Te mire vagy büszke?

2010.12.06. | Szombati Orsolya

Közeleg az év vége, ilyenkor hajlamosak vagyunk számot vetni és végiggondolni, mi az, amit erre az évre terveztünk és mi az, amit megvalósítottunk belőle. Ekkortájt én magam is gyakran sorra veszem, hogy mi az, amiért vállveregetéssel tartozom magamnak.

Ezt azért is tartom nagyon fontosnak, mert önostorozásban szinte kivétel nélkül mindannyian jók vagyunk... "Már megint mekkora balga voltam!...", "Nem igaz, megfogadtam ezerszer, hogy... és mégis..."

Néha azonban jól esik megállni és összeszedni mindazt, amiért dicséretet érdemlünk. Tegyük most ezt közösen! Legyen ez a fal most mindannyiunk BÜSZKESÉGFALA.

Te mire vagy büszke?

Akkor jó példával elöljárva kezdem is. :-)

Az én idei (publikus) üzleti piros pontjaim, azaz amikre büszke vagyok és amiért dicséretet adok magamnak:

 • A Sales Akadémia éppen olyan lett (sőt szebb is), mint amilyennek megálmodtam
 • Egy olyan, MINŐSÉGI társaság szól hozzá a témáinkhoz, akinek nem stílusa a mások leszólása, pocskondiázása - ezért vállveregetést érdemeltek TI is!
 • Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk ezévi munkánkról: a tréningekről, ingyenes tanfolyamról, a tudáscsomagunkról és a közösségi marketing munkánkról egyaránt
 • 2010-ben több felkérést is kaptunk kisebb és nagyobb portáloktól hogy legyünk az értékesítési és ügyfélkezelési témák szakértői
 • Minden online és offline anyagunk tükrözi a magas minőség iránti elkötelezettségünket - és nem csak szerintem :-)

Most Te jössz! Te milyen üzleti eredményeidre vagy büszke? Írd be hozzászólásként! És ahogyan ígértük a Facebook oldalunkon, a hozzászólók között izgalmas hastáncos és nem hastáncos ajándékokat fogunk kisorsolni, hogy legyen mivel megjutalmaznod magad a jó munkádért!

Ezek a nyeremények várnak Rád (vagy a Neked kedves emberekre):

 • 4 darab páros gálabelépő a Mahasti Hastánc Stúdió 2011. január 22-i (szombati) Hastánc Gálájára,  4 x 5.000 Ft értékben
 • 2 darab 5-ször 1 órás hastánc bérlet, mely felhasználható a Mahasti Hastánc Stúdió bármely oktatójánál 2 x 7.300 Ft értékben
 • 1 darab 5-ször másfél órás hastánc bérlet, mely felhasználható a Mahasti Hastánc Stúdió bármely oktatójánál 1 x 11.200 Ft értékben
 • 2 darab egyedi tervezésű holdnaptáros határidőnapló 2 x 2.600 Ft értékben
 • 4 darab 7.000 Ft értékű Sales Akadémia kupon, mely beváltható tudáscsomag vásárláskor, és tréningre történő jelentkezéskor
 • FŐDÍJ: 1 darab "Az Értékesítés Mesterfogásai" című tudáscsomag 25.000 Ft értékben

A sorsolás megtörtént. A videót hamarosan feltesszük az oldalra!

Hozzászólások (36 db)
Dr. Dezsényi Emese szerint: Sziasztok!
- az üzletem a második félévben elkezdett olyanná válni, amilyenné szerettem volna. A stabilizáció elindult és rohamosan nőni kezdett. Felnőtté vált!
- büszke vagyok arra, hogy minden kellemetlen érzés nélkül, bátran kommunikálok mindenkivel arról, amit csinálok, és amiben hiszek. Fel tudom teljes vállszélességgel vállalni azt, hogy MLM üzletet építek orvosként, ami ma Magyarországon egy elit szakma. Még ha nem is kezd bele valaki ebbe a munkába, soha nem látom már,hogy csalódott, elítélő, lekezelő lenne a beszélgetéseink után.
- büszke vagyok arra, hogy egyre méltóbbá tudok válni arra, hogy segítsek.

2010. 12. 07.
Dr. Dezsényi Emese szerint: Köszönöm nektek ezt a remek tréninget!
Emese
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Gratulálunk Emese! Neved a kalapban! Mi pedig Neked köszönjük, hogy figyelmeddel kitűntetsz minket! :-)
2010. 12. 07.
Kati szerint: Büszkeségfal? Jó ötlet!

- A legbüszkébb az ÖNDEFINIÁLÁSOMRA vagyok, ami hosszú idő után született meg.
- A hamarosan (remélem) induló új projektem ötletére és kidolgozására, amit szerintem Orsi, te fogsz nagyon szeretni! :)
- A Hill&Knowlton ügynökség VIP falára nemrég került ki a cégünk neve.
- Arra, hogy bár nincs meg a diplomám, mégis folyton "pszichológusnőnek" szólítanak, ami érdekes.

A céges siker lista így fest. És Mahasti bérletet szeretnék nyerni, nagyon nagyon!! ;)

2010. 12. 07.
Orsi szerint: Neked is szól egy tapsvihar, Kati! Büszkék vagyunk Rád is! :-)
2010. 12. 07.
Vajthó Gábor szerint: Abbahagytam egy kezdeményezésemet, miután rájöttem, hogy nem vagyok benne jó.
2010. 12. 07.
Mász Kálmán szerint: *** "Mász Kálmán" kérésére törölve a hozzászólás ***
2010. 12. 07.
Orsi szerint: "Mász Kálmán" - Te tényleg ettől vagy boldog, hogy ilyesmit írsz anonimitásba vonulva erre a blogra? (Látom, hogy a valódi neved és e-mail címed azért csak nincs merszed vállalni ehhez a hozzászóláshoz...)

Nem állok hát a boldogságod elébe, nem foglak kimoderálni. Még az is lehet, hogy Te nyered a fődíjunkat, melyben írtunk pár szót kommunikációs alapszabályokról és üzleti etikáról is. Szerintem jól jönne Neked. :-)
2010. 12. 07.
Mász Kálmán szerint: SEO-zom kicsit az oldalt! Népszerű kulcsszavakat adok meg! :)
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Köszönöm, de nem hiszem, hogy releváns lenne a témáinkra. :-)
2010. 12. 07.
Mász Kálmán szerint: Ezek szerint mégis törölted a hozzászólásom?!
2010. 12. 07.
Mász Kálmán szerint: Amúgy be lehet állítani, hogy csak már regisztrált vagy jóváhagyott felhasználó szóljon hozzá, ezzel elkerülhető egy ilyen esemény!
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Nem töröltem. (bár gondolkodtam rajta egy pillanatig, de mégsem tettem)
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Köszönöm, de én továbbra is bízom abban, hogy nem lesznek ilyen jellegű megnyilvánulások mint a Tiéd. (eddig sem voltak, és nem is értem, hogy Te miért csináltad, de hát ez a Te dolgod.)
2010. 12. 07.
Mász Kálmán szerint: Szerintem nyugodtan töröld, annál komolyabb ez a blog, hogy kint hagyd!
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Ok. Törölni fogom, de szeretném, ha előtte elárulnád, hogy miért csináltad. Tényleg érdekel.
2010. 12. 07.
Mász Kálmán szerint: Kiváncsi voltam a reakciódra, hogyan reagálsz egy ilyen szokatlan dologra! Szerintem ideges lettél egy nagyon picit érzésem szerint!
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Gábor, köszönöm! Te is a kalapban vagy. :-) (Téged ismerve tudom, hogy ez nem volt könnyű elhatározás. Ahogy ismerlek, Te nem adod fel egykönnyen, hanem előtte mindent megpróbálsz, hogy tökéletesen csináld.)
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Igen, bevallom, elindult a gyomorgombócom. Ha ez volt a célod, akkor sikerült elérned. :-) (Igen-igen, sajnos nem vagyok tökéletes.)
Első blikkre töröltem volna azonnal, de aztán rájöttem, hogy az nem lenne korrekt.
2010. 12. 07.
Mász Kálmán szerint: Pedig jogos lett volna, hiszen a kérdés más volt:
"Te milyen üzleti eredményeidre vagy büszke? Írd be hozzászólásként!", vagyis amit beírtam nyugodtan törölhetted volna. De ezek szerint Te ennél jobban kezeled az érdeklődőket(leendő vásárlókat!)
Lehet hogy kellene rendelnem egy csomagot Tőled?
Az e-mail tanfolyamban elég jó dolgokat írtok! :)
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Pont ezért nem töröltem. Megfordult bennem, hogy üzleti célra használod a "büszkeséged". :-)
Igazából nem is azon bosszantottam fel magam, amit írtál, hanem azon, hogy nem vállaltad fel mellé a valós énedet.
Az elismerést köszönöm, ha a munkádban szerepe van az értékesítésnek, akkor szerintem tetszene neked az anyagunk. Rendeld meg bátran! (Persze akkor majd kiderül, hogy ki is vagy valójában, de ígérem, titokban tartom. És már nem is haragszom. :-))
2010. 12. 07.
Orsi szerint: No akkor most, hogy ezen túljutottunk a TÖBBIEKTŐL is várom a hozzászólásokat :-) A téma: azok a - szalonképes :-) - 2010-es üzleti sikerek, melyekre büszke vagy.
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Szia Norbi, üdv itt nálunk a Blogon, és gratulálunk! A kalapba természetesen Te is bekerültél. :-)
2010. 12. 07.
Horváth Ildikó szerint: Nekem az idei legnagyobb büszkeségem, hogy elindítottam a saját vállalkozásomat. :-)
Büszke vagyok arra, hogy kilépve a "biztos" alkalmazotti létből cégalapításba fogtam, hogy sok marketing és értékesítési tudással lettem gazdagabb és visszatekintve látom azt, hogy aközött, ahonnan áprilisban indultam és ahol most vagyok, mekkora különbség van.
Büszke vagyok arra is, hogy folyamatosan fejlődök, hogy Orsi hatására a telefonálást most már nem tartom kerülendő dolognak. :-)
2010. 12. 07.
Orsi szerint: Szia Ildi! Üdvözöllek itt is! Büszke vagyok Rád és örülök, hogy a tudáscsomagunkkal és az email tanfolyamunkkal hozzájárulhattunk ahhoz, hogy munkádat még nagyobb örömmel és még több lelkesedéssel végezd! További sok-sok apró és komoly sikert kívánok Neked!
(És gyönyörű az oldalad!!!)
2010. 12. 07.
Járvás Éva szerint: Büszke vagyok arra, hogy csodálatos emberek vesznek körül, hogy téged is megismertelek. Arra, hogy a "munkámba" szerelmes vagyok, éppen ezért nem is munka. Büszke vagyok arra, hogy megbíznak bennem az emberek és szeretnek. Mindez a vállalkozásom "tőkéjébe" is természetes módon beépül, bár forintban nem tudnám kifejezni.
2010. 12. 08.
Orsi szerint: Kedves Éva! Szeretettel gratulálok a sikereidhez! :-) Felvettem a Te nevedet is a sorsolási listára!
2010. 12. 08.
Német Krisztián szerint: Ebben az évben a legnagyobb felismerésem, hogy nem későn érő típus vagyok, hanem csak halasztgatom a dolgokat. Decemberben időgazdálkodás témában fogok elmélyülni.
2010. 12. 08.
Orsi szerint: Szia Krisztián! Az már egy nagy eredmény, ha rá tudunk nézni a kevésbé erős oldalunkra is. Hát még az, ha tudatosan próbálunk rajta javítani! Sok sikert kívánok Neked a fejlődéshez! A neved természetesen a listára került!
2010. 12. 08.
Komádi Krisztina szerint: Ebben az évben minden volt amire büszke lehetek... Új munkahely év elején beilleszkedés, hideg hívások tömegesen, pofonok az ügyfelektől végül sikeres eladások.. Aztán év végén megint új munkahely kezdhetem újból de nem baj tanulni mindig lehet és kell, új év új kihívások várnak rám! Ráadásul most már olvasom az e-mailjeiteket is amiből mindig tudok tanulni :D Köszönöm!
2010. 12. 09.
Orsi szerint: Kriszti, nagyon ügyes vagy, gratulálok Neked is a sikereidhez! És köszönöm Helga nevében is, hogy értékesítési képességeid fejlesztésére minket választottál! :-) További sok sikert kívánok Neked is, és Te a neved is természetesen felkerült a listára.
2010. 12. 09.
Pali szerint: Teljesen nulláról sikerült létrehoznunk egy színvonalas webáruházat. A magyar piacon eddig ismeretlen, Audio Bone Csontrezgéses fejhallgatót hoztunk be az országba, amely nemcsak abban segít, hogy a halló emberek a környezetüket is hallják zenehallgatás közben (hiszen füleik szabadon maradnak!), hanem a hallássérültek egy részének is visszaadja a hallás élményét.
A fotósnak, Haraszin Évának egy újabb, jó referenciául szolgál a minőségi honlap, fotómodellünk pedig küldetése egy fontos állomásának tekinti a csontrezgéses fejhallgatók népszerűsítését. (elethajnelkul.blogspot.hu)
Ráadásul Google elsők is lettünk pár nap alatt, akár csontrezgéses fejhallgató, akár audio bone a kereső kifejezés. Ráadásul úgy néz ki, hogy értékesítési ismereteink bővítéséhez is megtaláltuk már a tökéletes partnert! ; )
2010. 12. 14.
Orsi szerint: Szia Pali! Hát ez tényleg nagyon szép eredmény! Gratulálok! (Az elismerést pedig Neked is köszönöm!) A Te neved is a listára került! :)
ui: ez a csontrezgéses fejhallgató meg egyszerűen fantasztikus találmány! :-)
2010. 12. 14.
Máté Ildikó (Ildiki) szerint: Most bontogatom a hernyóbábból kiszabadult, gyűrött lepkeszárnyaimat:
Elértem a gyémánt szintet a kávésüzletben.
Vágytam a sikerre, mégis meglepett, hogy a szombati előadásom után nagyon sokan gratuláltak. Azt mondták, megérintettem a lelküket. Magamról meséltem, főleg a bukásaimról, de a bukásokban mindig fölsejlő tanulságokról.
Az a legnagyszerűbb az elismerésben, hogy én is büszke vagyok arra, akivé közben lettem. Most hasonlítok legjobban arra, aki mindig is szerettem volna lenni. :)
Azt vallom, hogy igazán segíteni csak magunkon tudunk. Mások adhatnak tanácsot, mutathatják az utat, tarthatják a lámpást a sötétben… de a döntéseink, a lépéseink… az életünk a miénk. Nem tudunk mások életén javítani. Ez önáltatás! Nézz a tükörbe: akit most látsz, egyedül felelős a te egészségedért és sikeredért!
Semmit nem bántam meg, semmit nem veszítettem. Visszanézve: az egész életem, minden döntésem tanulság volt. Persze… ha én is újra kezdhetném, sok mindent másként tennék. (Még) többet nevetnék, táncolnék, énekelnék, őszintén szeretnék , minden igyekezetemmel önmagam lennék… és tanulnék, tanulnék, tanulnék. Nyelveket, más értékeket, szeretni önmagam és magamon keresztül a világot, megnyílni és befogadni, megtapasztalni a bizalmat. Tanulni sírást és nevetést, felszabadítani az elfojtott vágyakat, rácsodálkozni a múló pillanatra.
De hiszen most éppen ezt csinálom! Olyan embereket ismertem meg, akik adnak a világnak. Önmagukból, a szépségükből, a bölcsességükből. Tanulok tőlük és mélységesen tisztelem az odaadásukat.
Ma azt mondta egy munkatársam, hogy jó szponzor vagyok: nem sürgetem, nem nyaggatom, megdicsérem, ha valamit jól csinál, és mindig segítek, ha ő kéri.
A DXN előtti hálózataimban többször mondogattam magamban, hogy keveset segít a szponzorom. Miért nem segít szintet lépni?
Akkor még nem értettem, hogy helyettem nem csinálhat meg dolgokat. Csak az számít, hogy látom-e már a pillangó-énemet a hernyóban.
Lassan kisimulnak a gyűrődések a szárnyamon…

2010. 12. 15.
Máté Ildikó (Ildiki) szerint: Rátok is nagyon büszke vagyok: köszönök minden segítséget! A szombati rám-gondolás nélkül biztos nehezebb dolgom lett volna :)
2010. 12. 15.
Orsi szerint: Szia Ildiki! Köszöntelek itt a Sales Blogon is!
És a történeted... gyönyörű!!! Engem is megérintett. Szívből gratulálok a sikereidhez és a csapatod sikeréhez!
2010. 12. 15.
Szólj hozzá Te is!
Szeretnél hozzászólásaid mellé avatar ikont? A gravatar.com segítségével 5 perc alatt elkészítheted.

(ne félj, nem jelenik meg az oldalon)
Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók