2011.06.14. | Szombati Orsolya 7 db
Konkurenciafigyelés mesterfokon

Ismered azt az érzést, amikor hajlandó vagy mindent elkövetni, hogy megszerezd az álom-ügyfeledet? 

Heteken-hónapokon át csak vele foglalkozol, lelkiismeretesen válaszolsz a kilencvennyolcadik kérdésre is, kipréseled magadból a legjobb áraidat, és olyan ajánlatot készítesz hosszú, izzadságos munka árán, hogy csak na!

És amikor végre megszületik a döntés úgy állsz, mintha leforráztak volna.

Mert kiderül, hogy azokat a babérokat, amelyekért te dolgoztál meg,  végül a konkurenciád aratja le. Azaz ő nyeri el az üzletet.

Nos, ha már voltál hasonló helyzetben, akkor ez a bejegyzés neked szól.

2011.06.08. | Szombati Orsolya 10 db
Vajon neked kik a vevőid?

Gyakran emlegetjük, mennyire fontos, hogy ismerd meg az ügyfeleket. Hogy megtudd, mi mozgatja, mi motiválja őket egy döntési helyzetben. Hogy felfedezd mi az, ami beindítja őket.

Gyakran halljuk azt a választ, hogy "Jaj én nem tudok az ő fejükkel gondolkodni!", vagy "Fogalmam sincs, hogyan tudhatom meg, hogy mi a fontos nekik."

Pedig ez nem lehetetlen. Arra van szükséged, hogy kifejlessz egy másfajta receptort, egy különleges antennát, aminek a segítségével pár perc alatt leveheted, hogy mire fog „beindulni” az ügyfeled fantáziája.

Ma ebben segítek Neked.

2011.06.03. | Szombati Orsolya 0 db

Vendégünk a Sales Blogon Nagy Krisztina karriermarketing tanácsadó, a www.palyamarketing.hu háziasszonya, aki marketinges és reklámos eszközökkel, és szemlélettel támogatja az elszánt karrierépítőket. A Pályamarketing programot azért hozta létre, hogy megmutassa, a tudatos építkezés és a marketing milyen sokat segíthet, hogy elérjük a karriercéljainkat.

Krisztinával egyébként találkozhatsz majd a 2011. június 23-24-i emberismereti-önismereti tréningünkön is, ahol személyesen is felteheted neki a karriereddel kapcsolatos kérdéseidet.

Megjelent!
Akadálymentesített változat
Betűméret növelés:
Tippek neked!
Blog értesítő
Következő tréningek
Sales blog friss
Facebook rajongók