hogyan épül fel egy szöveg.


 

Ilyen volt 2016 első Sales MeetUp-ja


„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”  (Weöres Sándor) 

Új év, új remények, célok és álmok. Testileg-lelkileg feltöltődve vágtunk bele a lányokkal ebbe a friss új esztendőbe is, és az első ilyen alkalmunknak kellőképpen megadtuk a módját. Előtte egész éjszaka készülődtünk és sütöttünk, hogy megteremtsük a tökéletes hangulatot… 

Január 7-én tartottuk az év első Sales MeetUp-ját megszokott helyünkön a Mozsár Kávézóban. Az alkalom egyik újdonsága az volt, hogy az előadást élőben is követhetted a Periscope alkalmazásnak hála. Sokan éltek is ezzel a lehetőséggel! A visszajelzéseik alapján úgy gondoljuk, hogy a közvetítés sikeres volt, ezért a jövőben is nyomon követheted majd élőben a MeetUp-okat.


 

Ezért kezdj a miérttel!


”Nem a képességei miatt veszel fel valakit, hanem a hozzáállásáért. A képességeket bármikor megtaníthatod.” (Simon Sinek: Kezdj a miérttel)

De mi kell ahhoz, hogy ne pusztán gazdag, hanem sikeres legyél? Akik elérték ezt, vajon mit csináltak másképp? 

Simon Sinek bestsellere ezt boncolgatja. A motivációs irodalom igazi gyöngyszeme a „Kezdj a miérttel” című írása, melynek esszenciáját a híres TED videójában is megnézheted. Életszagúan, rengeteg példával alátámasztva, alaposan kifejtve magyarázza meg a siker titkát, ami sokkal kevésbé misztikus, mint gondolnád.  


 

Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók